Emelie Herou -

Gah!

Varför ska allt krångla för mig, internet segar sönder trots att jag har kapeln i för att komma åt modemet, säger då de, dagens teknik hatar mig :( Buhu.. Sitter och nördar med söta Erica i bristen på annat. Är inte ett dugg trött så kommer aldrig somna, suck..

Usch.. Ger snart upp allt med datorn, tar en natt cigg för att lugna mig och kryper ner i min renbäddade säng med Feebz, söt mamma är va? Bädda sängen och passa vovven tihi! Borde dock börja ensam träna henne i längre sträckor. Kanske får börja de med de imorgon, menar hon måste ju vänja sig, eller hur?


Såhär åker snart min dator iaf! *Morr*

2011-01-31 @ 23:13:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma

Var as gött att komma iväg på lite bio, filmen var också fruktansvärt bra, haha gud, gillar dom filmerna alla 3 :) Hur som helst är jag hemma igen och detta är någon glad för som genast blev jätteaktiv, buhu! Hade hoppats på en trött vovve men nej då..

Har precis varit ute och rastat henne för kvällen, så nu är hon nöjd och snart väntar sängen med film. Har dock hållt löftet och inte ätit något efter 8:a, duktig va? :)


Dålig bild, check :)

2011-01-31 @ 22:00:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Blir antagligen bio

Jepp, idag antagligen bio med Erica, skojj. Att man äntligen kommer iväg, har precis haft historia, hur underhållande är de, de enda man gör är att skriva, träna hand musklerna lite.

Blir snabbt inlägg ska försöka nå Erica boka biljetter, Kristian väntar som en hök på att datorn ska bli ledig, han tycker jag sitter vid den för mycket. Håller inte med =/


Söta Lollo :)

2011-01-31 @ 16:53:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ung?

Sitter här och funderar på att jag ser faen väldigt ung ut, hur många 22 åringar behöver visa leg för att köpa en energi dricka? De behöver oftast jag, plus när de gäller cigg, dock dom gånger jag inte behöver visa är jag oftast så bakis och ofräsch, för då frågar dom inte. Konstig värld.

Hur som helst har precis käkat frukost, fick bli macka med juice, fanns ingen mjölk till mig hemma, special behandlad ;) Tihi! Ska ut med Feebz på en liten promenad sen ska jag slappa vidare, fick ju försäkringsbrevet på katten, den ena. Den andra vart sjuk och vi hade ingen försäkring, tro mig de vart inte billigt! Vad försäkrar ni era djur i? Jag kör på Agria, gillar dom :)


Ärligt, ser jag ut att vara 15? :S

2011-01-31 @ 13:30:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens outfit :)

Snacka om att jag älskar rosa, wiho! Nästa mobilen ska defenetivt vara en rosa, jaja så är de ibland. Har duschat, smörjt in mig, sminkat mig och dessutom hittat kläder, mami har tvättat så nu är min garderob full av kläder igen, *happyface*

Sitter och pratar med Erica, eller aa spelar ett spel där hennes kaniner är döende ;) Hur underhållande är inte, tur att dom inte är verkliga ;) Haha! Anyway röka och fortsätta nörda :)


Dagens outfit, snacka om att behöva en ny kamera ^^

2011-01-31 @ 12:05:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Typiskt!

Lyckades försova mig ganska ordentligt, inte bra! Blev väckt av ett 08 nummer när lektionen slutat, jag menar kom igen vad är oddsen? Feebz måste varit trött med tanke på att hon inte heller väckte mig, suck! Dessutom varför ringer 08 numer på min mobil? Alla polare där uppe ringer ju från sina mobiler :S

Skitsama, ska hoppa in i duschen, läsa lite bloggar och göra mig iordning för lektionen i eftermiddag, 2 h lektion, underbart.. Eller inte. Vad ska ni göra idag då? Föresten vilka bloggar brukar ni läsa? Försöker hitta fler bloggar men vet inte vart jag ska börja =/


Snyggaste morgonrocken äger jag ^^

2011-01-31 @ 10:45:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bortskämd?

Mami gjorde hamburgare och pommes supergott! Imorn börjar min nya vecka med att sluta äta efter klockan åtta på kvällen, och köra hårdare träning, beachen 2011 närmar sig eller vad säger ni?

På tal om de satt och funderade lite, alla mina kompisar säger att jag är bortskämd, förnekar de ofcourse, men är man verkligen bortskämd om man INTE får göra nått hemma, som tvätta eller så? Eller iofs mamma städar rummet åt mig för hon klarar inte av när de är stökigt, tvättar, lagar maten, håller rent och jag skräpar ner, men bortskämd? Juste får väl pengar när jag ber om, ganska ofta med tanke på att jag inte har några (A), men anser ni då att jag är bortskämd?


Mitt och Feebz söndagsmys :)

2011-01-30 @ 19:40:26 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kvällsmys

Funderar på att dra iväg och handla en godisbit och lite cola till kvällen, ska ju kolla Solsidan och Time out, med familjen, inga fel de inte ;) Sen blir de nog eget mys med film för mig och Feebz, tröttaste hunden har jag, sover igen, jobbigt att leka med barn ;)

Däremot har hon äntligen börjat våga hoppa ner från soffan, min duktiga lilla tjej börjar bli stor :) Hur många utav er ska se solsidan då? Eller bojkottarna ni de, försökte få en vän till mig att se de, tror dock knappast han gör de, haha. Man får inte alltid som man vill ;)


Haha psyko bild, jag och Feebz just nu :)

2011-01-30 @ 18:19:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Goaste vovven ever

Äger jag, haha. Min lilla skrutta är supergo just nu och sitter i mitt knä, aww! Mama sa de vid matbordet att hon är nog mest bortskämda hunden, haha hon får vara med överallt och hjälper till och med mamma laga mat, sött va?

Hur många av er har djur? :) Dom lyser verkligen upp vardagen för en, nu ska jag fortsätta gosa med lillen, bjur på bild :)



Min tös de <3

2011-01-30 @ 16:40:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Duktiga jag

Har precis tagit promenaden dock blev de paj och vaniljsås hemma, inte lika nyttigt kanske =/ Men vad som är gjort är gjort, sitter här med pajen i magen och funderar på vad jag ska göra resten av dagen, inga lätta beslut här inte!

Sitter och diskuterar musik med mor och bror min, bland annat denna, dessutom står bror med Feebz på armen, jättesött :)

http://www.youtube.com/watch?v=thcY9UU_QAs&feature=fvsr

Förstår inte varför jag inte kan bädda in, stört eller vad? Aja, länken till låten är där plus den fräna videon ;) Haha

2011-01-30 @ 16:28:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens Emelie

Ska precis dra iväg på min promenad, internet är typ halvt buggigt idag, inte mycket jag kan göra åt dessvärre. Hur som helst ska jag äta hamburgare med familjen ikväll, lillebror är ju hemma från Strömstad så han önska sig det, jag gnäller inte de är gott ^^

Däremot överväger jag angående träningen, sist jag körde ordentligt sluta jag äta efter sju på kvällen och vägde 46 kilo när jag var på topp. Dock gick mina föräldrar emot de och ansåg att jag var för smal, men funderar på att köra den igen, kanske sluta efter åtta och massa träning, vad tror ni?


Dagen Emelie, hitta tröjjan i garderoben igår, hm, vet inte ens om den är min, haha!

2011-01-30 @ 14:44:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag morgon

Usch, snart är helgen över och då är de en vecka med plugg, iofs kommer denna dag också bestå av plugg eftersom jag har provet, suck! Gör bara prov känns de som men nödvändigt för att bli av med den skiten. Sov iaf cp dåligt inatt, vet inte varför, Feebz vakna kunde inte helt slappna av och skällde, jobbiga vovve ;)

Just nu överväger jag att gå ner till vårdcentralen och se om jag kan få operera bort halsmandlarna, vet dock inte ifall de är dom krånglar men de vet ju ingen, de enda är att jag har ont och är svullen, suck, efter ett halvår borde väl de vara borta? Förresten hur många av er tänker donera bort era organ?


Gillar den tatueringen men texten först ^^

2011-01-30 @ 11:15:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ingen promenad

Allt jag planerar faller samman, haha, palla aldrig att dra ut en sväng alldeles för sleten och funderar istället på att operara bort halsmandlarna, jag menar borde inte halsen fungera efter ett halv år? Plus att man då käkat antibiotika? Eller vad tror ni?

Skitsamma nog om de, ska trycka i vovven medecin sen tänker jag fortsätta göra absolut ingenting, fundera på godis men orkar inte röra mig *hosthost*, så aa.. De återstår att se vad som händer, tihi!


Söta Feebz imorse <3

2011-01-29 @ 21:49:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kvällen

Är så sjukt sleten och trött än, borde typ sätta på en film och däcka. Kanske häva en vodka så jag somnar gott ;) Dock inte så bra idé men aja. Ska ta kvällspromenaden ihopp om att få bort huvudvärken, kanske köpa en film eller något.. Är trött på dom jag har, vill typ ha en pisam film, haha vet dock inte vrf!

Sitter på msn, tjötar på andra sidor och självklart fb, finns de någon människa som inte har fb? Haha, jag kan inte leva utan den, stört jag vet! Haft en hel del diskussioner med mor min om detta, hon använder inte ens mejl, sitter hon på datorn är de räkningar och hitta youtube filmer, så mycket kan min kära mor haha!


Sleten eller vad? Snyggaste minen iaf haha!

2011-01-29 @ 20:29:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma at last

Varit en full dag, haft fullt upp hela dagen så till och med Feebz är trött och jag tröttare. Haha, ögonen går verkligen i kors på mig just nu, så funderar på att köpa en godis bit och mysa ner mig med film, finns inget bättre än en lugn lördags kväll. Shit, snacka om att tappa partysuget...

Hade funderat på bio idag istället men tror inte jag kommer orka resa något mer, längesen jag vart såhär sleten, men träffade ett kusinbarn iaf, super söt satt och körde imse vimse spindel, klappa händerna och WIIIE leken, den sista kom jag på! Haha!


Borta bra men hemma bäst, eller vad säger ni?

2011-01-29 @ 19:02:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Apoteket

Alltid när man själv ska dit är alla där, asså? Är de folktomt alla andra dagar då, ne knappast. Mamma är på apoteket nu, gullig som hon är hämtar hon ut Feebz medecin! Tack mamma! Feebz har lagt sig i sin transportbur, lite gulligt hon hatar att vara i den när vi åker men när vi är hemma går de allt bra :)

Ska träffa Carolin sen iaf inne i K-stad, kusinen jag inte sett på drygt 6 år, så de ska bli skojj, dessutom komma ifrån Åmål, vilken lättnad är inte de ;) Vet inte vad jag ska göra med mitt hår heller, har alltid uppsatt så kände för inte de idag och då ser jag ut som ett troll, buhu!

Här ser ni med era egna ögon, stackars mig! Guud, vad jag blev sugen på min tatuering nu, hm, kanske kan ordna den nästa månad! Håller tummarna!


Påminnelse, MÅSTE byta tungstav!

2011-01-29 @ 10:51:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens planer

Ska ju med mamma till Vålberg och K-stad idag för att träffa kusiner, med andra ord kommer jag suga med uppdateringar om jag inte lyckas fatta hur mobilen funkar och kan snatta ett nätvärk, I know. Inte snällt, men vad gör man inte. Dessutom ska ju Feebz åka med, mammas systrar har endast sett henne på kort så nu får dom träffa henne irl! Är en stor skillnad på henne!

Aja, har lyckats sminka och fixat mig, så nu tänker jag ta min morgon cigg ;) Frukosten får helt enkelt vänta, kan inte är direkt på morgonen, blir bara illamående av de.. Någon mer med sånna problem? För de är ju ap jobbigt, behöva vänta någon timme och sen äta, suck! Därför jag aldrig äter frukost, utan väntar till middagen, måste skärpa mig med de...

2011-01-29 @ 10:00:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Barnmats bantning

Asså seriöst, jag fattar inte de här tjafset om barnmats dieten, den är ju överallt, so what om Kissie vill svälta sig själv med skiten, behöver inte stå i varenda tidning för de, och är folk verkligen så puckade att dom härmar? Vem i helskotta äter en barnmatsburk frivilligt? De är ju bara äckligt och ofräscht! Usch! Och fine, hon är en "förebild" dock aldrig en jag skulle vilja ha som förebild, för vad faen finns de att följa med henne?

För katten, skit i denna dieten! Orkar inte se allt tjafs om den skiten, ska man banta kan man göra på de gamla hederliga sättet med träning och nyttig mat, dessutom kör hon antagligen allt detta för de ger henne uppmärksamhet och de är de hon kräver i bloggen! Attention whore finns de gott om, så hon är väl bara en av alla dom eller? Gah! Ne, släpp de tack!

2011-01-28 @ 21:45:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Oengaerad

Känner mig så sjukt trött på allting, som i Linas kvällsbok, att de aldrig händer någonting, skit samma! Har tryckt i kissekatten medecin och sen kommer bror hem med pizza, mums! Dessutom ska jag kanske träffa en kusin imorgon som jag inte sett på 6 år trots att vi bor så nära, haha har man står släkt hinner man inte med allt.

Så ska prata med mamma när hon kommer hem, kanske kan träffa en annan kusin samtidigt, hoppas! Och de börjar dra ihop sig med tävlingen också, shit! Känner mig så taggad då designen snart kommer så jag slipper denna tråkiga! Yay! Imorn ska jag dessutom få Feebz medecin, känns som jag bara har otur med dessa djur, både hund och katt ska behandlas, suck!

Gick precis in på youtube, som sagt kan inte med de om de inte gäller att kolla videos, uppenbarligen är mina video inlägg uppskattade, haha tackar och bockar och kanske ordnar ett video inlägg imorgon, om jag orkar! Haha!


Saknar dig <3

2011-01-28 @ 20:49:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Smart?

Suttit ett tag och funderat på varför jag läser kändisbloggar, jag menar i stort sätt alla dom är yngre än min lillebror så varför då läsa om deras liv när jag knappt engagerar mig i min lillebrors ^o) Varför läser ni kändisbloggar? Eller läser ni dom ens?


Helt mjukisklädd, inga fel på de ;)

2011-01-28 @ 17:01:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Provsvaren

Deprimerad? Svar ja! Är en fattig student och nu är Feebz dålig igen, hur kan man inte vara deprimerad? Stackarna har kristaller och bakterier i urinet så nu ska hon få medecin och återbesök nästa vecka, min stackars lilla tjej :(

2011-01-28 @ 14:34:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vetrinären avklarad

Som vanligt skötte sig min vovve utan några problem och lyckades i stort sätt charma alla där, stolt! Sen hämta jag även Lollo i säffle, blev donken idag igen *hosthost*, sen hämta jag pappa som skulle iväg och jobba. Dessutom skulle dom kolla hockey så åter igen är jag ensam hemma, men inte gnäller man för de ;)


Feebz hos doktorn :)

2011-01-28 @ 13:40:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I väntan på tiden

Asså jag fattar inte min vovve, när hon får kissa inne vill hon inte, de enda hon gör är att sova, suck! Hur ska jag lyckas få ett urinprov om hon vägrar kissa.. Inte morgon pigg hund, gissar på att hon vägrar kissa för att vi gick upp så tidigt, haha too bad!

Bilder från igår :) Inte många dock, haha!


Söta Sandra :)


Vårat godismys, inte extremt mycket som jag alltid lyckas med, stolt!


Jag fokuserad på filmen, haha scary eyes ^^

2011-01-28 @ 10:04:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rolig morgon

Lyckades få i katten medecin men fick inte Feebz till att lämna urinprov behöver ju de eftersom vi ska till doktorn, så mamma offrar golvet ihopp om att hon vill pissa, haha gulligt ;) Ska ordna frukost, sovplats till Feebz sen ta den goa morgon ciggen ;) Härligt! Bilder från igår kommer senare :)

2011-01-28 @ 09:18:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I väntan på Sandra

Sitter och nördar för mig själv, snart kommer Sandra hem och då startar film mys :) Imorgon kommer de bli fullt upp hela dagen, vill ni veta en sak, jag längtar inte! Haha, ska behöva stressa av och an, njae tar de hellre lilla lugna!


Ska ju hämta kungen imorgon som hon kallar sig själv ;)

Haha men nu ska jag fortsätta nörda :) Skriver mer sen om jag hinner, ska försöka hinna men lovar inget ;) Varför hålla saker man kanske inte kan lova? :P

2011-01-27 @ 21:37:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ingen bio idag

Blir hemma istället, Sandra kommer hem runt 10 så då blir de film mys hos henne istället, mysigt :) En liten lugnare hemma kväll istället inga fel med de eftersom jag har vetrinären imorgon med skruttan!


Från Lollos singstar kväll, bra mobil kamera va?

Hur som helst håller mamma på att göra kvällsmat, hamburgare :) Är så dum eftersom jag äter bara 2 ggr om dagen, middag och kvällsmat, inte ens kvällsmat ibland, inte de smartaste när jag vill komma igång med träningen heller, man äter ju som en häst då! Jobbit! Men men..

2011-01-27 @ 19:11:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Meet the little fockers

Någon som har sett den filmen? Är sjukt sugen på att se den men frågan är om de är värt att åka på den om den suger? Vill inte precis lägga ut pengar på skit!


Någon?

Har precis käkat mat med familjen, pannkaka och köttsoppa, hur gott som helst, dessutom har jag lyckats få Feebz trött så hon ligger i knäet och sover medans jag letar på nätet :) Myyyys!

2011-01-27 @ 16:43:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En klapp på axeln

Vad duktig jag är :) Har precis städat hela mitt rum, storstädning dvs, dammsugat, rensat, skurat med mera :) Känner mig sååå duktig :) Dessutom lyckades Feebz hoppa upp i min säng, står som ett frågetecken och funderar på hur hon kom upp, hon börjar bli stor :)



Nu ska jag och Feebz ta en liten promenad medans golvet torkar, sen måste jag flytta tillbaka sängen, har en stor dubbelsäng som typ tar upp hela rummet så måste flytta den för att komma åt överallt, haha men älskar min säng! Sen ska vi träna, får hoppas hon är på de humöret också! Ska försöka ringa Erica och se om hon vill leka ska antagligen hämta hem Lollo imorgon, en sådan ära ;)

Puss och Kram

2011-01-27 @ 12:52:49 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


I brist på annat

Varför är man så segstartad vissa dagar? Sitter i min morgonrock och glor runt på youtube i bristen på annat, kan komma på 1000 saker jag borde göra men jag pallar de inte, snacka om lat or what? Feebz har tom tröttnat och ligger och sover, söööt :)



Sitter och lyssnar på en massa soundtrack, Mulan och Lejonkungen 2, borde sätta igång och träna Feebz för utställning, är knappt en månad kvar och hon vägrar gå med de kopplet, haha! Har en hel del framför mig att försöka få ordning på. Dock tar de inte psykodrömmen från inatt, vaknar och bara WTF :S Ingen har sagt att de är enkelt!

Puss och Kram

2011-01-27 @ 11:48:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En helt vanlig morgon

Sitter man här hes och "missar" lektionen, orkade inte gå på den idag var för trött, sleten, eller aa allt man kan skylla på ^^ Istället spendera jag morgonen med att rasta Feebz och ge Leo medecin, tror jag ^o) Är inte helt säker om han fick i sig allt, hoppas!


Tihi, på denna bilden var hon inte gammal <3

Planerna för idag är desamma som igår att inte göra ett skit, haha! Vara hemma ta de lugnt kanske ringa en polare, kanske inte ;) Vi får se vad de blir för överraskningar :) Vad ska ni göra idag?

Puss och Kram

2011-01-27 @ 10:28:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Glömde meddela

Så dumt av mig, sry! Glömde ju säga att tävlingen är igång, YAY! Så nästa vecka efter klockan 18 kommer jag meddela vinnaren, eventuellt dagen efter då mitt schema alltid är lika fullt. Fattar de inte, jag gör inte ett skit på dagarna men ändå hinner jag aldrig med de jag borde, vart finns logiken?


En till bild från grekland, gah vill utomlands!

Nu ska jag ta vovven och bege mig in i rummet och titta film, skriver nog mer sen om jag orkar/hinner, haha massa plugg framför mig!

Puss och Kram

2011-01-26 @ 20:40:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dålig kombination

Har precis varit ute på en kvällspromenad, trodde aldrig de skulle vara så kallt som de va, shit! Har ingen känsel i fingrarna längre, boka utomlandsresa kanske? :P


När mamma och pappa var i grekland, visst ser de lockande ut?

Köpte 2 filmer idag, fick ju studiebidraget bla Linas kvällsbok (haha, enbart för att den är sååå pinsam) och Scooby Doo den 3:dje, älskar dom filmerna :) Scooby Doo är sööööt :)

Nu ska jag tända eld på fingrarna och se om jag får någon känsel, tror ni de hjälper? Haha

Puss och Kram

2011-01-26 @ 20:29:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stackars katt

Har precis tryckt i honom 2 olika medeciner tillsammans med en spruta vatten, men vad gör man inte för dessa goa djur? Är så värt det, dock är min vovve helt livrädd för att mamma dammsugar och hon vägrar vara stilla i knäet så vad gör man, elak som jag är tvingar jag henne vara på golvet ^^


Haha snygg min :P

Mamma håller på laga mat, sen efter de blir de nog promenad och lite träning här hemma, måste ju göra mig klar för beachen 2011, många som tränar tills dess? :) Tror aldrig jag kommer lyckas, har inte den motivationen ^^ Har någon några tips vad man gör för att behålla motivationen? Borde ta nytta av den i skolan också, mohahha!

Puss och Kram

2011-01-26 @ 15:21:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma för stunden

Har precis spenderat morgonen med Lollo i Säffle, riktigt trevligt var de :) Väntar på att klockan ska bli 2 så jag kan hämta mamma, dessutom har jag försökt få i Leo mat, inte enkelt! Ska spruta i honom lite vatten också sen ska jag spendera en evighet med att välja bilderna till bloggen för att sedan starta tävlingen ^^ Fullt upp!



Aja, får inte direkt något gjort när jag sitter här, dags att få fullt upp...

Puss och Kram

2011-01-26 @ 13:16:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Frukost på donken

Tihi, Louise ringde ju mig i måndags och undra om jag hade lust att käka med henne idag, eftersom jag har bilen drar jag och Erica iväg :) Man ställer ju upp på sina kompisar, sen ska jag få usb minnet med bilderna idag, med andra ord börjar tävlingen :) Så nästa vecka kommer jag ha en ny design, bra va? :)



Från partykryssningen till Finland!

Aja, måste hoppa i lite kläder och komma iväg ska hämta upp Erica om 10 min och sitter fortfarande här. Stressa,stressa, stressa! Just de är hes som aset idag igen, rikitgt porrit ;) haha!

Puss och Kram

2011-01-26 @ 10:36:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dumma hals!

Tänker lägga mig framför soffan och mysa :) Kolla på 50 first days, dessutom får jag bilderna imorgon så då drar vi igång tävlingen :) Yay!



Nu blir de mer soffa, see ya tomorrow :)

Puss och Kram

2011-01-25 @ 20:47:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dia Psalma

Vet, den är gammal men ändå är dom så jäkla bra :) Dessutom nämner dom ju mitt namn ;)

http://www.youtube.com/watch?v=jeTSXZZfPHU&feature=related

Dia Psalma - Emelie :)

Haha, tyckte jag skulle dela med mig, vad tycker ni om dia psalma då? :)

Puss och Kram

2011-01-25 @ 19:38:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemkommen

Har flängt runt som en yr höna för att ordna lekdag, träffa Erica och få iväg Leo till farbror doktorn, som vanligt skötte han sig galant så nu sitter jag här stolt. Stackarn hade feber så han fick febernedsättande och ska äta medecin, hoppas han blir bättre <3


Min stackars bubbe <3

Dessutom har jag vart duktig och tecknat en försäkring på Skruff så nu ska den gälla och sen kommer jag även göra de på Leo så fort han blir frisk, lite onödigt att göra de nu ^^ Ska vara ensam hemma ikväll och var massa jag skulle hinna men dagen har bara försvunnit suck! Dessutom boka jag tid till Feebz antingen är hon påväg in i löp vid 5 månaders ålder eller så har hon urinvägsinfektion! Bara att kolla upp..

Puss och Kram

2011-01-25 @ 17:56:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lekdag :)

Ska hem till Linda igen så vovvarna får leka lite, sen måste jag plugga matte eftersom jag har prov på torsdag, om jag lyckas ta mig igenom detta kapitlet dvs..


Stackars Leo när jag och Sandra duschade honom ^^

Aja inte mycket att göra, förhoppningsvis slipper jag skrapa rutorna, fördelar med körkort man behöver inte be om skjus utan bara tar bilen och brummar iväg ;) FREEDOM! Anyway diskuterar med Erica hon har träningsvärk och jag är hes, så jag anser att vi kan byta, har man träningsvärk vet man att man att man varit duktig ;)

Men nu iväg ^^

Puss och Kram

2011-01-25 @ 11:19:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Diskussion

Funderar på att dra en ikväll, så vad vill ni läsa om? Som vi inte kört tidigare :) Kom med exempel så får vi se hur de blir :)

Puss och Kram

2011-01-25 @ 10:44:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ovanlig morgon

Denna morgon hade inte samma rutin som i vanliga fall, börja med en morgonpromenad med Feebz, ringer mamma och sen de ovanliga fick boka en tid åt Leo hos farbror doktorn, han har inte riktigt varit sig själv nu så då får dom kolla på honom, vad tror ni han tycker om de? :P



Dessutom vakna jag upp superhes! Gah, gissa om jag var besviken i den stunden, jag menar vakna upp och kan knappt prata, iofs märkte jag de tidigare, Feebz börja skälla inatt trött som jag är har jag världens segaste reaktion och orkar med möda få tyst på henne, sen sov jag till 10 haha!

Puss och Kram

2011-01-25 @ 10:32:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Blir aldrig som man tänkt sig

Tänker ta kvällen nu, mysa ner mig med någon film i sängen, hatar att vara sjuk, som tur är har jag ingen skola imorgon, helt underbart! Men inte mycket att göra, hatar att vara sjuk för jag absolut ingen ork till någonting! Gah! Har iaf varit ute på min promenad som innvolvera cigg, inte lika bra...



Kommer en ny dag imorgon, förhoppningsvis bättre än denna, håll tummarna för mig ;) Haha!

Puss och Kram

2011-01-24 @ 20:05:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


JAG KLARA DE

Haha mot all min förmodan och fördomar ;) Så klarade jag matte provet, yay :D Så nästa är på torsdag nu, men shit är bara så himla nöjd :) Haha, kanske bor ett geni inom mig ;) Önsketänkande



Nu ska jag äta semla med familjen, sen blir de promenad för att bli av med allt ;) Dessutom köpte jag lite gott att tugga på får ju unna mig nu när jag klara provet! ÄNTLIGEN!

Puss och Kram

2011-01-24 @ 17:33:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dags igen

Mami kom precis hem och ska köra ner mig och Erica till skolan, har yttligare 2 h med lektion, buhu, blir nästan lite sentimental! Men bit ihop! Om jag får min vilja fram har jag många år i skolbänken framöver innan jag är klar, lovely times ^^


Feebz som valp, visst är hon söt? :D

Men nu är de inte mycket tid kvar, dags att dra ;) Har hunnit göra allt jag skulle göra iaf, duscha, smörja och sminka ;) Bra kämpat!

Puss och Kram

2011-01-24 @ 14:26:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Angry birds

Haha spelet får en ju beroende av de, haha, kan inte slita fast jag har en hel del att göra innan skolan, bla psykologi uppgift men för stunden sitter jag fast med angry birds ;) haha!


Någon mer som spelar de som en idiot? :)

Spela lite till sen blir smink, smörja in mig och lite annat smått och gott :) Sen blir de mer plugg, är typ de mitt liv kretsar kring just nu, haha too bad!

Puss och Kram

2011-01-24 @ 11:42:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Provet avklarat

För att vara ärlig tror jag att jag faila de ganska hårt, haha, allt var som bortblåst, liknande hjärnsläpp, visst hatar man bara den känslan! Eller vad säger ni? Hur som helst tog jag vägarna förbi mamma och åt lite frukost, hämta upp Feebz emallanåt såklart så hon fick åka med, :)


Visst är han go? :)

Nästa lektion börjar inte förens 3, tror jag, får kolla upp de, har historia, med andra får handledsskenan åka med, kommer bli mycket skrivande, suck pånk och stön! Försöker få tag på vetrinären också, funderar på att vaccinera Feebz mot kennel hostan eftersom vi ska iväg på utställning, taggar :) Nu måste jag iaf göra allt jag inte hann i morse (orkade)!

Puss och Kram

2011-01-24 @ 10:51:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Uppe med tuppen

Och har en vovve i knät som har tittat mig underligt hela morgonen, tror hon funderar på varför i katten vi är vakna så tidigt haha, vi brukar inte gå upp förens vid 9 - 10 ibland 11 ;) Haha, hade ju tänkt hinna duscha och lite sånt men trött som jag är palla jag inte de utan fokusera på provet ;) Duktig jag :)



Känns inte bra för att göra provet plus att jag i stort sett inte kan tala ;) Haha, fy katten vad min hals är svullen idag, sen har jag bara en lång rast för att sedan dra ner till skolan igen och ha lektion i 2 h, blö! Kommer döööö! Anyway nu måste jag hoppa i kläder, starta bilen och lämna Feebz hos Linda, wish me luck!

Puss och Kram

2011-01-24 @ 07:48:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snabb rast nu mer plugg

Jag älskar verkligen matte av hela mitt hjärta, men nu ÄNTLIGEN är jag snart klar med andra ekvationslösningar efter de måste jag plugga till provet imorgon, så enbart plugg för mig nu, tog en rast för att se solsidan och time out med mami och papi :)


Old pic

Men nu måste jag fortsätta plugga, kommer bli en lång dag imorgon med massa skola och plugg, suck att man inte kunde tjöta sig när man väl gick i skolan, men så smart vart man inte.

Ha en bra kväll allihop :)

Puss och Kram

2011-01-23 @ 21:15:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Promenad på gång :)

Linda körde precis hem mig, hon skulle hämta kusinen så då passa jag på att åka hem, funderar på att ta mig ute på en promenad innan de blir mer plugg, asså något måste man ju göra på dagarna ;) Dessutom är Feebz jättetrött nu så de är helt underbart :)


Milo (han påminner om en varg på bilden, haha men söt är han)


Min lilla skrutta :)


Goa Enzo var trött mot slutet :)

Linda ville inte vara med på bild, haha men som ni ser lyckades jag få med benen *devilface*, aja skriver förhoppningsvis mer sen, ska prata med Erica och se om jag kanske kan låna hennes kamera så jag kan få igång tävlingen, är trött på den här designen nu ;) Haha, vill ha en som är mer mig, ofcourse ;)

Puss och Kram

2011-01-23 @ 18:17:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snabb uppdatering

Hinner inte skriva mycket då jag kände att jag borde aktivera Feebz så nu kommer Linda och hämtar mig eftersom mamma och pappa stack till K-stad, Så nu ska Feebz träffa Enzo och Milo igen, hon tycker de är lika kul som alltid eftersom matte är tråkig och bara pluggar matte ^^ Haha, löste en hel del så snart klar med den skiten :)

Som sagt snabbt inlägg, skriver mer sen och Feebz hälsar ^^

Puss och Kram

2011-01-23 @ 14:25:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Överenergisk vovve plus en sjuk matte

Kan man lugnt snacka om dålig kombination, just nu är jag i sängen medans Feebz springer runt som ett pucko, och stökar ner genom att dra tag i lakanen, har redan vart ute med henne och ofcourse smiter hon ifrån mig så fick springa runt att leta efter henne, ibland saknar man livet innan henne, men de hade inte vart mkt till liv ;)


Visst är vi vackra :) Ironi på hög nivå!

Har smsat Linda och Erica båda utan svar, så är fast i min ensamhet med de där monstret <3 Aja, sitter vid bloggdatorn, trodde helt seriöst att den var stendöd men oj vad fel man kan ha ;) Däremot behöver jag resna den, har så mycket onödig skit att de tar 100 år att starta den, man hinner bli gammal och grå ;) Någon mer med sådan seg dator? Kan ju nämna söta Sandra, haha den vart seg :)

Puss och Kram

2011-01-23 @ 11:52:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Twilight Breaking dawn

Gah kan inte vänta, vill se den nu men som sagt måste vänta till november, lär väl bli att vi allihop drar iväg till premiären eller smygpremiären snarare ;) Haha, så vi gjort varenda gång så varför inte de här gångerna också :)


Från msn startsida :) Breaking Dawn part 1

Hur många fler är de än jag som bara sitter och väntar ut tiden där hemma? :) För att tillägga, längtar inte efter Robert, tycker inte han är snygg, men däremot Taylor ;) Mumma! Haha.

Puss och Kram

2011-01-23 @ 10:32:39 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Underhållande

Och god morgon på er, min vovve väckte mig vid varav jag fick henne till att somna om innan jag skrek på mamma att ta ute henne ;) Vilket hon gjorde supergulligt, anyway så ser man att många av mina läsare är ute på helgen, haha, de hade sjunkit lite från i fredags men de kommer väl igång igen :)



Jag sitter iaf här nu, med min hello kitty morgonrock och förkylning, som självklart inte ville släppa *morr* så antar att jag behöver vara sjuk ett tag till och antagligen inte hinna bli frisk! Hatar verkligen vinter, sommar igen, då man slipper detta, eller med min tur antagligen inte! Nu ska jag ringa Erica och äta frukost :)

Planer för dagen?

Puss och Kram

2011-01-23 @ 09:58:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Natt inlägget

Ska slänga tekninken åt, gah jag vet inte vad, fy katten! Cp teknik, morr. Hade suttit och kämpat att få in ett video inlägg, I know försökte vara snäll, men så sket sig allt iaf eftersom jag inte kan bädda in skiten! Så ja, nu dissar jag datorn och tar Feebz på en kvälls promenad sen tar jag natten och ber om bättre tider!



Ser ni iaf lite av sminkningen :) Visst är hon grym? Aja, hörs imorn och ha en superduper kul lördags kväll ;) Jag ska göra allt i min makt för att inte slänga ut datorn genom fönstret ;) Bra deal va? :)

Puss och Kram

Btw, för er som är intresserad lägger jag med en länk till videoinlägget, lite enklare att se sminkningen då ;) För den är grym!

http://www.youtube.com/watch?v=ZMIGEdUhfIM

2011-01-22 @ 21:29:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Promenad

Har precis vart ute med Marie och Sandra plus alla vovvar på en promenad, riktigt härligt även fast de inte blev så långt, Feebz hade nog orkat mer utan problem, var snarare jag som brände kalorier eftersom jag fick springa efter henne ;)



Nu när jag kom hem ville mamma att jag skulle åka och handla medans jag ändå vart ute, haha smart! Som tur är måste jag handla själv och se om jag har pengarna till räkningarna, de hade underlättat, tur att vovvens försäkring är betald fram till agusti ;) Fattig student är aldrig lätt!

Next stop stan!

Btw hur många ska ut ikv? :)

Puss och Kram

2011-01-22 @ 19:58:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Framsteg

Har lyckats ta bilder till nya designen, som jag faktiskt är nöjd över ;) Tog ett tag med sminkning och så vidare, efter de drog vi tll donken och tog en varsin lilla menyn :) Mamma håller på att dammsuga så gissa vilken rädd liten vovve jag har för stunden ;) haha söt <3


Söt Sandra (från igår)

Hur som helst så hoppas jag att bilderna kommer snart så jag kan sätta igång tävlingen, behöver ju fler domare men så kan de vara. Har iaf haft fullt upp därför jag inte vart aktiv ;) Haha!

Puss och Kram

2011-01-22 @ 18:07:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Maten avklarad

Mamma laga god mat idag, mums! Nu sitter jag med Erica i telefonen och diskuterar någon som försökte adda mig på fb, haha vi kommer inte på vem de är, och eftersom jag bara godkänner/addar folk jag känner så får man väl neka, haha ingen aning om vem de var ^^



Uscha vad jag tråkar, har absolut ingen aning om vad jag ska hitta på, uscha! Så i brist på annat har jag nördat x-box tacksam för att Erica har lämnat de här ;) Sitter och diskuterar bilden på Lollos rumpskåra, snälla kompisar vi är va ;)

Puss och Kram

2011-01-22 @ 13:52:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


God Morgon :)

Uppenbarligen fick jag sov morgon idag men jag kommer absolut inte gnälla, skönt att få sova ut ibland :) Så hade alla en bra fredags kväll? Min var riktigt mysig :) Som sagt här kommer de bilder :)


Sandra hjälpte mig med matten :)


Lite träning för vovvarna, gissa vilken som var duktigast :P


Mer träning


Feebz får klorna fixade :)


Haha, håret ser hemskt ut,

Anyway dagens planer är att plugga, plugga och åter plugga, som Lollo sa: Plugga på en lördag kväll yay, fy katten, men om jag ska fixa 2 prov denna vecka så måste jag kämpa på, jobbigt!

Puss och Kram

2011-01-22 @ 11:00:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Filmmys

Sandra och Lollo var precis här, dock skulle Sandra upp imorgon och hann inte stanna så länge, men så kan de vara ibland. Jag har ett extremt godis sug så min snälla bror som är på hockey kommer och hämtar mig efter matchen så jag kan handla :)



Vi kollade på Borta bra, men hemma värre. Riktigt bra faktiskt. Hur som helst så ska jag och Feebz gå ut, får dessutom inte glömma att släppa ut katten som jag stängt in i mamma och pappas sovrum, han tycker inte om okända hundar och eftersom Putti var här fick han bli inlåst :P Snäll matte (A)

Ha en fortsatt bra fredags kväll ;) Ni som festar sup åt mig med ;)

Puss och Kram

2011-01-21 @ 20:58:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kvällens planer

Kommer förhoppningsvis bli filmmys med Sandra och Lollo, *håller tummarna*, hade vart härlig med en utgång men seriöst Åmål är trött om man vart ute på något större ställa, får snart ordna en till tripp till sthlm :)

Seriöst youtube har stora problem, anyway får göra på de fula viset då :P

http://www.youtube.com/watch?v=2B50RUXbs-8

Rihanna och Eminem - Love the way you lie, part 2 :) Versionen med endast Rihanna är inge bra, anledningen till att hon är bra i de andra är såklart Eminems förtjänst, eller vad säger ni? ;)

Btw mitt 600 inlägg, ett skål på de såhär på fredags kvällen :)

Puss och Kram

2011-01-21 @ 17:12:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nyfiken strut råkar oftast illa ut

Hatar att vara nyfiken, men de är sån jag är så varför ändra de ;) Mamma sa alltid när jag var liten att jag skulle sluta fråga om allt, lite fel. För frågar man inget får man inget veta ;) Så de så!


Bild från 08, lika söt då som nu ;)

Har precis läst lite skvaller, har aldrig direkt brytt mig om de om de inte berör någon som man känner väl ;) Eller ja, en rolig sak är ju att höra allt skvaller om sig själv, de bjur ju på mest skratt, eller vad säger ni? :) Hur som helst tycker jag faktiskt ni komenterar dåligt men tanke på hur mina besökare stigit!

Skärpning ppl!

Puss och Kram

2011-01-21 @ 16:18:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma wiho!

Satt på skolan i drygt en och en halv timme för att läsa om östersjön då till nu, är ju en av mina nya kurser att läsa historia b, tur för mig tycker jag de är intressant ;) Jag menar tänk att få leva som dom gjorde förr i tiden, med klänningar och allt, men skippa att kvinnor inte hade mycket makt, jag hade gillat de, hade ni? :)


Söt bild på Feebz, dock redigerat lite, tror inte Lollo uppskattar att visa rumpskåran ;)

Hur som helst är min goa bror ute med vovven åt mig, haha gulligt med tanke på att jag är så lat ;) Dessutom kommer jag kanske vara ensam hemma ikväll, bara att ringa Lollo och se om hon vill hitta på något, Erica orkade ju inte idag, ledsen i ögat!

Puss och Kram

2011-01-21 @ 14:15:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Folk som blir bättre på bild

Än vad dom är verkligen, jag avundas er! Eller folk med den turen att bli bra både och, suck! Jag blir alltid sämre på bild än vad jag är i verkligheten, blö! Någon mer med de problemet? De är liksom bara ett fåtal gånger jag lyckas!


I know, håret ser trassligt ut men de var de inte :P

Hur som helst var Lollo sjuk och inte säker på att hon kunde hjälpa mig, så Erica kanske gör de istället, gulligt :) Den designen jag ville ha först blev liksom.. Jag vet inte, kände för att köra något mer simpelt och enkelt så därav föddes min nya idé, om jag lyckas med bilderna idag kommer tävlingen snart dra igång, då kommer jag även nämna de tävlande och domarna ;) Så fort jag hittat två till dvs..

Puss och Kram

2011-01-21 @ 11:02:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Haha, vaddå bestämma sig?

Jag är då helt omöjlig och ändrar mig alltid, tur att inte tävlingen har börjat än för nu ska jag ändra designen igen ^^ Haha, beslutsångest? Anyway kollade på miss secret agent för någon dag sen, så nu har jag fastnat för en låt som var med, haha, har många minnen med den låten efter alla gånger jag och Sandra sjungit den ;)

http://www.youtube.com/watch?v=oRLAwr0Y2ls&feature=related

Funkade inte att bädda den, cp dator, hur som helst så måste jag sminka mig nu sen ska jag försöka få tag på Lollo och se om hon kan hjälpa mig idag igen, haha stackarn! Hon får lida med min beslutsångest ;)

Puss och Kram

2011-01-21 @ 10:01:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gäääääsp

Fattar inte varför jag skaffade hund, är inte en morgonpigg människa, inte på långa vägar, dessutom till råga på allt så har min förkylning blivit värre, buhu! Men däremot är jag nöjd, ni unika har ökat med ca 20 pers på 2 dagar ;) Haha, ge er själva en applåd ;)



Hur som helst så ser jag inte mänsklig ut på långa vägar, så bild får helt enkelt vänta, herregu, de enda jag gör är att sitta och gäspa, får inte direkt igång mig själv trots att jag och Feebz vart ute, störande ^o)

Aja, vad ska ni göra idag då? :)

Puss och Kram

2011-01-21 @ 09:27:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Självmord

Tänkte dra en diskussion, snällt va ;) Hur som helst så tänkte jag de kunde handla om självmord, då min kusin begick de dagen innan min födelsedag, fruktansvärt tragiskt men jag hoppas du har de bättre nu <3

Hur som helst så tycker jag självmord är fruktansvärt fegt och egoistiskt! Vad är så stora problem så att dom inte kan lösas? Allt går att lösa man måste bara vrida, vända, titta in och ut för att kanske hitta lösningen, livet är inte lätt och de har ingen sagt heller, men att begå självmord fattar jag inte :( Jag menar man lämnar familjen, vännerna, barnen, allt, för vad ett ynka problem eller fler problem?



Hur som helst så är du saknad av många och jag hoppas du har de bättre nu, vi ses i nagiala!

Vad anser ni om självmord då?

Puss och Kram

2011-01-20 @ 20:09:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stjärntecken

Inte nöjd med ändringarna, jag är för katten stenbock ingen j*vla skytt! Morr!



Är de bara jag som är irriterad på detta? Jag vet lite efter men så kan de, finns säkert många som visste om detta innan mig! Morr iaf!

http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=5912226

Puss och Kram

2011-01-20 @ 18:33:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Foundation

Haha, kunde inte ens stava de, hm så går de när man inte använder de, men däremot undrar jag, hur många gör de? Eller finns de fler lyckostar som mig som slipper kleta på sig de?



Dom gånger jag faktiskt användt de, fick jag typ enbart finnar, usch! Har typ inte haft många finnar i mitt liv och tänker inte börja använda smink som ger mig de heller, är så sjukt dålig på att tvätta bort de så nej tack!

Nå, hur många använder de? :)

Puss och Kram

2011-01-20 @ 18:10:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Föräldrar hemma :)

Jag är nöjd, för snart blir de maat, guud vad jag har längtat efter de, har inte käkat någonting på hela dagen, jo, godis, men hur mätt blir man av de? :S Inte ett dugg mätt faktiskt, så nu är mamma hemma och lagar mat, begravningen hade varit hemsk men de kunde man ju lista ut!


Lite bild försök till bloggen, blev dock lite missnöjd så får ta nya, men diggar hello kitty strumporna ;)

Nu ska jag äta sen ska jag ut på min efterlängtade promenad, de är de jag kör på för att förlora några kilon, promenad, man tränar allt då så varför inte? Men om jag ska göra ett tappert försök att gå ner i vikt borde jag sluta med all skit jag äter, kanske ska göra som Kissie och käka bebismat, dock långt ifrån min stil och de verkar svin äckligt, usch! Tar nog enbart och slutar med skräpmat med mera, smartare!

Puss och Kram

2011-01-20 @ 16:56:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Halva dagen avklarad

Hur skönt som helst, jag menar skolan var ju en pina, speciellt när min historielärare ber mig komma in imorgon och börja läsa, wtf! Jag har inte ens lektion på fredagar så aa, man kan säga att jag vart lite besviken! Hur som helst hämta jag Feebz hemma hos brorsan, frågar om allt gått bra och svaret jag får är: Hade gått bättre, om hon inte var så j*vla kär i dig! Haha min bebis de :)


Men den här prinsessan blir alltid söt på bild ;)

Hur som helst, kommer jag hem och får världens sug efter godis, asså tror ingen är lika godis sugen som jag är, shit, så får dra iväg till Coop för att införskaffa lite, dock hade dom inte de jag var sugen på, snyft! Men nu har jag annat att fixa, hörs senare!

Puss och Kram

2011-01-20 @ 15:45:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dags att dra

Nu ser jag mänsklig ut igen, wiho! Bilder håller på att värmas så snart åker jag och Feebz hem till Lollo för att fixa bilder, sen ville hon även ha hjälp med engelskan, snäll som jag är ställer jag upp ;) Bra va?


Ser hemsk ut! Inte lätt när man är sjuk ;)


Dagens look, ser lite mänsklig ut ;)

Hur som helst får jag pysa nu, skriver mer sen! Just de ja, om någon är intresserad har jag en transport väska till hundar att sälja (små hundar), komentera om intresse finns!

Puss och Kram

2011-01-20 @ 11:32:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


God Morgon

De ordet kan man nästan bli deprimerad av, jag menar hur många av Sveriges befolkning är vaken denna tiden! Hade de vart jag innan Feebz så hade god morgon vart runt tolv, då de fanns en mening med livet ;) Haha! Anyway så ska jag iväg till Lollo runt halv tolv för att fixa bilderna, (om jag orkar fixa mig dvs), sen ska jag lämna Feebz hos bror min (han ligger hemma sjuk och kan ställa upp, gulligt!) sen har jag bara matte lektionen, snark!


Bjuder på Skruff (ser ni mig dör ni, ser ut som ett monster)

Hur som helst så har jag huset för mig själv hela förmiddagen, mamma och pappa är på begravning, (RIP), men kände inte att jag palla att åka med, har lite åsikter och visst de är tragiskt men aa, mer om de någon annan gång. Nu tänker jag äta frukost som blir coooola :D Tihi!

Puss och Kram

2011-01-20 @ 09:18:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godnatt

Damn, jag lägger mig verkligen tidigt men mår skit rent ut sagt, illamåendet är tillbaks tillsammans med huvudvärken, fy katten!



Ha en fortsatt bra kväll alla, för nu dejtar jag kudden ihopp om bättre tider!

Puss och Kram
2011-01-19 @ 21:00:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma igen

Nu har jag varit hemma hos Louise en stund, dock fungerar inte min dator som den ska så kan inte lägga in bilder, inte direkt för att bilderna aldrig blev tagna, *hosthost* Det enda vi gjorde var att glo på klipps från youtube, bla Shan the Man, Nrj wake up calls och avramlingar, mycket skratt :)


Bild från i förmiddags

Hur som helst tänker jag njuta av godis och cola och en bra bok ;) I brist på annat, nackdel med att bo i en liten stad! Finns inte mycket att göra, hur som helst så kommer ett inlägg senare, så snäll kan jag vara.

På tal om de så är de en till som ska vara med i tävlingen om designen, den kommer dra igång snart så fort jag fixat allt jag måste ordna, dessutom har jag en till domare så jag är inte ensam, nu behöver jag 2 till ;)

Puss och Kram
2011-01-19 @ 20:24:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kände mig tvungen ^^

Haha sry ppl, men kan bara inte låta bli, en av mina nya party låtar, dock är låtan gammal, men what the hell ;)

 

Feebz lämna önskemål och eftersom jag älskar henne så mycket ställde jag upp ;) Enjoy!

 

Puss och Kram

2011-01-19 @ 15:13:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mys dag!

Vilken go morgon, fräschat upp mig lite, hatar att vara sjuk! Så nu har jag duschat, fixat naglarna, smörjt in mig, sminkat mig och ordnat håret, helt enkelt har jag bara pysslat om mig själv :)


Feebz innan promenaden, (nyvaken)


Första bilden jag bjuder på ;) Haha, snäll!

Hur som helst, ska jag snart träffa Erica och Lollo, har ju lite att stå i, men jag gnäller inte, om jag skulle gnälla så är de att jag måste fixa massa när jag är sjuk! De är inte kul, dessutom har Feebz varit mammig idag, hon har knappt lämnat mig och bara gnällt, men hon är ändå de sötaste jag sett :)

Puss och Kram
2011-01-19 @ 14:44:21 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sov morgon!

Så fruktansvärt skönt de var att få sova lite längre idag, sov as dåligt inatt av någon anledning, inte bra! Hur som helst så blir de kanske K-stad idag, eller ordna lite bilder, så att jag kan dra igång den lilla tävlingen, smart va? ;) Ska kolla med Lollo och Sandra om dom kan tänka sig att döma, självklart är redan jag utsedd dommare ;) Men man borde vara 3 eller hur?


Visst är dom goa? :)

Ne, om man ska försöka få i sig lite frukost och ringa lite samtal, kan inte sitta och slöa hela dagen när man har mycket att göra, vad ska ni göra idag föresten? Skola antar jag dom flesta har, tur för mig har jag bara skola 2 dagar i veckan ;) De ni!

Puss och Kram
2011-01-19 @ 11:00:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kändis status

Jag kan verkligen inte med youtube, om de inte gäller att enbart kolla videos, bloond! Hur som helst så har jag haft en konversation med en från Sveriges Värsta bilförare, såg att jag fått en till komentar idag som dock var skriven för drygt 8 månader sen, snäll som jag är svara jag ;) Lite kändis status enligt mig ;) Haha!



Hur som helst, kommer göra en hel del ändringar i bloggen, (igen) bland annat så kommer designen ändras, har 2 st som ska hjälpa mig så kommer bli som en liten tävling, båda har samma mall att gå på sen återstår de att se vilken som är bäst, smart va? Men resten av ändringarna får ni märka själva, för än så länge är de min hemlighet ;) Men kommer bli mer min stil! Ett stort plus till de.

Nu tänker jag leka med Feebz sen tar jag natten!

Puss och Kram
2011-01-18 @ 21:24:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Film klipp

Har ju hämtat laddaren nu, så här kommer 2 video klipp :)

Feebz leker med Enzo och Milo :)


Jag och Feebz leker lite :)

 

Mycket nöje gott folk :)

 

Puss och Kram

2011-01-18 @ 18:41:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag vill se!!

Guud vad jag vill se Trassel, den verkar helt grym, får snacka ihop mig med brudarna och dra iväg för att se den, vill ni se den? Hur som helst sitter jag här med en trött Pheophe sovande i knät, tihi! Ska snart dra hem mot Erica för att hämta min mobil laddare så jag får lite nya bilder ;) Duktiga jag ;D


Längtar!

Står dock inför dilemmat om att åka till K-stad imorn eller inte, jag menar vore skönt att komma förbi andragradsekvations lösningar (bläääää) så jag kommer vidare med skiten och kan ta tag i matte c, shit känner mig nästan duktig med tanke på all matte jag ska plugga ;) Wiho!

Nu promenad, Feebz får stanna hemma hos mormor haha, inte uppskattat smeknamn ;)

Puss och Kram
2011-01-18 @ 17:03:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I väntans stund

Har precis kommit hem från Linda, vovvarna har lekt för fullt och de är alltid lika mysigt att titta på, har en video på dom, men har inte kapeln så jag kan lägga ut dem tyvärr, så de kommer senare :)



Fick hämta mamma på vägen hem också så nu väntar man bara på att maten ska bli klart, smaskigt, fördelen med att bo hemma ;) Kyckling blir de idag, mums, dessvärre inga framsteg med digitalkameran, pappa trodde jag behövde byta batteri helt, suger apa! Men ska kanske till K-stad imorn så kanske kan ordna de då ;) Håll tummarna!

Puss och Kram
2011-01-18 @ 14:19:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utan framsteg

Sitter man här fortfarande i morgonrock och utan att ha käkat frukost, kan inte direkt resa mig nu heller eftersom Feebz sover i mitt knä, söta! Men eftersom min digital kamera inte vill fungera får jag ta vägen förbi Erica och hämta alla saker jag lämna där, som bland annat mobil laddare ^^


Mördarvovven ;)

Men nu är de nog dags att lämna Feebz i hennes säng, så jag kan komma i kläder och få i mig lite mat, om jag pallar att röra mig *hosthost*.

Puss och Kram
2011-01-18 @ 10:47:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite deprimerande

Men min digital kamera ser inte ut som den vill vara med och leva, och när man är en fattig student som mig har man inte råd att lämna in den, suck! Vad ska man göra? Hur som helst så ska jag hem till Linda idag mellan elva och tolv, så dom små vovvarna får leka, skönt att aktivivera Feebz på något sätt när man är sjuk!


Putti och Plutti som alla kallar dom ;)

Hur som helst borde jag försöka få i mig frukost och ordna kläder, kan nog inte åka dit i en morgon rock eller vad tror ni om de? Haha, kanske skulle vart något att prova.

Vad är era planer för dagen?

Puss och Kram
2011-01-18 @ 09:38:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Segstartad

Har lyckats nå Louise nu, hon trodde far sin skulle vara hemma runt 8, de passar ju ganska bra till min kvällspromenad :) Feebz har ju sovit ganska länge, min lilla tös de, kommer aldig behöva ha bebis när jag har henne, myyys :)


Party pinglor :)

Ska kolla på kvinnor som mördar sen ska jag ta min promenad, skriver kanske senare om jag pallar :)

Puss och Kram
2011-01-17 @ 19:03:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Välkommen tillbaka

Blö, borde kolla upp varför jag alltid blir så illamående när jag är sjuk och inte får behålla något jag äter i kroppen, tro mig de är inte roligt! Fy katten. Ska iväg förbi Louise pappa och se om jag kan få kabeln till min digital kamera, hade vart skönt och ha den igen, dessutom får jag ta vägen förbi Erica och hämta mobil laddaren ;)


Till salu, använda ca 3 ggr, någon intresserad?

Men kanske borde röra mig, Feebz får såklart följa med mig :) Skriver mer sen!

Puss och Kram
2011-01-17 @ 16:02:17 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Topic för de 600 inlägget

Funderar på att köra självmord som topic, eller vad tror ni om de? Dock är de några inlägg kvar innan dess så behöver inte direkt stressa, eller vad vill ni helst ha för diskussion?


Visst är dom fina? :)

Försöker ordna lite hjälp så jag kan fixa bilderna inför den nya designen, när den nu blir av, de vet man ju aldrig, men då har jag iaf lite framsteg med bilderna ;) Tihi! Men nu ska jag nörda vidare på Desperate Housewives :)

Vilken är eran bästa tv-show? :)

Puss och Kram

2011-01-17 @ 12:09:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Duktiga jag

Har precis varit ute med kusinens och Lindas 2 små chihuahuaor :) Dom är verkligen ybersöta, dock var de inte lätt att gå med 2 st samtidigt, hosthost! Dessutom gnällde jag lite hos Erica om att ordna till bloggen, inga framsteg än så länge, haha!


Lite av Enzo och hela Milo (Feebz pojkvän)


Enzo :)

Fick lämna Feebz hos mamma under tiden, lite till att utmana ödet när man ska gå med 3 st ;) Men ser ni vädret, fy katten! Ge mig sommar och sol, har en pipig vovve också, suck... Men nu ska jag se tv:n och avnjuta chips och cola :) Mumma!

Puss och Kram

2011-01-17 @ 11:05:11 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Måndag morgon

Hunden och katten leker, snart blir någon säkert skadad men har inte orken att dubbelkolla, hon måste lära sig någon gång eller hur? Hur som helst så försökte jag vara så duktig och ringa min historielärare för att meddela att jag är sjuk, men den personen svarar såklart inte, så bara att vänta.


Visst ser de mysigt ut? :)

Sitter och smsar med Erica, hennes mor har skaffat en ny häst, skojj :) Samtidigt som Feebz står och gnäller men vägrar visa vad hon vill, jag är ingen tankeläsare precis.

Men får välla ta ut na!

Puss och Kram

2011-01-17 @ 09:10:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kvällspromenad

Var ute och gick en sväng med Feebz nu, inte lyckat när man är sjuk! Fy faen, blir ingen skola för mig imorgon, inte en chans att jag orkar. Hur som helst halka vi runt, ge mig sommar! Var inte lätt och gå och Feebz vill inte göra ifrån sig om de inte är en gräsmatta eller snö, suck!


Inför promenaden, hon tycker inte om att stå högt därför svansen, men visst är hon fin :)

Gav henne kvällsmat också, så hon beter sig är de nästan som om jag svälter henne, haha, mat tre gånger om dagen verkar inte duga, haha! Ska snart krypa ner i sängen, hoppas förkylningen kan släppa snart, men visst har jag varit duktig idag med att uppdatera, sträcker på mig stolt.

Puss och Kram

2011-01-16 @ 21:25:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Woho, nya bilder

Visst har jag kommit långt :) Sitter i min rosa hello kitty morgonrock, har gått i den hela dagen, jättemysigt, om man bortser att jag är sjuk =/ Hur som helst, har lite nya bilder, woho!


Ser ni skillnaden på katten och vovven :) Haha


Maskerad/födelsedags fiaskot igår, visst är de snyggt med gröna ögon :)

Men har lyckats övertyga mamma om pizza så ska med och handla och se om jag kan få något gott till de också, som chips och dipp, inte helt fel ;) Nu på med kläder.

Puss och Kram

2011-01-16 @ 19:23:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inte piggare

Blö, är sugen på allt som jag inte har hemma, chips, dipp, choklad och en ännu mer överaktiv vovve, borde försöka gå med henne men har inte orken, inte på låånga vägar. Försöker få mamma att skämma bort mig men de går inge bra, dessutom har jag kommit på de bästa för att sluta röka, vara sjuk! Haha, rökt en cigg på hela dagen, duktig :)



Har inte hittat kapeln, så har inte lyckats få in nya bilder, kanske borde försöka fixa min laddare, men då måste jag ta mig hela vägen till Erica och de tror jag knappast jag kommer orka med. Inte lätt när man är sjuk! Suck!

Så, vad har ni gjort idag?

Puss och Kram
2011-01-16 @ 17:20:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Död åt sjukdomar

Jag blir frustrerad, sitter med feber och har en vovve som vill aktivera sig, piper och skäller medans jag sitter stendöd framför tv:n med cola, lite synd kan man allt tycka om sig själv. Så vad gör man åt denna överaktiva vovve när man knappt kan röra sig, intressant fråga!

Helt okej låt :)

 

Mamma kom precis hit med Feebz, uppenbarligen har hon sovit, förklarar tystnaden ^^ haha, bra koll man har. Men ska nöta  mer tv, punk'd.

 

Puss och Kram

2011-01-16 @ 15:20:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Misslyckad fest (för min del)

Vi börjar med att ordna allt innan folket kommer, mår lite halvkrasslig men sånt är livet, när gästerna väl kommer blir jag så illamående att jag dejtar toaletten (var inte full), de lungar sig och jag fortsätter försöka umgås med alla. Tills andra toadejten kommer då jag sen får be om skjus hem, totallt misslyckad kväll för min del, men dock möts jag en jätteglad liten vovve :)


Visst är dom goa? :)

Idag kommer jag iaf stanna inne hela dagen, hoppas på att jag kan bli frisk någon gång så jag kan leva som en normal människa, önsketänkande.

Hur har eran helg vart då? Förhoppningsvis bättre än min! Suck!

Bilder kommer senare, har kanske en iaf ;)

Puss och Kram

2011-01-16 @ 09:19:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Spontantripp

Sitter hemma hos Linda och pratar medans vovvarna skuttar runt, mitt uppe i allt bestämmer vi oss för att dra till K-stad och handla, sen bär de av. Lilla blå hanterar inte snö bra så fick stanna ett antal gånger och slänga snö på rutan, men Feebz var jätteduktig och pep inte en enda gång när vi var på väg hem.



Nu ligger hon och tuggar på ett ben, köpte dessutom ett utställningskoppel, jättefint men fanns inte i rosa, tyvärr. Sov inte heller inatt då lillebror kommer hem sjuk och hostar, tidig kväll idag, sköönt! För imorn är de PARTY :D

Puss och Kram
2011-01-14 @ 19:17:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


För att skryta

Jag vet, suger på uppdateringar. Men vet ni vad? Min lilla skrota är snart 5 månader :) Och hon har lyckats skaffa sig en pojkvän redan ;) Haha, min kusin och hans tjej chihuahua valp på 7 månader, dom är ybersöta tillsammans ^^



Ybergullig eller vad säger ni? :)

Har anmält henne till sin första utställning nu också som kommer hållas i Örebro, hoppas hon tycker de är skojj, annars får vi leta en annan sport ;) Så hur kommer de sig att jag uppdaterar, hm antagligen på bristen av något att göra, lill tjejen sover i mitt knä så. Suck! Hur som helst, ska ha matte c idag, scary!

Puss och Kram

2011-01-13 @ 09:55:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0