Emelie Herou -

Torsdag

Och idag är det planerat till mycket, först vaccinet mot svininfluensan sen om vi orkar lite hockey :) Körde ju Frida till K-stad igår eftersom hon skulle till Polen, en roadtrip tillsammans med Sandra och Lollo på hemvägen stanna till på Max vid Bergvik och prata minnen om Max tigern, gud dom brudarna är bara bäst <3


Morgonrufset, klart bästa frisyren ^^

Försöker nå Sandra på mobilen men går inte så bra, hon vill inte prata med mig :( Ledsen jag blir nu, håller så tummarna för hockeyn i eftermiddag är skittaggad :D Anyway see ya later suckers. Btw vad ska ni göra idag? :)

Puss och Kram

2009-12-03 @ 12:37:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag morgon

And yea, min uppdatering sög verkligen igår, hm! Blev ju en tripp till Kil för att kolla när lillebror spelade, Emelie lyckades vara riktigt tyst hela tiden under matchen, men dom där killarna vill jag bara skrika på serbiska till, suck idioter! Men färden var kul som alltid och idag blir det en snabb tripp till K-stad för att lämna Frida :) Hon ska ju till Polen, vill stava det med Å men varför? Jepp, överskottsenergi att gå upp ur en varm säng, till först kall dusch sen ut från en varm dusch, tycker jag har rätt att klaga på det!


Är det där bränna eller vaddå? :S Coolt

Just de ja, vet ni vad min chihuahua ska heta? Coockey eller Muffin :) Så ypersöta namn, synd bara att jag inte har pengarna eller boendet för vill ha den nu! Jag och Sandra prata om det igår medans vi tog promenaten på 2 h, båda såg det framför sig jag och min lilla sötnos :) Dags att anstränga sig för att hitta jobb. Anyway planer för dagen gott folk?

Puss och Kram

2009-12-02 @ 12:39:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0