Emelie Herou -

Så duktig alltså

Haha, sitter hela tiden och säger att jag ska uppdatera bloggen men kommer aldrig riktigt igång, så det får väl vara till och från. Just nu sitter jag ändå bara och saknar sthlm och allt folk! Snart kommer Nina och hämtar mig för filmmys med Daniel, hon, Patrik, Lollo och kankse Erica, sen skulle Sandra också kanske komma förbi en sväng, bara enbart mys idag. Förtjänar detta efter att slitit med 2 busponnyer. Hinner dock inte skriva så mycket mer för ska hinna ordna mig innan man får besök :)

Puss och Kram

2010-01-24 @ 18:54:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Omg

Haha, snacka om att jag varit totallt bloggdöd, har inte ens orkat med det, jag lever knappt ens på FB längre, stördo! Inte mycket nytt som hänt i livet, ska eventuellt ha praktik ute hos min kusin och pyssla med hästarna hela dagen, jag har tagit över min brors lägenhet tills den blir såld, lovely! Borde ta tag i mig och börja kolla upp utbildning, vill ju utbilda mig till brandutredare =) Fränt med tanke på att Dalbo Båtar brann ner, ganska sjukt!


Är sjuk så tänker inte bjuda på en bild i detta tillstånd haha!

Pratar med söt Linnea på msn, saknar henne, varför usa! Haha just de ja, lova att sluta röka och den paketet jag köpte var det sista, hell yea köpte ett till innan det andra ens var slut? Suck, jäkla beroenden! Har inte mycket mer att tillägga, joo, PARTEY IMORN :D Nyår gick ju inte bra direkt haha! Haha, just de glömmer allt, ska låna kusins barn och åka till Leklandet i K-stad, vem skull gör jag det mest för, min eller deras? Haha

Puss och Kram

2010-01-21 @ 20:39:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0