Emelie Herou -

Hemma igen, så hiss och diss :)

Blev en tripp till K-stad med Sandra idag istället, sprang runt i djuraffärer för det mesta, införskaffa lite saker till katterna och självklart lite leksaker för min framtida vovve :) Kommer antagligen skaffa en till hösten då en i säffle ska ha en kull :) Kan hoppas på att det blir av iaf! Hur som helst, är extremt rastlös, håller på att sluta röka, wiho! Men shit, min rastlöshet är HEMSK!


Ordna ljud till fest

Gjorde dessutom en spontan sak idag, sprang in på Maxi och upptäckte en liten badpool och lite tillbehör med Hello Kitty. Perfekt! Sandra ville nämligen ha en badbalja till puppy men fick denna istället, helt rosa. Haha hon var ganska chokad men glad iaf :) Så Sandra blev bortskämd idag ^^

Dagens hiss och diss
Hiss - En helt underbart rolig dag med Sandris och puppy :)
Diss - RASTLÖS

Dagens låt
Meredith Brooks - Bitch

Men nu ska jag försöka roa mig :) See ya!

Puss och Kram
2010-05-26 @ 23:18:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vrf sover man inte när man väl kan?

Vakna av mig själv kvart över 9, detta är inte normalt! Men på ett bra sätt för då kan jag springa alla dessa uppgifter man har ^^ Så ska snart börja ta tag i detta, leta kläder också, alltid kul.


Saknar köttbullen :(

Idag lär det iaf bli lite shopping, antagligen med Anela och Erica, har dock inte bestämt mig om jag vill till uddevalla eller k-stad, men dom slutar inte förens 12 så då får jag roa mig på egen hand :)

Planer för dagen?

Puss och Kram
2010-05-26 @ 09:52:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Återupptar hiss och diss ;)

Har vart stendöd hela dagen kom hem typ vid 7 och lämna hemmet vid 8 så japp, idag har man varit hemma mycket. Kvällen spenderades iaf med pizza hemma hos mammi och pappi, sen med tv och desperate, dessutom duktig och inskaffad hushålls artiklar :) Congrats Emelie! För stunden försöker jag ragga sällskap till K-stad på en liten shopping tur, måste hitta present till Sandra och kanske ett nytt dataspel till mig, så man har lite att göra, får bara slösa 500 på mig själv denna månad, fattiglapp tihi!


Snart kommer lilla Frida ner :) Läääängtar!

Funderar på att dra till med hiss och diss och dessutom dagens låt :P Frida tyckte iaf att det var underhållande, dessutom hur ska jag leva med 500 kr när jag ska till Liseberg nästa helg? Emelie har du funderat på detta? Nej, skulle inte tro det. Suck, vi det iaf ett test med hiss och diss och låt.

Dagens hiss och diss
Hiss - Tisdag innebär alltid desperate och alltid dagens höjdpunkt, dessutom en rolig dag på jobbet :)
Diss - Alla dessa motgångar, kan det aldrig räcka? Suck!

Dagens låt
Ken Ring - Låter för barnen

Syns imorn, måste sova, ska till banken, apoteket etc, yay. Fullspäckad dag!

Puss och Kram
2010-05-25 @ 22:45:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fortfarande irriterad

Kan inte släppa den känslan, aja vakna nyss och är toltalt stendöd, men bara bita ihop och ta tag i dagen, ska iaf sminka mig och göra mig klar sen åka hem till mamma och hämta frukost dessutom passa på att lämna lite tvätt (A), måste memorera att jag dessutom ska lämna Ericas plattång, inte glömma!


Saknar den lilla skrutten

Ne, måste bli av med den irriterande känslan är inte bra att vara arg när man ska sluta röka, det är inte precis enkelt, fingrarna bara skakar, ah. Har varit duktig, men det tar emot. Men nu måste jag fixa till mig lite, syns sen :)

Är det Desperate idag förresten?

Puss och Kram
2010-05-25 @ 07:14:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Irriterande

Lilla rosa har toltalt stendött, skämtar inte, jag får inte liv i den, vad händer? :S Vart är dagens teknologi på väg! Nu sitter jag och pratar med Rebecka i telen :) Me likes :D Börjar tagga också för snart kommer lilla Frida :) Dessutom störd på alla dessa falska idioter som jag har omkring, yay life is great, the fuck off!


Sötast av alla!

Borstade Skruff idag (mellan benen), vaddå elak? Stackars katt. Kom precis hem från mor och far, spendera tid och snatta mat så nu ska mamma ordna frukost till mig, bortskämd ;) Tihi! Men nu ska jag nörda vidare, men ett sönder sprängt huvud, lovely!

Kommer då inte ställa upp på folk som inte ger något tillbaka!

Puss och Kram

2010-05-24 @ 21:25:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny dag med nya möjligheter

Kom precis ur duschen, hatar det, blir så kallt efter man duschat varmt, men inte mycket att göra åt! Ska snart börja sminka mig och fixa kläder så man är klar för en ny dag på jobbet, börjar dock bli lite små hungrig men det får man ta, kan ta en macka på jobbet sen. Har dessutom bestämt när Frida kommer ner att vi ska till Liseberg :)


Lilla rosa dog så fick ta stationära och den finns inga bilder på ^^

Nu måste jag iaf börja sminka mig och leta kläder, vill byta design igen också, måste lösa detta. Frågan är när jag tar tag i det, är inte känd för att vara snabb ^^ Haha. Kanske kan hinna ringa mamma också så jag kan få lite frukost :)

Har ni för planer idag då?

Nu ska jag iaf sätta fart :) See ya soon!

Puss och Kram
2010-05-24 @ 07:29:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag vill!

Fast det är mycket man vill ha i livet, jag vill iaf ha en chihuahua nu! Kan inte någon gifta sig med mig, helst rik ^^ Tihi! Nej då, dagen har iaf spenderats med Sandra och puppy, sen hem, Sack och sen har jag enbart spenderat tid med Örsla och det var länge sen!


Give me!!!!!

Snart är det iaf dags för en dejt med en kudde och imorn blir det dejt med duschen, tihi härligt att tiden spenderats bra :) Tittar på idiotiska tjuvförsök och blivit tagna med kamera, haha omg idioter! Har lite tråkigt på FB också, så nu ska vi se vad min uppgift i livet är :P Och svaret är att få folk har skrattat, har iaf lyckats ^^ Frida berätta att hon läst igenom hela bloggen och skrattat åt min blondhet ^^ Haha. Ne nu dags för dejt :)

Natti!

Puss och Kram

2010-05-23 @ 23:53:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


God Morgon

Kan inte precis säga att jag förstår varför jag vaknar så sjukt tidigt när jag är ledig, försöker sova men nej då! Andra dagen i rad som man vaknar sjuk och tidigt, ne fyttifaen inte min helg. Åhhh, aja. Ska snart ta mig i kragen och vandra hem mot mor min för lite frukost. Idag är det dessutom snart mer än 24 h sen jag rökte sist. Visst är jag duktig :)


Snart får dom kanske en lillasyster :) Om jag får bestämma!

Nu pratar jag med Sandra och det är mys :) Men som sagt dags att bli vettig, har lite uppgifter att jag ska stå idag med, rida, få tag på Örsla med mera :)

Puss och Kram

2010-05-23 @ 10:04:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuk!

Ska krypa ner i sängen och sova tills imorn, är helt utslagen och jag hatar det. Ligger och tittar 27 dresses skönt att lördagen kan spenderas på något sätt :) Snabbt inlägg.

Natti

Puss och Kram

2010-05-22 @ 23:04:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


FREDAGSMYS =)

Och jag jobbar till 10 så blir nog inte så mycket fredagsmys där inte, men imorn blir det iaf grillning och tivoli med Sandra och det gillar vi :) Nu ska jag snart iaf göra mig klar för jobbet, segt orkar inte. Det är typ såhär bara att när man väl har ett jobb vill man inte och när man inte har det vill man ha!


Morgonpigga, jag och en nydsuchad Cattis :)

Så mer att berätta, fick 2 cigg, lovely. Annars är jag inne på min andra dag utan att köpa paket, försöker nämnligen sluta då men det går inget bra, det är hemskt jobbet för det jag saknar är ju umgänget, att röka är så sjukt socialt, men inget mer paket, ska lägga pengarna på vettigare saker, som en vovve =)

Puss och Kram

2010-05-21 @ 11:34:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Från sol till åska!

Japp, idag åska det som satan i gatan, lite scary så där, som tur är var man iaf inomhus =) Lite glad kan man väl vara för det. Igår blev iaf en spontan dag, jag och Cattis drog iväg till Riks rasta 12 på natten, bara sådär utan anledning, eller jo jag var hungrig ^^ Tihi så det är ibland :)


Saknad <3

Det som sker nu är mat nedtag, svinit hungrig börjar jag bli men orkar inte precis göra något åt det, haha lat eller vad? Snart kommer dessutom Frida ner, jag älskar det. Men nu ska nörda lite pogram :)

Puss och Kram

2010-05-20 @ 23:11:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Soooooligt =)

Solen lyser igenom fönstret och nu ringde Sandra myspys =) Börjar redan 1 idag så, men som tur är har Cattis ställt upp som en lysande ängel och bidrar med sovplats =) Tihi! Vaknade av att vara stressad från min mardröm, hemsk var den!


Jag saknar det håret.

Men nu måste jag göra klart allt och dra mot morsan för frukost, kanske lunch senare idag iaf annars kommer jag svimma. Så bara att börja städa och leta kläder, ingen tid att vila. Ska dessutom se Desperate :) Me likes!

Puss och Kram

2010-05-19 @ 09:34:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite stjärnstatus till mig :)

Vilka kollade på Sveriges Värsta Bilförare ïår? Jag och Frida tänkte ju söka med vårat bidrag, men palla ut haha! Anyway han Tobias som var med i årets pogram har komenterat en av mina videos på youtube :) Jag menar lite kan jag väl få skryta? Haha. Nu har iaf jag och Frida bestämt oss för sthlm och grönan, dessutom får det bli gbg och liseberg :) Planerna som smids ;)

 
Morgonpigg Emelie :) Tihi

Guud, jag älskar min hello kitty pyjamas den är helt underbar :) Men nu ska jag hoppa i mjukiskläder, försvinna till mamma, sen träffa Sandra och försöka träffa Louise. Dessutom kommer detta antagligen bli sista dagen med ciggaretter! Ska försöka förhandla med mor min, så om jag slutar röka får jag en liten vovve men börjar jag får mamma sälja den! Måste verkligen sluta vill ha min lilla Phips, önska mig lycka till för att övertyga mor min :)

Puss och Kram

2010-05-18 @ 10:24:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dags för en dejt ^^

Och då menar vi med kudden tihi ;) Idag har jag varit riktigt äckligt blond! Åker ifrån Åmål vid 3 för att komma till jobbet för att sedan 2 h senare fatta att jag började vid 5, vaddå smart? Not! Så fick en hel timme övertid, lovely! Men hade ändå ganska underhållande, kan försöka få detta bättre med att kanske senare kunna sluta tidigare den 29 :) Snart är det dags för K-stad för att lyckas köpa ny mobil, lycka! Pengar :D


Orkar inte bju på ny bild, ser hemsk ut!

Idag har jag dessutom träffat Sandra, länge sen, pratat med Frida ännu mer länge sen, så känns som jag ordnat. Har fått tanka bilen och hoppats på att jag skulle komma hem till Åmål, scary shit, ser bara hur skiten blir mindre och mindre. Hatar att samhället styrs av pengar! Men nu dags att dejta :)

Puss och Kram

2010-05-17 @ 23:01:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


God Morgon

Hade ju då egentligen sovmorgon idag, men de fick jag inte för ca tio i sex smsar Daniel mig och vill ha sitt busskort, jg kände enorm kärlek till honom då. Not happy! Nu sitter jag och lyssnar på lite musik ska gå till mami och hämta frukost :) Gårdagen bjöd ju på tacos så dags ut att röra mig igen, hujja!


Skuffebus :)

Men nu ska jag iaf röra mig lite :) Jobbar snart så nästa inlägg blir nog efter 10 om jag orkar ni lär märka det iaf :) Tihi!

Ashole!

Puss och Kram

2010-05-17 @ 11:55:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Asså, kom igen!

Jag blir så frusterad på vissa människor, lägg ner någon gång! Är det bara jag som ska ta skit, är det bara jag som gör fel? Lilla gubben du faen inte så mkt bättre. Visst jag kanske är en otrogen bitch, men just nu skiter jag i vilket, bryr mig snarare inte. Så är väl tur att folk inte vet allt som hände på kryssningen, för vad faen man än gör så blir det inte bra! Jag är så frusterad, klarar du mig inte som den jag är så klarar du inte mig heller! OMG! Usch, andas Emelie, det måste du göra!


Fuck off, I'm me, and proud of it!

Idag har jag iaf haft en hel del motion, går hem till mor och far vid capri kom jag på att jag glömt saker, så fick vänta, sen vidare igen, kom hem tog cykeln till stallet, red Sack, cykla hem och pappa var så gullig att han körde ner mig till stan :) Me likes. Så kom hem och åt lite tacos och tittar på The perfect man :) Synd att sådana killar inte finns i verkligenheten, men kommer man nära räcker det nog bra!

Kan inte släppa frustrationen, saken var inte den att jag inte gilla dig, sa att det inte skulle funka och du kan väl hata mig hur mycket du vill, det förändrar inget!

Nu ska jag sova :) Sov gott allihop! Natti!

Puss och Kram

2010-05-16 @ 22:51:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hushålls sysslor och desperate

Bra kombination, har iaf lyckats åstakomma något idag, som att bädda loftsängen och tro mig det var inte lätt, shit. Ett tag övervägde jag att hoppa ner från stegen och sen kanske trampa snett på fallet, men mot alla ods lyckades jag :D Tihi, japp jag är blond. Resten av sysslorna som väntar är plocka kläder, diska sen stallet. Jag och Erica hade ju lite förfest här igår!


Lite sleten, dagen efter love it!

Imorn är det dags för jobb också, jobbar kväll. Förresten, det var dött på hc igår, stendött! Max 35 personer så jag och Erica drog hem till Emil, där sedan min hunger tog över och jag fick ringa lillebror så jag fick pizza :) Mums! Ibland är han snäll, så ofattbart att han är 18 bara :S Så blev en tidig kväll, men skönt det också. Men nu ska jag ta en sista rush och försöka ordna till det här inne ^^

Puss och Kram

2010-05-16 @ 16:20:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


HÖRDE JAG EN SKÅÅÅÅÅÅL?

Party ppl whats up? :) Nu sitter jag och Erica och planerar en utgång på hc, Emelie är redan nykter ;) Promise! Så vart är alla party animal och vad händer ikväll hos er alla?


Full, no shit (A)

Imorn ska man dessutom rida och fixa en massa i stallet, bra planering där alltså, shit! Anyway see ya tomorrow :)

SKÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!!

Puss och Kram

2010-05-15 @ 23:50:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma igen

Slutade 1 idag så ganska skönt :) Nu försöker jag få tag på Louise men tror hon jobbar segt, vet inte vad jag ska göra ikväll, ska iaf ut och motionera det är måste, är iaf ledig imorn så det är skönt som satan. Nu ringde Louise iaf, så trevligt =) Sitter och tittar på Life of Ryan och ska snart ut och motionera Sack eller det tar jag nog senare ikväll, ska iaf träffa Louise vid 6, lovely :)


Jag och den lilla sötungen :)

Men nu ska jag försöka göra något vettigt, wish me luck lär behöva det ^^ Syns kanske senare.

Puss och Kram

2010-05-15 @ 15:17:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dags att ta kvällen

Dagen har varit lugn iaf, hann med några ärenden, duktig Emelie =) Var ute på en promenad med Sack i 1 och en halvtimme, Erica var gullig och följde med som sällskap. Så nu har man precis kommit ur duschen och ligger och tittar på släkten är värst, lite komiskt men snart ska man lägga sig, ska orka upp klockan 7 imorgon för att röra mig mot jobbet vid 8, morgonpigg? Nej! Men nästa vecka är det kväll som gäller, skönt :)


Trött liten Emelie med fixade ögonbryn, nöööjd :D

Men nu fortsätta nörda tv och sen lägga mig i sängen, Emelie skriver till mig på msn så lite trevligt med sällskap =)

God natt :)

Puss och Kram

2010-05-14 @ 22:08:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma hos Louise :)

Sitter hemma hos systeryster och nötar, hon torterade mig genom att ta mina ögonbryn, behövligt! Jag brukar nämligen ta dom med min ögonbrynsnopprar maskin, står inte ut smärtan, men nu är den sönder så då får man ta vad som bjuds. Sen åkte vi ut till Sack också :)


Sötast av alla <3

Vad ska man mer nämna då? Jobbet gick som vanligt, det rullar på om inte annat. Nu står iaf Lollo i duschen, hon ska jobba ikväll så det får bli ensamt för mig, men skönt också, har inte varit ensam på hela veckan. Funderar på att vara så duktig och rida Sack så jag får lite träning slipper jag gå ikväll, har fått tillstånd av systeryster, men det får jag alltid :)

Vilka ska på Chris Jagger ikväll föresten?

Nu ska jag vara social iaf =) Skriver kanske mer sen.

Puss och Kram
2010-05-14 @ 17:12:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Simpsons och panpizza

Har fårr min cola och nu äter jag min andra panpizza mums :) Sen är det simpsons oh kan livet bli bättre eller? :)



Ska snart hem till mamma och hämta rena kläder, hon var glad när jag kom hem med alla kläder, det var inte lite jag lämnade ;) Hhaa men nu äta.

Puss och Kram

2010-05-13 @ 19:34:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fräknar!

Ahhh, upptäckte precis de bästa vårtecknet, mina fräknar börjar synas ordentligt, den enda nackdelen är att det är så fullt men dom flesta av svenska befolkningen har fräknar so wtf! Pratade med den goa Cattis förut och hon erbjöd mig sovplats nästa vecka, happy :D Daniel var så snäll och låna ut buss kortet så slipper ta bilen, gööööttt!


Fräknar och mörk under ögonen, kan det betyda vår och sömnbrist? haha

Sitter hemma i lägenheten och tittar på Christine sen är det vänner, sen simpsons :) Me likes! Funderar på att springa ner till stan och köpa en cola eller något och sen värma pan-pizza, mums. Ja, det låter som en bra ide, vi kör på det =)

Syns senare folket :)

Puss och Kram

2010-05-13 @ 18:28:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagen efter

Och om jag gissar rätt är det INTE många som är pigga och glada nu, haha men kvällen var helt okej blev dock grymt förbannad ett tag men lugna sig, hade några sköna brudar som muntra upp mig =) Tacksam! Men alla däcka typ i bilen eller spydde på mina föräldrars uppfart, gulligt ^^


Ska snart ut till Sackebus :)

Har saknat den lilla skuttponnyn. Just de kan avslöja hemligheten jag kommer antagligen få en heltidsanställning fram till september, lovely :)

Men nu nörda mer tv

Puss och Kram

2010-05-13 @ 15:29:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ändrade planer

Uppenbarligen ska jag leka fyllechaffis ikväll, mysit =) Så snabbt inlägg så skriver jag kanske mer sen :)



Klar för utgång med grabbarna :) Tihi!

Nu ska jag hem till mamma och dunsta alla mina smutskläder där (A) Tihi hon kommer inte vara glad.

Puss och Kram

2010-05-12 @ 16:37:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hallå världen

Ibland älskar man verkligen mobilt bredband, lite sysselsatt på hemvägen nu =) Nöjd! Sitter på bussen tom, de ni ;) Idag har varit en bra dag trots allt det negativa, men avslöjar min stora glädjenyhet ikväll, kanske om ni har tur ;) Försöker dessutom få tag på Daniel, men det skiter sig de med. Segt med att gå halvtid, alla har något att göra om dagarana när jag kommer hem :( Buhu!


Hon ska heta Nina för Nina har migrän ;)

Haha är på något så grymt damphumör eller bara allmänt glad, vem vet inte jag :P Ingen vill smsa mig heller, och då räknar jag inte med alla 30 sms det bara stod tönt i! Viktigt att minnas, vill ha vettiga samtal och vettiga sms så jag kan spendera min tid på bussen, kanske borde sätta på RMK - I väntan på bussen. Tihi!

Planer för dagen? :)

Jag ska hem, äta sen DESPERATE som jag så gulligt missade igår! Morr Cattis! (A)

Puss och Kram

2010-05-12 @ 12:47:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sista för dagen

Och innan man nu ska varva ner har jag såklart tappat bort min eyeliner och min värld har allvarligt gått under! Jag dör utan min penna, seriöst vart har den gömt sig? :S Anyway kom precis hem till Ed efter ha spenderat en ef.mid plus kväll med Daniel och Frida, härjade sönder och hade sjukt kul, dock att jag blir lack för att jag missa Desperate, men Cattis tipsa om en bra sida så får avnjuta det imorn och reprisen på söndag :D Nöjd!


Klar för nattens äventyr =)

Jag och Cattis höll på att krocka på vägen hem också, det dök upp ett rådjur mitt i vägen, från ingenstans, heartattack! Har kollat upp lite olika skräckfilmer också och Terror on Elm Street eller vad den nu hette SKA jag se, and that's! Nu snackar jag självklart om den nya, dessutom måste jag komma igång och se Alvin och gänget 2 haha har fortfarande inte sett den ;) Men nu sova!

God natt!

Puss och Kram

2010-05-11 @ 22:50:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Förslag

Ska snart köpa en ny mobil och då får det bli en touch mobil, men vilken ska man välja? Enda kravet är att den ska vara rosa! Mycket viktigt, har ni några förslag? Snälla ge mig, gärna för och nackdelar, vill inte direkt ångra köpet sen ^^


Dessutom måste jag byta tungstav när lönen kommer, den börjar bli lång ^^

Mycket man ska hinna göra med lönen, så kommer väl vara pank på en gång, ofcourse mer tur kan man inte ha, följande saker ska ordnas iaf!
- Ny mobil (touch)
- Tatuering
- Ny tungstav
- Lägga undan pengar till ny bil
- Lägga undan pengar till lägenhet
- Lägga undan pengar för vovven

Det som är bestämt redan nu, i slutet av månaden får vi svaret, lyckades jag? Haha skulle inte tro det, men får prioritera, så ny mobil och ny tungstav i första hand :)

Puss och Kram

2010-05-11 @ 16:20:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Svälten i afrika och rasismen?

Satt och funderade på en sak nu i min ensamhet, när jag gick hem från mamma och pappa förra veckan så jag gick jag självklart och lyssna på Block 44, var ett tag sen men det fick mig fundera, för när jag vandrat hela cykelbanan och kommer till korsningen ser jag en familj med pappa och 4 barn (utlänska) tror jag om jag minns rätt. Dom är ute och spelar fotboll tillsammans, då slog det mig, hur ofta ser man svenskar umgås så mycket med sina barn? Mest när man ser svenskar tillsammans sina barn med mera är på något sport grejj, typ hockey eller något. Eller är det bara min åsikt eller jag kan ha fel. Nu kanske jag drar alla över en kam inte så det är menat, men funderade bara runt detta vad som gällde eller aa hur man nu utrycker sig.


Sen kommer svälten i Afrika

Hemskt hur vi kan tillåta att det ska vara såhär, jag erkänner med min kräsenhet och bortskämdhet hade jag ALDRIG klarat mig i Afrika, när man ser sådana här bilder så vill jag så gärna ändra mig, kanske iaf äta den maten som erbjds, men nej då! Jag är för bortskämd och får alltid som jag vill. Kanske borde skratta oss glada att vi är födda i det land vi är, mat på bordet, tak över huvudet, varför gnäller vi? Varför ställer vi till det? Alla val man gör i livet, droger, alkohol etc, varför gör man så dumma val när det finns värre saker?

Vad tycker/anser ni? Dela med er, även om ni tycker jag är dum i huvudet ^^

Jag har aldrig varit speciellt smart men det kan jag ta, är iaf den jag är så finns kanske mycket att ändra på ;) Men rom byggdes inte på en dag! Men jag vet inte, ta för er och dela med er, var inte blyga ;)

Puss och Kram

Btw är det någon som vet vart gränsen till att anses vara rasist går? Skulle vara bra att veta, dock kan jag inte påstå att jag är rasist för fem öre, men åsikter kan man väl ha utan att vara rasist?

2010-05-11 @ 15:00:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Avslutad dag på jobbet

Så nu sitter jag hemma hos Cattis och äter macka och bara myser med mig själv :) Var  till och med så duktig att jag faktiskt köpte toapapper, STATUS! Filmen igår var helt underbar, grina nästan ett fler tal gånger, uscha det var hemskt! Men riktigt bra film iaf!


Vacker bild or not, minns den inte ens haha!

Vad kan jag mer tala om då? Jo gick in på FB (den bästa sidan för skvaller) då ska uppenbarligen Byz komma nu i maj, och jag jobbar sent! Måste försöka byta detta, tänker då inte missa det, dessutom kommer Magnus Betner i höst ska man också gå på :) Nu måste jag äta upp!

Händer idag då? Vilka ska se Desperate ikväll? :D

Puss och Kram

2010-05-11 @ 13:48:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Städat klart nu tagga för bio :D

Mamma ringde mig förut och frågade om jag ville ha 2 gratis biobiljetter som måste andvändas idag, tror ni jag säger nej till det? Haha, skulle inte tro det! Så ikväll ska jag och Cattis iväg på Flickan från Ovan, jag har läst boken så hoppas verkligen inte att filmen blir en besvikelse! Försöker ragga upp fler folk, trevligare desto fler man är, gemenskapen gör allt!


Bild från 1 maj, har dock fortfarande inte badat, dålig stil Emelie!

Vill ändra min design igen också, vet dock inte hur, förslag någon? Ligger i soffan och tittar på Sjunde Himlen, har absolut inget att göra och det är sååå grymt segt! Ska snart hem till mamma och pappa för mat och sova haha :D

Skriver mer sen om jag orkar, ska upp och jobba imorgon ^^

Puss och Kram

2010-05-10 @ 12:38:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hosthost!

Jag lovade som sagt att lägga upp bilder igår, men serisöt, hur lägger man upp bilder när man sover hela dagen? Haha, låg i feber igår, hela dagen, gjorde inte något vettigt och det irriterar mig grymt mkt, hade planer på att städa men dom sprack lika fort eftersom jag spenderade den mesta i tiden i soffan eller hemma hos mamma och pappa. Min lilla bäbis försvann i lördags natt och kom hem idag, tar några lättande andetag, var livrädd eftersom han ALDRIG gjort så förut!


Så orkar inte ladda upp fler nu, en hel del bilder från party då till nu :) Medverkande på bilderna är iaf Lollo, Sandra, jag, Therese och Tobias.

Men nu borde jag göra något vettigt som att plocka undan all skit på golvet och kanske damma lite om jag orkar, ska iaf rensa upp lite, ska ju på hos Cattis tills på onsdag iaf :)

Ska ni hitta på idag då?

Usch, suck, pånk och stön. Bara att börja!

Puss och Kram

2010-05-10 @ 11:19:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag = PARTY!

Äntligen lördag och idag blir det utgång hos Alex, vaddå tagga sönder? :D Åh skojj. Har precis gjort klart sminkningen så nu ska jag hem till mamma och pappa för tacos :) Har fått en massa bilder av Sandra nu från party och massa :) Ska ladda upp dom imorgon! Promise.


Enkel sminkning som vanligt, mitt hår är det största dilemmat, vill aldrig som jag vill! Morr

Nej gud nu måste jag pysa hörs imorgon :)

Puss och Kram

2010-05-08 @ 18:11:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Strålande solsken

Man blir så glad när solen skiner, man blir så glad och snart är det ÄNTLIGEN sommar efter denna hemska istid vi har haft, skönt med lite ljus :) Nu tittar jag på simpsons och hoppas att det snart kan bli något kul på teven. Har så grymt tråkigt =/ Finns inget att göra och orkar inte ladda mobilen så kan inte gå promenad, nästan värt att bädda sängen :S


Lollo and me på barndiscot, och gissa vad, vi är nyktra :P

Annars händer det inte mycket i helgen, Alex och Sasa ska ju ha fest samma dag så vart ska man dra, borde bli åmål med tanke på fettpank och en parkerad bil hos morsan. Eller så är jag bara ensam hemma och myser med mig själv för det funkar ju det med :) Skriver kanske mer ikväll ska nörda med Americas Funniets Home Videos :) Skrattfnatt!

Hur har eran dag sett ut då? :)

Puss och Kram

Btw slå på femman :) Skratta och njut av livet.

2010-05-07 @ 17:00:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gääsp

Dagen börjar helt underbart, or not! Lyckas självklart försova mig så fick stressa sönder, sen fick man dessutom jobba en halvtimmes övertid, wiho! Men men inte mycket att göra åt, det är iaf pengar. Nu ska man iaf hoppa in i duschen och kanske vakna till liv har inte gjort ett piss sen halv ett typ. Sen blir det iväg på härj :) Me likes!


Fulla och goa :)

Anyway så blir det ju ingen road trip till veckan, buhu! Men det är inte lätt när man är pank tyvärr. Men istället får man röjja sönder i helgen med grillning. Igår fick jag dessutom träffa Cattis och Patrik, härja sönder med glidmedel och kondomer, normala? Nej inte någonstans.
Kanske ger en snabb updatering ikväll om jag orkar :)

Vad har ni haft för er idag då? :)

Puss och Kram

2010-05-06 @ 18:07:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Seg as always :)

Sitter och tittar på nya Simpsons avsnitt och snart är det dags för Desperate, jag längtar :) Bästa med hela tisdagen, På lördag är det iaf grillning som gäller sen på söndag är det också Road Trip som gäller :) Tagga sönder, får förhoppningsvis låna föräldrarnas husbil man kan alltid hoppas :)

 
Grymt snygg bild, alltid lika full :D Haha

Men men, nu blir det simpsons och slå ihjäl datorn, hatar folk som vibbar på msn har man inte tid så har man inte det, det är väl inte så svårt att fatta eller? Gah! Idioter, världen är full av dem, tyvärr!

Kan inte ni läsare berätta erat roligaste fylleminne? Behöver skratta så jag håller mig vaken ;)
 
Fick träffa Anki idag också, åh det var länge sen, fasiken vad kul det var :)

Nu desperate :)

Puss och Kram

2010-05-04 @ 20:58:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En sak jag hatar som mest

Är folk som inte kan ha på en mobil eller se till att ladda den, finns det något värre. Man har väl mobilen för att kunna nå folk när man behöver det eller hur, vad är det annars för menig. Så nu sitter jag här och försöker ringa folk som man kan få tag på för att få tag på en person suck. Sitter och spelar Desperate också, kan bli lite tröttsamt dock, starta det men palla inte att spela ^^ Haha kanske ska starta sims istället, no life.


Älsklings skora, dock sönder så får snart införskaffa nya!

Var hemma hos morsan och åt mat för en stund sen, innan jag fick hämta lila blå hos Lollo :) Vi ska grilla ikväll mycket trevligt och mycket gott, så det måste hinnas med innan det blir filmkväll senare :) Men nu nörda.

Btw vad är det värsta ni vet?

Hörs kanske senare :)

Puss och Kram

2010-05-02 @ 15:05:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag morgon

Har precis gått upp och snart ska jag hem till mor och far för lite mat sen måste jag hämta lilla blå så jag har den hem igen, ska ju jobba imorgon igen, så ikväll blir det filmmys kan man nog hoppas på :) I fredags var det iaf utgång, snarare, mest åka runt i bilen och tjöta, var helt okej, dock missa vi badet =/


Lite små fulla Erica och jag

Finns fler bilder men dm kanske jag bjuder på när jag är full vem vet ;) Nu måste iaf jag röra på mig så jag hinner hem, syns senare.

Puss och Kram

2010-05-02 @ 12:24:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0