Emelie Herou -

Jobb

Ska till för första gången på 4 dagar, fick ta helgen och vila upp mig efter natten på sjukhuset, men men, så ska snart göra mig klar för att fara får ju till och med ta volvon idag, nöjd :D Nu sitter jag och pratar med den underbara Sandra och hon är happy face :) Glad för din skull =)



Hatar Rihanna men låten hon har gjort med Eminem är helt underbar! Skulle kunna spela sönder den utan problem, dessutom är han ju snygg ^^ Aja, skriver kanske mer sen, ska ta på mig kläder, ska nog inte åka till jobbet med pyjamas men de hade nog varit en rolig syn ^^

Puss och Kram
2010-07-19 @ 11:25:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Byta plats?

Vem vill vara sjuk istället för mig? Har så fruktansvärt tråkigt och finns absolut inget jag kan göra! Funderar på att sticka iväg och hyra en film sen joina Sandra som också ligger sjuk så vi kan tycka synd om oss själva, är trött på denna skiten nu! Jag vill bli frisk nu!



Mina underbara skor har gått sönder, var tvungen att köpa ett par nya, men omg jag älskar dom nya, helt underbart snygga och bara 300 kr (liknande summa iaf) love it :D Bianco <3 Sitter och snackar med ett pucko på msn, vissa fattar absolut ingenting, hatar att folk ska vara så påträngande.

Aja hörs mer sen, ska nörda med tatu nu :D Haha, vaddå utråkad? :D

Puss och Kram
2010-07-18 @ 19:15:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fortfarande sjuk

Och släpper inte skiten snart blir det en till dag på sjukhuset, damn my life is wonderful! Vill bara ha hösten igen då jag kan få min lilla vovve :) Fortfarande inte bestämt uppfödare men det kommer, dessutom har lillebror skaffat blogg, haha han är lite störd ibland, antar att det mest var en fyllegrej men ändå :) Jobba inte idag heller, när jag vakna imorse låg jag bara och skaka, kunde inte ens lyfta huvudet, tycker faktiskt synd om mig själv :(



Vet inte ens vad jag ska göra idag, internet i mitt rum verkar vara lite efter ibland hm! Har iaf gjort som mamma beodrat, tagit det lugnt, sov på soffan med Skruff och druckit massssssor av vatten! Sen har jag varit nerbäddad i sängen och tittat på witch, vad gör man inte när man har tråkigt? Haha!

Skriver kanske mer sen om jag får orken tillbaka, är inte så duktig på att uppdatera men jag försöker iaf, och det är det som räknas enligt mig :)

Puss och Kram
2010-07-18 @ 17:07:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En natt på sjukhuset - check

Jepp, så spenderades min kväll, på ett sjukhus och jag fick inte ens sova, elaka msk! Men lillebror kom och hämta mig så nu ligger jag i min underbara säng :) Nöööjd!



Resten av dagen ska jag enbart njuta, bra sätt att spendera mon ledia dag, får se om jag pallar att jobba imorn, är faen helt slut körd.

Bloggar kanske sen :) Orkar inte mer nu iaf!

Puss och Kram

2010-07-16 @ 13:08:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Okej, nu är jag pissed off

Efter en hemsk dag, fick dagen en liten vändpunkt i promenaden med Sandra, tills jag kom hem och hela j*vla datorn har bestämt sig för att krångla, så guess what? Trots att jag bor hemma får jag leva mitt sega idiotiska mobila bredband! Ahhhh, kommer faen krimieras på hela världen snart, hoppas att morgon dagen blir bättre, varför ska allt tekniskt hata mig?



Dock hatar inte allt mig nu när lilla rosa bestämde sig för att leva igen :) Tro mig, jag är nöjd, haha kanske kan bli fler inlägg iaf :) Tänkte köra allt nu om jag somnar och inte hinner skriva sen ikväll :)

Dagens hiss och diss
Hiss - Jag och Nina dampa sönder på jobbet, så till helgen ska vi gifta oss :) Ska ordna plastringar i en automat :)
Diss - Allt ska bråka med mig!

Dagens låt
Special D - Come with me (vet gammal, men sköööön)

Men skriver kanske mer sen! Nu ska jag iaf dega film och kanske ladda ner om jag lyckas få internet till den :D Tihi!

Puss och Kram
2010-07-11 @ 21:39:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ingen bra start

Ingen bra början på dagen iaf, börjar med att Monika ringer mig och väcker mig, guess vem som försov sig! Sen kommer man till jobbet och får sitta med en kund i 1 h och 10 min och bara bråka, dessutom glömde jag bh:n :( Buhu! Ingen bra att heta Emelie ibland!



Sitter med Örsla i telefonen och grattar honom som fyller år idag :) Så dessutom bestämt dejt med honom imorgon för att enbart se film och däcka i soffan :P Lär bli så med tanke på att jag aldrig är speciellt pigg av mig. Men men, livet suger ibland ^^

Snabbt inlägg eftersom jag ska iväg och träffa Sandra :) Me likes!

Puss och Kram
2010-07-11 @ 18:45:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hiss och diss

Är så sjukt trött, har precis kommit hem från Lollo och leka snabb fyllechaffis åt lillebror, men fuck vad kul det var att träffa den lilla skitungen igen, hon drar ju tillbaks till Norge imorgon, segt att jag jobbar som jag gör. Dessutom var bror så snäll och handla mat dessutom beställde den, körde dom ju bara ner till centrum, inte långa biten, tar kanske 10 min ^^


Bästaste Lollo :)

Dagen på jobbet har varit kul iaf, haha damn, härja sönder och dessutom ringde de knappt, vilket gillas skarpt! Dessutom ändrat tider så jag kan samåka med brudarna, det är viktigt det! Imorn har iaf jag och Sandra bestämt att det ska bli en promenad på kvällen. Hade världens frestelse idag, alla rökte och jag lyckades nästan klara mig utan :) Denna sluta röka är faen inte enkel, hujja!

Dagens hiss och diss
Hiss - Sjukt bra dag för övrigt, mkt skratt och mkt glädje :)
Diss - Sjuk som aset, men har inte råd att bli sjuk :(

Dagens låt
Sean Banan - Skaka rumpan eller Soul sisters haft båda på huvudet hela dagen, haha tur att arbetskamraterna klarar min vacka stämma ;)

Men nu ska jag sova och hoppas på att bli friskare :)

Puss och Kram
2010-07-10 @ 23:25:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag morgon and guess what

Jag ska jobba as usal, så nu sitter man och väntar på att skjusen ska komma, sen får man hoppas dagen går fort, hoppas kan man alltid göra, känner mig fortfarande helt drogad i huvudet, yay! Vilken motivation man har, jag har inte råd att vara sjuk, ne de har jag verkligen inte med tanke på att vovven snart ska införskaffas :)


Nu sitter Skruff i fönstret, han har typ varit ute hela natten och vill ut igen, medans jag själv vaknade av att  Leo var i bråk utanför mitt fönster, gullig misse! Hm, undra vart skjusen tog vägen =/ Vi borde åka snart tycker jag! Aja, snart får jag reda på om en kennel ska ha valpar eller inte och då är det bara beslutsångest som gäller, står iaf mellan 2 st :)

Men nu måste jag ordna det sista, hur många är bakis idag egentligen? Tror min lillebror är med i den skalan, haha skadeglad!

Puss och Kram
2010-07-10 @ 07:47:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jäkla sommar

Förkylning, eller allegi är inte helt hundra på vad det är som får mig att må såhär, men gillar det dock inte. Mamma har iaf köpt hem laktos fri mjölk nu så får vi se om man kanske mår bättre. Jobbet var iaf som vanligt, grymt segt som tur är så jag jobbar jag bara september ut, sen är det byebye, tröttnar aldrig på att säga det, nästan så man räknar ner dagarna, för när jobbet slutar börjat det nya som hundägare åt en chihuahua :)



Minnen, man sparar på sig en hel del under åren, synd dock att man glömmer hälften, sitter nämligen och tittar på The cutter på 5:an ganska intressant, tänk om det faktiskt gick göra så att man kunde återuppleva minnena efter att någon dog. Fränt :D

Dagens hiss och diss
Hiss - En avslappnad dag, trots jobbet ;)
Diss - Sjuk och extremt dålig. Gillas inte

Dagens låt
Linkin Park - Across the line

Nu ska jag fortsätta nörda filmen sen får det bli en dejt med kudden :)

Puss och Kram
2010-07-09 @ 22:25:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Damn

Jahopp då var dags för att åka och jobba, taggad? Nej... Skulle hellre bara vilja ligga kvar i sängen, åh varma säng =) Förresten så går min sluta röka förvånansvärt bra förutom att jag då tigger lite av alla runt omkring mig ;) Snarare vissa som jag tiggar av inte alla, men faen det är inte lätt att sluta, herregud!



Min cam suger verkligen! Aja, får se om man kanske kan låna storebrors digital kamera så det kan bli några vettiga bilder eller om ens datorn vill att man lägger in dem, dagens teknologi har sina påhitt tyvärr! Men inte så mkt att göra åt. Men nu kanske jag borde leta kläder och borsta tänderna, ska snart dra för att hämta Jenny :)

Vad händer idag då? :)

Hörs sen!

Puss och Kram
2010-07-09 @ 07:13:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hiss och diss

Får bli snabbt inlägg det märks väl om det hinner slå över 00.00, imorn är det iaf dags för jobb igen, yay! Är inte ett dugg sugen, allt bara snurrar, typ som man har fått lite för mkt morfin man kan inte tänka, men men, Skruff är iaf inne och snart ska jag han gå och lägga oss :)



Men men, sånt är livet som en fucking berg och dalbana, tur att jag älskar farliga karuseller :D

Hiss och diss
Hiss- Spenderat mer tid med mor än vanligt och båda katterna är inne för natten, inte ofta!
Diss - Sista lediga dagen innan torsdag :(

Dagens låt
Aggi Dukes - Drink and skank

Hörs imorn :)

Puss och Kram
2010-07-08 @ 22:59:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Flyttat hem :)

Jahopp då var det dags att bo hemma igen då, mamma har varit så snäll och hjälpt mig att få ordning allt så nu är man tillbaka i mitt lilla rum :) Mamma börjar dessutom mjukna nu när det gäller vovven, ibland är min mamma bäst =) Nu ska jag iaf ta lite egentid efter en dag men springande och bärande och systemet ;)



Så nu är mamma så snäll och bäddar sängen, haha vaddå bortskämd? Har dessutom varit snäll mot grannarnas barn så dom har fått 4 spel av mig idag, men vad ska jag med till när jag redan klarat av dem? Jag skulle nog passa som spelprovare :P Haha Men nu ska jag nörda.

Puss och Kram
2010-07-08 @ 18:09:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Beslutsångest

När ska jag ta en valp? Har hittat så många intressanta så nu snurrar det bara i huvudet, vet att jag borde vänta och få så mycket pengar som möjligt men svårt är det. När man väl bestämt sig vill man att allt ska hända på en gång fast det kanske inte går. Kanske borde jobba kvar ett tag till och sen ta en. Åh, beslutsångest!



Tur att man ska flytta hem igen, så kanske Skruff kan ta bort längtan lite, flyttar ju hem till mamma och pappa idag, jao, hur ska detta gå? Suck, aldrig kan det vara enkelt, snart ska jag dra mig hemåt för att bara spendera tid hemma, försöka snatta katterna till att vara inne med mig ^^ In your dreams Emelie!

Puss och Kram
2010-07-08 @ 13:10:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Väckar klockan Louise

Ringer mig vid tjugo över 10 och meddelar att jag snart hemma hos dig, är vid bommarna, ligger nyvaken i sängen och bara jaha :P Så fick bli morgonrock och sätta sig vid datorn med hår åt alla håll. Dessutom fick jag sms v storebror att han tänkte flytta in i lägenheten igen, för att jag ville flytta hem men det är ju inte förens hösten.


Min lilla sötnos :)

Vet inte riktigt vad dagen har att bjuda på, tar de som de kommer, ska iaf ställa mig och städa. Syns sen :)

Puss och Kram
2010-07-08 @ 10:38:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kvälls inlägg

Ibland är det skönt att veta att folk saknar en, gick precis in på fb och då vill Tobbe att jag kommer till jobbet för att det är grymt tråkigt utan mig :D Åh, glad jag blir. Idag har jag iaf inte gjort ett skit, så städningen måste jag ta tag i imorgon! Måste! Jag och Sandra drog iaf iväg för att bada med puppy, gött i vattnet, iskallt på land, men puppy skötte sig iaf utmärkt :)



Nu ska jag iaf dejta kudden så jag kanske kan komma ifrån huvudvärken!

Dagens hiss och diss
Hiss - BADA sen en pommes med sås :) Mumma!
Diss - Huvudvärk hela dagen

Dagens låt
Girlisious - Maniac

Men vi syns imorgon, nu ska jag nörda lite poker :D

Puss och Kram
2010-07-07 @ 23:44:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


God morgon

Hm, smart att vara nyvaken nu, hur ska jag nu lyckats somna inatt? Kan inte bara vända på dygnet såhär och damn vad varmt det är i lägenheten fyttifaen! Idag ska jag och Sandra ut och bada det är ett måste i sådant här väder! Solen skiner och inte ett moln på himlen, kanske dags för att gå ut och njuta?


old pic ^^

Att man alltid lyckas vara så normal på alla bilder, haha, men det värsta som finns är faen skolfotografbilderna, damn jag hatar them! Hujja! Men nu ska jag röra mig mot mor och far och se om det finns något ätbart, sen sola och så får jag väl passa på att ringa Sandra också och se när vi drar och badar. Saknar att ha en digital kamera alltså, får se om jag kanske kan lösa detta på något sätt.

Ska ni hitta på idag då? :)

Puss och Kram
2010-07-07 @ 13:58:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag vill flytta till sthlm nu!

Saknar staden, människorna och anonymititen (hur stavas det?), tänkte ta ett snabb inlägg innan jag sover, vet dock inte ens om jag har något vettig att nämna men då är det som det brukar vara ^^ Haha, vad skriver jag egentligen som är vettigt, inte mkt iaf!



Är bara rastlös och för pigg för att sova, räkna får räcker knappast, kanske ska läsa boken Sandra gav mig och häftet om valpkurs, lilla gumman gör allt för att hjälpa, men uppskattar det. Har ju lyckats motbevisa alla att jag menar allvar med att skaffa vovve nu, skönt det.

Varför ska du vara så mystik, like and sometimes not!

Mystiska killar, helt sjukt, jag är såld, dessa killar. Förivirrar en bara medans tjejer sviker och är falska, finns iofs sådana killar också. Nej, nu får de bli film och sängen, kanske kan undvika hjärnskakning denna gång när jag reser mig, damn det gjorde ont!

Natti!

Puss och Kram
2010-07-07 @ 01:17:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sent inlägg

Har inte hunnit skriva förens nu, men uppdaterar iaf =) Snart är det iaf dags för en ny design, nöjd :D Denna dag har varit följande, vakna halv tolv typ, drog hem till Sandra och fika och titta lite på hundar, hon tycker jag ska göra en stapel så jag lättare ser när jag får vovven :) Sen gick jag hem till mamma och tog en macka innan jag gick förbi Erica, prata lite med henne. Kommer hem och sätter mig och nördar dator, härligt, fastna i spelet till typ 8, vaddå spelnörd? Sen drog jag iväg till stallet för att träffa Louise :)


Blondie =)

Efter stallet drar vi hem till mor och far, tar volvon och sticker till Säffle för donken, mumma! Tar våran väg hem, minnen det, lämnar bilen och vandrar hem och nu sitter man här =) Vilken givande dag, men har iaf fått min motion för dagen det gillas, på torsdag ska jag träffa kusinen, var ett tag sen och morgon dagen bjuder på sina överraskningar, ska iaf rida :) Myyyys!

Dagens hiss och diss
Hiss - Avslappnad dag utan stress :)
Diss - Rastlösheten med sina mellanrum ;)

Dagens låt
Fronda - Mitt gränsland

Nu ska jag nörda fb, sen sova :) Hoppas ni haft en bra dag :D

Puss och Kram
2010-07-06 @ 23:56:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Meningslöst?

Jag är så trött på alla motgångar, kan inget någonsin vara enkelt? Hur i helskotta kan folk förvänta sig att man vill veta med resten av sitt liv vid 16 års ålder? Det är ju fanimig stört! Jag blir faen 21 i år och vet fortfarande inte vad jag vill göra, men för att få pengarna måste man veta det, fuck off! Blir bara irriterad för det är inte rättvist, skulle nog varit född tidigare då allt var enklare, om det nu var det. Suck, kan det aldrig bli enkelt?

Anyway kom precis hem från Sandra, var ute en sväng med puppy och Bamse och för att dessutom äta pizza med mor, far och storebror, dock äcklig pizza! Nu är jag iaf ledig tills fredag och det är underbart, för då väntar städning bland annat, shit börjar bli stökigt här, kläder överallt :S



Kanske ska träffa Louise när hon slutar också om hon är vaken dvs. Anyway snabbt inlägg, ska nörda lite och njuta av friheten :)

Dagens hiss och diss
Hiss - Så underbara arbetskamrater :)
Diss - Beslut

Dagens låt
Fronda - Tapper soldat

Hörs kanske imorn :) Förseten vad vill ni göra med era liv egentligen? :)

Puss och Kram
2010-07-05 @ 23:06:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Musik, nyvaken, jag vill ha sängen

Har precis gjort mig klar till jobbet så nu väntar jag på Jenny, Linda och Monika :) Så härligt att vara ledig 3 dagar framåt för gissa vad jag ska göra, ta hand om Sack och sooova, sen självklart umgås med kompisarna :) Dessutom ska jag ringa en kennel idag och kanske åka dit för att titta lite på hundarna, det är så svårt, alla känns bra så får helt enkelt vänta och se :)


Mu :)

Jag vill sova, kan skippa jobbet idag och bara stanna hemma istället, det hade iaf jag gillat, det var fasiken inte förens jag insåg mamma och pappa hade rätt, man går hellre i skolan än arbetar, allt var tusen gånger bättre, fick pengar att gå till lektioner du inte ens lyssna på ;) Haha, eller vad säger ni? :) Nu ska jag hinna spela poker ^^

Puss och Kram
2010-07-05 @ 07:32:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag håller vad jag lovar

Än så länge iaf ^^ Kom precis in efter en dag på jobbet då allt helt plötsligt blev relaterat till sex :S Som Nina, hon gör rent musen under arbetstid, guud, helt galet bra dag :) Imorn är iaf sista dagen sen ledig 3 dagar framåt, love it! Sen far man hemåt och åt tacos med mami och papi, dessutom titta Louise förbi en sväng, på väg hem mot lägenheten men blir istället kidnappad av henne och så blir det en tur till Sack med promenad, innan vi drog vidare med bilen och härjade sönder :) Men jag gillar det! Bara skvallra och dissa folk :D


Me and baby :) Härliga minnen!

Sen kolla vi klockan när vi närmade oss åmål och jag vill dra till coop, då kommer hon på att hon måste handla mat, smartskaft! Så blir en snabb tripp till coop, härligt värre, imorn ska jag dessutom träffa Sandra och puppy och ta en kvällspromenad, kanske hittar en till plånbok vi så snällt lämnar till rätt ägare, haha godhjärtade människor vi =)

Nu ska jag titta film, sen sova, låååång dag med mycket skratt =)

Puss och Kram
2010-07-04 @ 23:29:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Varför är jag vaken?

För att jag måste jobba, suck! På det sättet kan jag känna att jag längtar till hösten för då säger jag bye bye till jobbet, oh ja! Tobbe sa igår att jag spred glädje på jobbet, det är ju hur skönt som helst, att man kan göra något bra med sitt liv :) Dessutom är tjuvlyssnat en av de bästa sidorna, speciellt när barnen nämner något :)


Kryssning Sverige - Finland

Igår var det bunker festivalen i b-fors, gissa vem som inte kunde komma, det var som ett litet bakslag men vad gör man? Kanske en fördel med att jag inte kunde komma, slipper gå bakis till jobbet, har gjort de en gång och fick en utskällning på norska, orka inte ens bry mig ^^ Inte då iaf!

Det är dessutom jobbigt att inte röka, men men bit ihop! Vad har ni för planer idag? :)

Puss och Kram
2010-07-04 @ 06:59:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Varför är jag vaken?

För att jag måste jobba, suck! På det sättet kan jag känna att jag längtar till hösten för då säger jag bye bye till jobbet, oh ja! Tobbe sa igår att jag spred glädje på jobbet, det är ju hur skönt som helst, att man kan göra något bra med sitt liv :) Dessutom är tjuvlyssnat en av de bästa sidorna, speciellt när barnen nämner något :)


Kryssning Sverige - Finland

Igår var det bunker festivalen i b-fors, gissa vem som inte kunde komma, det var som ett litet bakslag men vad gör man? Kanske en fördel med att jag inte kunde komma, slipper gå bakis till jobbet, har gjort de en gång och fick en utskällning på norska, orka inte ens bry mig ^^ Inte då iaf!

Det är dessutom jobbigt att inte röka, men men bit ihop! Vad har ni för planer idag? :)

Puss och Kram
2010-07-04 @ 06:59:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hur många gånger säger man att man ska tag i allt?

Många gånger, men dock fortfarande utan framgång! Congrats Emelie! Anyway så har jag tittat på en valpar, ska ju skaffa min till hösten nu, mamma och pappa hatar det dock, men what the fuck :D Ska även eventuellt och titta på fler så får vi se vad som passar, grymt taggad iaf!


I miss my hair!

Men eftersom hunden ska gå i första hand är det bara att vänta tills pengarna tillåter, hade ju tänkt åka upp till sthlm nu i veckan, men det får bli senare i månaden eller iaf innan vinter. Det är segt när tiden inte alltid hänger med, för det gör den verkligen INTE med detta jobb! Uscha!

Men nu ska jag sova, jobb imorn igen och jag ska försöka uppdatera bättre, mest för Lollos skull dock ;) Haha

Puss och Kram
2010-07-03 @ 23:46:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0