Emelie Herou -

Kvällens planer

Sooova, är as trött och klockan är halv 9, Feebz har lagt sig för att sova medans jag tittar på Simpsons, lägger in lite bilder från träningen med Feebz och kvällen i sig :)





Tränade sitt, ögonkontakt och upp, hon var trött efteråt :)


Sen äter vi upp mattes toffla :)


Mamma gjorde fläskpannkaka, tihi jag är bortskämd ;)


Mamma och Feebz (mor min ville inte synas)

Insåg precis att alla bilderna är på Feebz, men hon är bättre modell än mig ;) Håller ni inte med? En sak som är komisk är när folk raggar på en men har samma raggnings replik, den senaste jag hört är:

 

hade du varit med på en skönhets tävling så hade det räckt med att du hade bara behöft gå in genom dörren så hade alla sagt där har vi vår vinnare :$<3

Haha vaddå lame? Ne, ska se klart på tv:n nu sen blir de film mys och imorn skola, snälla Lollo ska ju vara barnvakt igen ;)

Puss och Kram

2010-11-30 @ 20:42:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Om det finns någon jag irriterar mig på

Så är de fani mig Anna Anka, asså den bruden är så sjukt media h***! Hon var med i tv:n, sen tidningen, sen Anna Anka söker assistent och nu i form med Anna Anka, gah jag tål verkligen inte den människan och snygg är hon inte heller!


Nej tack!

Sen den här uppståndelsen att hon skulle vara med på jul, jag slipper henne gärna! Finns inte många människor jag irriterar mig på men hon tar ju faen priset! Lägg ner istället!

Eller vad tycker ni?

Puss och Kram

2010-11-30 @ 18:12:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hund och kattsaker

Letar efter eventuellt ny transport väska till Feebz då hon lär växa ur den, suck! Men hitta en ny sida men en as snygg transport växa, dessutom rosa ;)


Visst är den snygg :D Kostar 1395 kronor,

Om ni vill kolla fler bra saker dom verkar ha allt typ :) http://www.doggie.se/ jag gillar den iaf :)

Puss och Kram

2010-11-30 @ 16:11:53 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Utråkad

Kommer inte på något för att sysselsätta mig, känns som en seg dag plus att jag är fruktansvärt trött, kanske pga vädret eller vad vet jag, kan inte sluta längta, vill till sthlm nu, inte om någon vecka. Feebz har damp hon springer runt som en dåre, funderar på att träna lite med henne.



Men nu har jag hämtat träningsgodis, skinka och kattmat ;)

Puss och Kram

2010-11-30 @ 15:32:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Engelskan klar

Status till mig för det var inte lite om man säger så, känns som hela hjärnan är inställd på engelska vilket inte gör det lättare att blogga på svenska härlit!


Hon borde ligga i sängen och inte på den, men sööt är hon :)

Funderar på om jag kanske ska ta och plugga något mer, har liksom inget som ska lämnas in förens på måndag och de är ju lååångt tid, flera dagar ;) Är så duktig på att skjuta ut allt på sista sekund, suck!

Puss och Kram

2010-11-30 @ 13:05:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vetrinären klar

Nu har Feebz fått sin spruta, kommer ner och hon sköter sig superbra, men de gör dock inte jag som glömmer alla papper på henne hemma, not good! Så betalar besöket åker hem och hämtar pappret och sedan tillbaka igen, kände mig en aning dum faktiskt.


Tog vägen förbi mamma för att hämta frukost (nyttigt eller hur?)


Knäpp bild men kolla håret, haha omg de är ju ganska brunt där ^^

Nu ska jag iaf äta min frukost, kolla runt i bloggar och sen SKA jag plugga engelska, får liksom sluta vara så lat nu, men när lär man sig? Aldrig antar jag.

Puss och Kram

2010-11-30 @ 11:20:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vetrinär besök nästa

Nu ska jag och Feebz äta frukost och sen klockan 10 ska vi träffa doktorn, hennes 3:dje besök i den perioden jag haft henne, inte kul! Efter doktorn lär de bli lite engelska plugg, har ju inlämmningar imorgon, not fun! Är så extremt otaggad!


Vet inte vad jag sysslar med :S

Feebz äter iaf sin frukost nu och jag ska hoppa i kläder och se om någon av mina kära vänner är vakna, inte troligt. Skriver mer sen efter besöket :)

Puss och Kram

2010-11-30 @ 08:46:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Natti inlägget

Om 10 min börjar pensionärs jävlar, me likes. Feebz ligger och sover medans matte i lugn och ro kan kolla på 2 and a half men.


En liten trött vovve.

Haha borde vara nöjd imorgon ska jag och Feebz till vetrinären så skönt att hon kan slappna av. På tal om de förresten, hade dolt nummer som ringde mig inatt halv 3, utan att säga ett skit, vad faen är de för töntar som håller på med sådan skit.. Blir bara irriterad så hoppas på en orstörd natt för en gångs skull.

Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig kväll :)

Puss och Kram

2010-11-29 @ 21:55:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Biljetten hem bokad

Så nu kommer jag båda hem och till sthlm, hur skönt som helst så nu kan jag shoppa för de lilla jag har kvar, kommer bli en fattig månad :( Feebz sitter och pussar på min hand medans jag skriver och även tvätta datorn lite, hon är ju bara föööör go :)


Har blogg datorn, kallt här inne därför täcket.

Men ska kolla klart på top Model och sen blir de 2 and a half men, härliga tider :)

Puss och Kram

2010-11-29 @ 20:52:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kyla

Blev en lång promenad med Lollo i vinter vädret, fast jag var på pälsad frös jag som satan, möttes dock av en glad skit när jag kom hem :)


En på pälsad Lollo (dålig kvalite)


Jag lika på pälsad, diskutera något därför är inte bilden speciellt bra ^^

Vi drog igenom centrum, mot örnäs och sedan hem igen, riktigt mysigt och trevligt med den pratstunden, var borta längre än väntat dock.

Puss och Kram

2010-11-29 @ 20:05:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Promenad med Lollo

Har packat på mig mammas termo byxor, jacka, vantar och mössa, kanske borde ha en halsduk också :)


Snyggt va? Haha typ världens fulaste min och hängslen, värsta porrit ;)

Men nu ska jag dra, haha hon är nog snart klar för att möta mig, syns sen :) Förresten skicka gärna bilder på eran vinter utstyrsel, om ni har någon rolig bild ;)

Puss och Kram

2010-11-29 @ 18:03:32 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


När jag sa att allt tekniskt

Hatar mig, ljög jag inte. Har suttit i 45 minuter och försökt få igång min stationära dator, men ne då, den skulle masa oavsett vad jag hitta på, så nu sitter jag på mammas och pappas bärbara med Feebz sovande i knät <3 Hur som helst skolan var ganska intressant då vi diskutera allt från arbetsmiljön till våldtäkt. Haha brett urval ;)

Förresten här kommer bilderna från igår som jag lova :)


Kolla bland annat på denna, haha min nya godnatt saga :)


En bakfull Lollo som gömmer sig, höhö ^^


Träffade Keisha ^^ (ögonen är lätt scary)


Också fick jag träffa söta Sandra :)

Sen efter första lektionen skulle jag hämta Feebz för att köra hem henne, möts av detta =)



Visst är hon yper sööööt <3 :)

Hur som helst, funderar på att gå en lång promenad i det kalla vinter vädret :) Vad tror ni om de? Ska iaf hem innan så jag kan se pensionärs jävlar, bara älskar de, såå sjukt sköna människor, eller vad tycker ni :)

Skriver mer sen, ska försöka plugga lite nu ;)

Puss och Kram

2010-11-29 @ 17:07:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skolan

Ska snart dra iväg, ska försöka väcka Erica också och se om hon ska med eller inte. Just de ja, jag sa ju att allt tekniskt hatar mig, igår när skulle skriva ut skolarbetet fastnade ett papper i skrivaren, så efter ett tag satt jag och mamma där i 30 min och bara dampa sönder. Men efter mycket mas fick jag ut de (tack och lov).


Dålig bild på Feebz

Den hunden är tröttare än mig på morgonen, kanske liknar mig vad vet jag ;) Hur många tror Erica svarar nu på morgenen? Hon svarade iaf men hon skulle inte med till skolan, hopp får jag åka ensam och övergiven, not fun! Aja får klä på mig nu, ska ju förbi Lollo och lämna hunden innan jag får åka vidare.

Hörs sen!

Puss och Kram

2010-11-29 @ 07:52:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemkommen

Kom nyss hem från Lollo, han dessutom träffa Sandra innan jag kom hem till min galna vovve som vill vara med och blogga, så söt hon är, (dock pain in the ass). Blev snabba cash och svanprinsessan, haha riktigt mysit. Kändes dock som jag vill all snö i skorna, påminnelse till imorgon, ha på dom vita stövlarna :P


Lägger ut bilderna från kvällen imorgon, blev inte så många dock

Nu ska jag åter igen kolla på svanprinsessan medans jag ska försöka sova, skönt med en god natt saga om bara vovven kunde somna, sen måste jag skriva ut arbeten imorgon, kanske borde nämna de till mor nu, tihi kan inte med skrivaren, all teknik hatar mig ^^

God natt på er alla så hörs vi imorgon :)

Puss och Kram

2010-11-28 @ 22:36:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dejten med Lollo :)

Snart kommer pappa hem med bilen och sticker jag och Feebz hem till Lollo för en myskväll :)


Sminkad (Feebz ville inte vara med)

Kusinen var nyss här med ungarna, omg dom ungarna älskar verkligen min vovve, hon har charmat alla tror jag, kusinen ville ha med henne hem, men icke. Min vovve stannar med mig där hon hör hemma, och nu kom hon i full karriär och sitter på mitt ben. Sitter för en gångs skull inte på en stol ;)

Men nu ska jag fixa allt sen ska jag dra :) Bilder kommer kanske senare ikväll eller imorgon :)

Puss och Kram

Ps, Feebz har hicka! Sååå sött :D <3

2010-11-28 @ 16:52:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lollo är bakfull

Haha, har försökt ringa henne utan att hon svarat så fick jag sms nu, jag är trött så vilar, hör av mig sen. Okej, tack de värmde, jag vet att hon lever iaf, helt otroligt. Verkar dessutom som kusinen kommer med sina ungar idag, ungarna är helt kära i Feebz så är skönt att hon kan passa på att sova innan dom kommer i sådana fall.



Min vovve är lekfull, biter sönder hennes snuttefilt (dålig bild men hon var aldrig still)

Just nu pratar jag med Erica på msn, inte heller hon verkar må något vidare idag, bara jag som gör de eftersom jag inte dricker ;) Stolt! Men fatta vad skönt när man slipper bakfyllan, ångesten sen upptäcker du dessutom att du är pank ;) Haha jag är lika rik som igår. Så hur många känner igen sig egentligen? Bakfull eller icke? :)

Puss och Kram

2010-11-28 @ 15:02:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lugn och ro? Ja, tack

Feebz och Skruff kommer snart driva mig till vansinne, herregud! Dom härjar sönder här hemma så jag får ju ingen ro alls. Vad ska man göra? Nu väntar jag iaf på att Lollo ska höra av sig så vi kan ha våran "dejt", tihi!


Ser mongo ut men var tvungen att fokusera på Feebz som inte ville vara stilla :P

Annars vet jag inte vad som händer resten av dagen, Feebz sten slockna nu så borde passa på att göra något vettigt medans jag kan, Ska iaf uppdatera virus programet, sitter ju vid min lille blogg dator som lever sitt egna liv.

Puss och Kram

2010-11-28 @ 13:53:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Arbetsmiljö och säkerhet

Klar, tihi :D Så nu har jag typ lite engelska kvar att göra och såklart skriva ut arbetet, är nog nått utav de sämsta arbeterna jag har gjort, usch! Men får jag ett g är jag nöjd, ångrar att jag inte tog vara på skoltiden, men vad gör man inte när man är ung och dum ;)


Skruff smyger på Feebz ^^


Jag (extremt trött och besviken på vädret)

Nu kom mamma hem, hörs när min lilla bil kommer efter som de låter hemskt! Ikväll ska antagligen jag och Lollo se film och mysa, längtar! Känns skönt att ha något att göra ibland, för de är inte ofta, bor man i en håla som denna får man ta tagen som den kommer ;)

Puss och Kram

2010-11-28 @ 12:30:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bilder från igår kväll :)

Som sagt blev de singstar igår och här kommer bilderna ;)



Vackra Lollo :)


Lollo och Matilda var Losers medans jag och Erre var Suckers ;)


Lollo och Matilda sjunger för fullt ^^



Ser hemsk ut, men jag skulle ju inte ut på krogen tihi ^^


Fokuserade tjejer, blev mer röjj sista låten haha :P


Utklassning ;)


Feebz ute i snön, har kommit mycket över natten, buuu!

Var de jag hade att bjuda på, nu ska jag passa på att röka och slänga ut Feebz för att rasta sig, hon sitter och drar mig i tröjjarmen det lilla monstret :)

Hörs senare!

Puss och Kram

2010-11-28 @ 11:44:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ändrade planer

Hade ju bestämt att jag skulle ha en lugn kväll igår, *hosthost*, de sket sig ganska hårt då Lollo ringde mig och fråga om jag vill köra henne till B-fors, ställde upp på de och innan jag for de blev de lite diskussion med föräldrarna, hur som helst så drar jag till Lollo för att sen veta att de inte blir B-fors utan hon skulle till hörnan. Så kvällen blir singstar hemma hos Lollo :)


Bilderna från igår kommer senare under dagen :)

Har precis käkat frukost med mor och far nu, medans Feebz driver katten till vansinne, snön vräker verkligen ner här, vaddå deprimerande? Men så kan de vara, ska snart ut med Feebz igen, hon tycker de iaf är lite kul med snö för att man kan försöka fånga den, hon är såå söt :)

Planerna för idag är att plugga :) Vad är era planer?

Puss och Kram

2010-11-28 @ 09:53:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Komentarerna funkar

Haha happy moment, de går komentera igen, yay, glaaaad :D

Puss och Kram
2010-11-27 @ 19:28:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Chihuahua med kläder

Blir så trött på allt snack med att klä hunden (alla små hundar), det finns inget rätt eller fel men för helvete de är en hund inte en prydnad, sen om man tar en chihuahua (korthårig) den har inte mycket päls och fryser mycket, men istället för att klä den med jackor/tröjor allt som finns skaffa ett täcke, en aning mer humant, fryser hunden om tassen skaffa skor för att undvika risken för att den får köldskador på tassarna, tro mig då är problemen en aning större. En långhårig chihuahua kan klara vintern utan kläder om den är van med de, dom kan få upp värmen så varför har folk så svårt att acceptera de?


Skor till Feebz om hon skulle riskera få köldskador. (Metallplatta som agerar som klo)

Jag har träffat många hundägare/människor som har berömmt mig för att jag låter Feebz gå, som tycker jag gör helt rätt. Jag behandlar inte min hund som prydnad, jag kanske blir överbeskyddande då jag inte vill ha en 13 veckors valp i koppel på centralen, men de för risken att hon ska bli ihjäl trampad, hon leker med min kompis bordercollie/shepland sheepdog blandning, alla chihuahua ägare är sådana fruktansvärda höns mammor, hunden kan gå, den har ben och fine om man ibland vill ta upp den, men tänk på när du gör de!

Mitt sagt, tyck till [email protected], blir glad över att få era komentarer, så få mig sysselsatt då inte min komentar på bloggen funkar. Håller på att fixas.

Puss och Kram


2010-11-27 @ 19:27:34 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Tråkig dag

Har vart så extremt utråkad hela dagen, liksom vad ska man göra? Inte ett skit på tv:n så har bestämt att medans alla andra drar på förfest sitter jag med mor och far och kollar på så mycket bättre, snacka om att partysessan har försvunnit för länge sen, not good!



Borde ge mina naglar ett seriöst försök att se normala ut, ser ut som ett helvete just nu men ja, så kan de vara. Feebz ligger och sover och jag borde plugga (borde), men lördag kväll vem orkar de då? Not me! Jag vill göra något busigt, något galet, kom hem Louise så vi kan åter uppleva våra glans dagar, jag vet att du saknar dom ;)

Puss och Kram
2010-11-27 @ 18:24:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Biljetten bokad

Nu har jag varit så duktig och bokat biljetten till sthlm, yay :) Så den 14 december åker jag och Feebz upp till sthlm, dock kommer jag falla på de med att ha chihuahua i väska eftersom hon inte får vara lös på centralen, men som sagt säkerhets skäl. Ska dock bli skönt att komma upp till huvudstaden igen, var ju nästan ett år sen jag var där sist om man inte räknar med kryssningen i april.


Åker 13.18, längtar

Så all julklapps handling blir i sthlm, sen kan jag även passa på och träffa alla kompisar jag inte sett på typ ett år, jag och Feebz ska ju bo hos Louise så vi slipper hotell så kommer vara bosatt i ekerö men det är inte så farligt, fortfarande närmare alla än vad de är här :) Nöjd!

Puss och Kram

Ps, mitt 500 inlägg haha, nöjd :)
2010-11-27 @ 16:51:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idag är en sådan

Dag då jag bara vill krypa ner i sängen och gömma mig en stund, har inte orken till att göra något men vill göra så mycket, det är inte lätt, speciellt inte när man börjar sakna de man en gång hade, gissar på att många håller med mig på den punkten. Ska snart gå in och beställa tåg biljetterna upp till sthlm, ska bli skönt att komma härifrån ett tag och träffa nya kompisar och gamla.


Bad hair day!

Sitter och pratar med Louise nu, ganska intressant att se hur hon jobbar, haha hon låter riktigt kul och inte speciellt glad, hm alla dessa djur ^^ Jag saknar henne! Aja, ska försöka boka resan upp nu :)

Puss och Kram
2010-11-27 @ 15:23:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Handlat

Var precis nere på stan med Sandra, Keischa och Feebz, drog iväg till djuraffären och handla mat, special mat för chihuahua valpar, 2 råtter (till katterna men Feebz tog dom istället) och ett tuggben. Jag skämmer nog bort min vovve lite gran, men de är hon värd :)


Feebz klar för åkturen

Var tvungen att sära på katten och hunden, han får inte ha några leksaker eftersom hon är snabb och tar dom ifrån honom, lite små synd om mina katter när hon kom till huset. Så nu är iaf Feebz inne i köket med mig och mamma (hon lagar mat) och Skruff får ha den stora ytan att leka på, känner mig som ett fredsland. Haha, hörs senare :)

Puss och Kram

2010-11-27 @ 12:19:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Intressant

Läste nyss runt på bloggar och fastnade med att hunden ska vara i växan (de finns trotsallt inte bara chihuahuas i väskor), jag menar Feebz har en transport väska åt Feebz som ser ut som en vanlig väska, dyr var den också! Men jag har den inte när jag går på stan, hon har 4 ben att gå med så hon kan väl gå på sina egna ben. När hon är ute och går sitter hon inte på armen utan går och hon är inte ens speciellt gammal.




Den här väskan får hon sitta i när vi åker bil, för att åka säkrare, kanske på tåg för att inte störa andra, plus på bussen! Så varför har de blivit så mycket att chihuahua ska se prydnads saker, kom igen tjejer, låt hunden gå för det är de den var skapad för.

Sen nekar jag inte att min hund är en armhund för de är hon, hon älskar att sitta i famnen och med närheten men går vi så får hon också gå, and that's it!

Puss och Kram

2010-11-27 @ 10:11:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag morgon

Jag tror jag håller på att bli förkyld igen inte kul alls, borde kanske dock minska risken och ta på mig kläder när jag tar ut Feebz på morgonen men vem orkar det, haha. Just nu väntar vi på att hennes mat ska upp blött så hon får frukosten, dock är båda katterna inne så jag lär inte få så mycket lugn och ro för att plugga och föräldrarna är borta, vart nu än dom är :S


Putti när jag och Sandra var på en lång promenad :)

Svar på tal, ringde nyss morsan var iväg och handlade betyder antagligen att de blir fralla till frukost, mums. Och där hoppa katten på hunden, suck! De värsta är att Skruff blir för på när dom leker och tar i mer än vad han borde och då ibland kommer klorna, vill inte ha en till ögoninflammation på Feebz.

Skriver mer sen.

Puss och Kram

2010-11-27 @ 09:50:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredagsmys!

Jag och Feebz har haft vårat fredagsmys, hon med benet och jag med chips, salta bilar, dipp och cola :) Guud vad mysit vi har med gossip girl, nu sitter jag dock med Louise i telefonen och det är spikat datumen för sthlms färden, yay :) Mitt underbara sthlm här kommer jag ;)


Fredagsmys =)


Feebz med hennes tuggben :)

Ska snart ta natten dock, men dock tror jag inte Louise släpper mig en på ett gång, hon håller på nattar hästarna så hon har fullt upp plus att hon pratar med mig, saknar min syster :) Men nu ska jag nörda vidare, hörs imorgon så får ni alla sova så sött :)

Puss och Kram

Ps, sthlm here I come! Yay :D
2010-11-26 @ 21:34:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fullt hus

Har nördat youtube med Sandra medans vovvarna leker i full ös här i rummet, tror Feebz tycker de är kul när kompisen är här och drar henne i sängen medans hon piper, dom är super söta :)


Keisha och en suddig Feebz






Söta Sandra :)

Visst är dom söta? :)

Men nu ska vi iväg och införskaffa mig fredags mys, för päronen är på hockey och Sandra ska snart lämna mig och Feebz kommer vara trött, guuud vad skönt en lugn kväll :) Skriver mer sen.

Puss och Kram
2010-11-26 @ 19:27:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Julklappar

Hm, undra vad man ska ge folk iår, jag hatar att köpa julklappar för det är inte lätt, har iaf en julklapp klar, woho! För en gångs skull är jag ute i god tid, men nu ska man skaffa till massa andra kompisar och jag vet inte ens vad de ska vara, gah det är inte lätt kan jag då tala om, vad ger man sina kompisar, någon som har något tips? Mejla i sådana fall mig, [email protected]


Feebz med mammas toffla, dom är nästan lika stora

Vissa dagar undrar jag dock vad det är för fel på henne? Mamma brukar kalla henne alien (stavning?), dock är smeknamnet passade haha. Har dessutom lyckats ögna igenom några avsnitt av gossip girl, börjat om från första säsongen, yay!

Puss och Kram
2010-11-26 @ 15:54:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klar för nästa termin

Nu har man varit nere på skolan och valt ämnen, kommer läsa historia b, matte b (igen) och matte c. Dock tar jag matten nu över julen så den är typ klar till våren sen, men ganska skönt att inte ha enbart studier så jag kommer inte gnälla :) Min plan för framtiden ser fortfarande ljus ut ;)


Lollo efter tandläkarn, hon prata ganska roligt :)


Jag, Lollo och Erica (ser en aning störda ut)

Dessutom hämta jag Feebz hos barnvakten, som hon försökte äta upp (hosthost väluppfostrad hund), nu sitter hon tigger för jag har en snickers mums :) Men ska nörda mer gossip girl. Syns sen!

Puss och Kram
2010-11-26 @ 13:06:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Brådskade inlägg

Lollo ringde nyss och ville bli hämtad så får skynda mig här,har iaf gjort mig klar för skolan och lyckats få se ett gossip girl avsnitt :) Ska snart lämna Feebz hos barnvakten, blir lättare när hon är mer tränad för att vara ensam hemma.




Feebz blir iaf söt.

Men nu ska få på mig skor och jacka, Feebz ska ha på sig täcket, lillan fryser, stackarn!

Skriver mer sen :)

Puss och Kram
2010-11-26 @ 11:12:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag ser de snöar

Det var väl tråkigt, ne ska inte gnälla för snö betyder fyllepulka och pulka efter bilen :) Har blivit lite av en tadition här bland oss, haha riktigt mysigt är de iaf :) Sitter här i morgonrock blev fruktansvärt sugen på varmchoklad, de har ju lite med vintern att göra, är ju fortfarande för liten så dricker inte kaffe,  ewww!



Ska snart iväg till skolan för att kolla upp ämnena för vårterminen, men först måste jag vänta på Lollo som skulle till tandläkaren, stackars tjej! Jag har själv en sådan sjuk tandläkar skräck, asså dom är ju skjukt läskig plus att de låter så, åh, usch! Någon mer kanske?

Men nu måste jag springa och stoppa hunden och katten.

Puss och Kram

2010-11-26 @ 09:47:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gossip Girl

Är en liten nörd så sitter och nötar framför datorn med Feebz i knät, kan inte rå för de men han som spelar Chuck är sååå sjukt snygg! Honom skulle jag verkligen inte tacka nej till, mumma! Väntar på att mor och far ska komma hem men dom är ju typ as sega, suck! Åter igen en kväll ensam hemma med 2 galna katter och en knäpp vovve, älskar min vovve ^^



Fy faen, nu är de lungt sagt en bra årstid att sluta röka på, så satans kallt ute har fortfarande inte fått känseln tillbaka i fingrarna efter att jag var ute och rasta Feebz, dock var jag nyss ute men ändå. Jag måste ta mina ögonbryn också, haha dom ser hemska ut men Feebz är lika söt som alltid :)

Nu blir de mer gossip girl :) Hörs imorn!

Puss och Kram
2010-11-25 @ 22:07:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Katrin Zytomierska min nya idol

Haha kan inte sluta men jag totallt älskar henne, hon är så rak och ärlig rakt igenom, min nya idol här i livet. Älskar henne när hon är med i vakna med the vocie, så sjukt grymt rolig männsika, dessutom är hennes son fruktansvärt söt :)




Lätt en av hennes bästa, avgudar den haha :) Feebz har äntligen lagt sig för att sova helt underbart med lite lugn och ro, funderar på att kanske ta och plugga en snabbis, kommer aldrig lyckas :)

Puss och Kram

2010-11-25 @ 19:11:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trött

Fick precis ett samtal från sthlm då min älskade Louise ringde, tror ni jag är nöjd, hon hade sprungit runt och letat efter Sack i skogen, haha han smet ur boxen det lilla busfröet! Så nu funderar jag snart på att åka upp till huvudstaden och träffa alla goa människor, var ju typ aplänge sen jag var där.



Borde kolla mer på tv:n med tanke på att samtalet bröts, sucks! Imorgon ska antagligen jag och Erica ordna de sista på bloggen, hoppas på de iaf, tur att man har vänner som gillar att grejja när man själv inte gör de. Haha, så kan de vara :)

Men nu ska jag mysa mer med Feebz :)

Puss och Kram

2010-11-25 @ 18:50:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ridningen avklarad :)

Ganska skönt att komma ut igen, även fast ponnyn var ett litet pain in the ass, fick hoppa upp på en liten shettis men tro mig ponnyn kan gå fint, wow! Haha jag var riktigt impad. Sen drog vi iväg till Säffle för att kolla i en affär och samtidigt införskaffa mat på donken, riktigt gött var de, men borde dock sluta med skräpmaten har varit ganska mycket nu de senaste ^^


Jag och Lollo när vi vänta på skjusen, rustade för denna kyla som är nu!


Jag och Erica är klara för ridturen, ser nästan ut som nybörjare ^^

Nu ska jag iaf ta de lugnt resten av kvällen och hoppas att vovven vill göra de samma, tror ni de eller? Nej för nu springer hon runt som en idiot med katten, suck! Aldrig en lugn stund.

Skriver mer sen om jag orkar :)

Puss och Kram

2010-11-25 @ 18:00:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första delen avklarad

Nu har jag gjort provet men det gick totallt åt pipan, allt jag kunde var såklart inte med roligt, ska prata med läraren imorgon igen och se vad han säger om jag får ett betyg eller inte, wish me luck! Imorgon ska även jag, Lollo och Erica skriva in oss till vårens lektioner, lite svårt när man inte vet vad man vill ha men samtidigt vill jag ha tillräckligt för att få studiemedel annars är jag lungt sagt pank.



Nu sitter Lollo och pluggar till körkoret, jag försöker göra lite arbetsmiljö och Feebz ränner runt som en duracell kanin med allmänt damp, livet är som vanligt, dessutom ska jag snart skicka in papprerna på hennes sjukhusvistelse kanske kan få lite pengar för de iaf, de var ju inte billigt. Men ska försöka renskriva lite på datorn nu sen blir de till att hitta ridkläderna eftersom vi ska ut och rida vid ett :)

Hörs sen!

Puss och Kram

2010-11-25 @ 11:47:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nervös

Usch har ont i magen för provet men samtidigt vet jag att jag kommer bomma de, så varför ska jag vara nervös? Jag menar, varför plugga jag inte på de då? Usch får sluta slarva så mycket men gör jag det så kommer jag få ett betyg och det är huvudsaken!



Kanske borde klä på mig innan jag droppar av Feebz hos Lollo, gah vill inte idag, =/ Efter provet ska antagligen vi ut och rida får se om jag hittar barnvakt bara, brorsan jobbar natt så han kan man inte väcka. Men nu måste jag fixa allt.

Puss och Kram

2010-11-25 @ 08:23:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Seg startad

Klockan 10 ska jag åka och lämna Feebz hos barnvakten och jag sitter osminkad, morgonrock och en extremt dålig hårdag! Och jag ska bli någolunda "vacker" på en kvart, haha detta kan bli kul. Måste ju ner till skolan och lämna engelska uppgifter sen ska jag skriva in mig till vårens kurser, yay!


Omg, gammal bild den klänningen är för stor så nu måste jag använda nålar! :(

Men nu verkar som Feebz har käkat upp, katten följer henne och jag får vara medlare när bråken går för långt, känner mig liksom som en sliten 3 barns mamma, hujja!

Ses senare :)

Puss och Kram

2010-11-24 @ 09:50:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lyckas med något

Känns så skönt att jag äntligen börjat få igång allt med skola, kompisar med mera, vuxenpoäng. Har börjat läsa arbetsmiljön och psykologin nu så varje måndag är man i skolan 6 h, stört eftersom jag inte vart de sen gymnasiet. Hur som helst så lämnade jag in sista redovisning till naturen och gjorde klart engelska läxan som ska in imorgon och på torsdag blir de nationella provet i matte b, wish me luck!


Pheophe och Keisha på väg från K-stad

Jag vet inte hur många gånger jag sagt att jag ska ta tag i bloggandet och varje gång har något dykt upp så jag tappat orken. Dessvärre blir de samma sak i skolan, att ha fotografiskt minne är inte alltid en fördel utan kan tyvärr vara en nackdel då man blir så sjukt lat! Gah, man får bara panik på sig själv. Så nu lovar jag mig själv börja blogga ordentligt och göra om sidan, och jag SKA sköta mig i skolan och satsa på höga betyg. Sista rycket jag börjar ju bli gammal ;)

Puss och Kram
2010-11-23 @ 19:05:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bion igår

Riktigt bra film måste jag få lov att säga, jag menar halvblodsprinsen var ju en riktig besvikelse men denna var riktigt bra, så tack Linda, Sandra och Lollo för bra sällskap och trevligt om inte annat :) Nu sitter jag iaf med Feebz i morgonrocken och lyssnar på musik, hade tänkt plugga men papprerna är borta, not good! Ska lämna in skiten imorn och vet inte vad jag ska göra riktigt, bra gjort Emelie.



Väntar dessutom på att Erica ska komma hem då vi kanske ska leka lite, mys! Blir väl de vanliga att nörda tv spel, haha. Men nu ska jag försöka plugga natur, hörs mer sen.

Puss och Kram
2010-11-18 @ 11:03:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Harry Potter och dödsrelikerna

Yay, ska gå på den med Sandra, Linda och Lollo, kommer bli mys, Feebz får dock stanna hemma med mamma och pappa men det ska nog också bra. (Hoppas jag), men måste tagga inför filmen ska bli skönt att göra något för omväxlingens skull när jag bara sitter hemma med lillen typ hela dagarna.



Just nu morrar hon och skäller på sig själv, haha inte lätt med speglar ibland, dock bjur hon mig på skratt, haha! Dessutom kommer de inte vara några problem att bada henne eftersom hon frivilligt följer med in i duschen, störd hund. Men nu ska jag göra mig klar, see ya later.

Puss och Kram

2010-11-17 @ 14:39:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hm, raggning

Funderar lite, chihuahua har alltid vart en bra sätt för killar att ragga med (då tjejer oftast smälter) men dock känns det inte lika enkelt för tjejer med chihuahua att ragga, hm, tror jag ska testa detta då min lillebror och tog Feebz, rasta henne och sitter med henne tillsammans med 2 polare, hm min vovve kan!



Har inga nya bilder, sitter vid speldatorn och inte bloggdatorn, inte lätt i alla lägen. Idag var iaf jag och Feebz ute hos farfar och träna sen när hon sov passa jag på att gå ut på en långpromenad och herregu, det var underbart! Dock hamna mor min och jag i disskussionen att sluta röka, bara att bita ihop.

Skriver kanske mer sen.

Puss och Kram
2010-11-13 @ 17:24:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Knäckt

Herregud, vart är dagens ungdom på väg egentligen? Små äckliga s*****r, uscha! Sitter dock och väntar på att maten ska bli klar men de tar ett tag då min kära lillebror ville ha köttfärslimpa, suck! Feebz ligger och sover, vilket betyder att jag har en ledig stund, yiha!



Har absolut inga planer för dagen, utan har ganska tråkigt för övrigt, får väl bli en film eller något innan kusinen kommer med deras vovve, dom vill se på den lille och samtidigt har dom med sig deras golden, intressant. Nu mat.

Puss och Kram
2010-11-13 @ 13:37:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Besök hos vetrinären

Igår åkte jag och Lollo iväg till vetrinären i K-stad men lillen, det rann ur ögat på henne och hon kisade vilket visade sig vara en påbörjad ögoninflammation, matte håller på svimma i undersökningsrummet, hosthost pinsamt! Sen träffade vi Sandra, Linda och putti, underhållande, handlade mat på max och alla 4 plus hundarna satt och myste, vad härligt de var :)



Idag ska vi bara vara hemma och ta de lugnt, Feebz ligger och sover bredvid mig eftersom vi nyligen var ute på en skogspromenad, de verka som hon tyckte de var kul iaf, fick springa löst och roa sig, nöjd med min lille skit :) Ikväll blir de kanske filmmys med Erica, hoppas på de iaf.

Men nu ska jag fortsätta nörda filmen och vänta på maten :)

Puss och Kram

2010-11-06 @ 12:56:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Till ägnat till Sandra

Sandra tyckte att jag skulle göra något åt all min energi som jag har och sa att jag skulle göra ett blogginlägg, så därför Sandra till ägnar jag detta åt dig :)

Idag har jag och Feebz varit ute på miljö träning, hon var jätteduktig, en riktigt kaxig skitunge! Saknar att kunna gå ut på långa sträckor eller aa längre men den lille stoppar mig, mamma erbjöd sig dock att hon kunde stanna hemma så jag fick gå, go mamma, frågan är om Feebz kan slappna av eller om hon yr runt i huset som en vilde. Miljöträningen tog på stackarn, hon har knappt energi kvar hihi.



Nu kom mor och far hem, så jag kommer få fläskpannkaka, oh så gott :) Funderar dock lite på lillens öga, Skruff blev arg igår och slog till henne, så nu kisar hon och de rinner, dock vanligt hos dem. Inte mycket att göra åt.

Men nu ska jag  roa mig, see ya later.

Puss och Kram

Btw: Hoppas du är nöjd för jag saknar dig och Putti, hihi!

2010-11-04 @ 17:22:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0