Emelie Herou -

Julafton

Har varit en helt sinnes sjuk vecka, med massa shopping och så klart lite drickande på olika krogar, jag har saknat sthlm, dock sög min uppdatering men så kan de vara, när jag skulle med tåget hem i tisdags missa jag de, eftersom tunnelbanan krångla, morr! Så mamma var så snäll och bokade ett tåg på onsdagen, så Jacob ställde upp med sovplats, tackar och bockar! Sen när man skulle ta tåget hem tror ni inte de var försenat med 3 h och 35 minuter, så jag och Feebz satt på centralen och väntade, inte kul!



Har varit helt sinnes sjukt full vecka, men alltid lika trevligt :) Hade julklappsmys i onsdags med Sandra, Lollo och Linda, fick massa Hello Kitty, tihi jag var nöjd :) Feebz fick ett täcke, jättesnyggt men för stort, men hon växer i de, nu ska jag ordna mig lite, julmiddag tillsammans med familjen och Kalle Anka ;) Feebz skäller på mig så får underhålla henne lite.

Puss och Kram

2010-12-24 @ 10:28:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snart drar jag

Har gjort mig klar för utgången ska ju antagligen träffa Anders innan vi drar vidare till trångsund :) Ska typ gå på konser liknande, amatör band som spelar, som om jag hör hemma där, NOT! Men de blir vad man gör de till ;)


Dålig bild, haha camen är inte alltid ens bästa vän

Sitter här med Feebz och väntar op att Louise ska sluta, hon ska ju vara barnvakt åt mig, åker upp till sthlm men lämnar Feebz hos henne, tihi! Ne, hade jag kunnat hade hon åkt med, utan tvekan :P

Men ska kolla klart simpsons sen hoppas jag Louise kommer snart, usch! Vill inte lämna min lilla bebis, fast hon är bra händer, inte lätt att lämna dom ensamma för första gången, suck! Bit ihop!

Puss och Kram

2010-12-17 @ 16:09:12 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Blogg trött

Man lyckas liksom aldrig ta sig i kragen, suck, dessutom har jag haft fullt upp nu när jag åter igen befinner mig i sthml, igår var jag och Maria inne i stan hela dagen och jul handla, duktig jag är :) Feebz var ju med, vi smuggla in henne på mc ;) Tihi, hur som helst drog vi iväg till vh för att träffa Rebecca en sväng sen var de tebax :)


Feebz tycker inte om skorna

Hur som helst blir de utgång ikväll, vet dock inte vart, sen imorgon ska jag och Louise på julbord och efter de blir de kanske bio med Maria, tur att Feebz charmar alla så jag får barnvakt ;) Hur som helst. Ska återigen ta tag i bloggandet, eller iaf försöka mer, inte lätt ;)

Skriver kanske innan jag sticker in till stan :) Vart är de drag ikväll? Någon som vet? :)

Puss och Kram

2010-12-17 @ 12:11:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Aktiv man är

Ett inlägg i hela bloggen igår, riktigt bra gjort av mig, men hade dessvärre inte motivationen, så när jag kom hem från K-stad sen däcka jag i sängen (hade sovit på en luftmadrass), sen stack jag iväg till Louise som fyllde 19 :) Och hennes bror fyllde ju också år, samma dag, skojj :P haha



Pepparkakshuset, fick inte ta kort på de klart :p Men snyggt var de


Smält socker


Bagarna Sandra och Lollo :)

Måste snart klä på mig, ska iväg till skolan, vill inte! Skriver mer sen är en lång dag med många ombokningar, suck!

Hur ser eran dag ut? Bakat pepparkakor än?

Puss och Kram

2010-12-08 @ 09:40:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


K-stad

Sitter i k-stad med Sandra, Lollo och Linda, myyys :) Feebz har fått ett nytt halsband, rosa ofcourse ;)

Lägger in bilder ikväll :)

Puss och Kram

2010-12-07 @ 13:48:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Droger och alkohol

Eftersom jag snart åker till K-stad så får jag köra diskussionen nu, annars kommer jag glömma de ;)

Hur som helst anser jag att man kan röka på ibland, det är inget farligt med de, enda dumma är att de oftast leder till tyngre droger, att försöka hjälpa en människa att komma ut ett drog problem är inte enkelt och man får mycket skit. Har vänner som har tagit sig ur de och även kompisar som inte har de, de gick så långt att jag sa upp kontakten, för jag orkade inte ta skiten. Då snackar jag inte om lätta droger utan de var tunga, kokain med mera. Att se en människa så påtänd är inget jag hoppas ni behöver uppleva, ni anar inte hur fel allt kan sluta. Eller de kanske ni gör, vad vet jag.



Att se folk i ett beronde är hemskt, men samtidigt sitter jag och tycker att de inte är farligt att röka på, jag menar hur många har inte gjort de eller iaf testat? Men när ens nära vänner fastnar i skiten vad ska man göra, man känner sig bara så hjälplös, du står och stirrar, ser vad som händer, men kan inte göra något, de är inte ditt val i slut ändan, men tro mig du måste försöka. Jag stötta en vän när hon ville polisänmäla en vän till oss för drogerna, vad skulle vi göra? De gick för långt. Nu en massa år efter har han tackat oss, vi rädda hans liv. Så oavsett hur svårt de, tänk på vad som är de rätta, vad kan du göra för att hjälpa?

Desamma gäller alkohol, snälla välj den aldrig som din bästa vän för de är den inte, du flyr verkligheten, oavsett hur lockande de är motstå för du kan aldrig få de tillbaka, sommaren 08 drack jag från vecka 16 fram till nästan december, de var varje helg och någon enstaka dag, de sluta alltid på samma sätt, jag blev arg eller kanske mer besviken på mig. I slut ändan sa en vän till mig att om jag inte sluta skulle han säga upp kontakten med mig, de fick mig och vakna och jag förlora aldrig de jag hade, men de var en väckarklocka, som jag är tacksam över. Fundera på detta gott folk.

Säg gärna vad ni tycker, och var aldrig rädd för att göra de ni anser ser rätt ut även om de kanske dömmer ut andra, de vet  ni aldrig, men de kan rädda liv. Orkar inte skriva mer nu, detta är jobbigt ämne och nu ska jag packa för att åka till K-stad och umgås med 2 helt underbara flickor jag känner! Älskar er, Sandra och Lollo :)

Puss och Kram

2010-12-06 @ 19:50:36 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ont i nacken

Måste verkligen ha sovit dåligt inatt, har varit apstel i nacken hela dagen, tro mig, inte skönt :(



Den sprider sig verkligen från nacken till axeln, på tal om nacke är såå sjukt sugen på att ordna tatueringen som jag ska ha i nacken, tror den kommer bli as bra när jag får den :)

Puss och Kram

2010-12-06 @ 19:09:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Buhu, dissad

Är trött, sleten och extremt utråkad. Vet inte vad jag ska göra, har hört av mig till 2 personer som jag vet ör hemma men ingen av dem svarar, med andra ord de är som vanligt ;) haha



Men vad gör man, accepterar läget, har ju fortfarande Feebz som lite sällskap, det är inte helt fel ;) Min galna lilla vovve är lika aktiv som alltid, men är sjukt skönt att ha någon som väntar på en här hemma ;) haha, tror jag behöver en pojkvän haha, men sånt har man inte tid med :P

Puss och Kram

2010-12-06 @ 17:55:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma äntligen

Sitter med min galna vovve efter en fullspäckad dag, först skolan i 3 h och sen iväg till brandstationen, fick släcka en docka och så tände dom typ liknande ett bad som man får släcka, kändes lamt eftersom jag redan gjort de, faila såklart ;) Vad annars liksom :P


Min galna vovve biter i snöret

Ska kolla på 14 suger och fixa mitt chips och dipp ;) Måste plugga engelska också men är man lat så är man ;) Ikväll kommer ju diskussionen, annars får ju ni unika läsare 1000 kr var ;) Hörs senare :)

Puss och Kram

2010-12-06 @ 16:29:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


STRESS!!

Var ju så dum att jag ställde klockan på åtta, så när jag väl vakna så var det bara att ordna Feebz frukost, rasta henne, klä på mig de snabbaste jag hitta (ledde till mjukis) och nu ska starta bilen sen brumma hem till Lollo för att lämna skruttan :)



Hann inte ens sminka mig, men som tur var hade jag gammalt smink så jag ser bra ut fortfarande ;) haha, måste ila.

Puss och Kram

2010-12-06 @ 08:20:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tiden går fort när man har kul

Asså shit, sry ppl men blir lite sent för att ha inlägget nu, har skola imorgon. Glömde totalt bort tiden, men imorn ska de komma, annars ger jag er 1000 kr var ;) Bra deal va?

Hörs imorn :)

Puss och Kram

2010-12-05 @ 22:56:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I väntan på Lollo

Hamnar jag här, haha, har vart ute en snabbis med lillen, hon börjar tycka de är kul med snö, äntligen, men nu ligger hon hos pappa i tv rummet, hon är trött idag, hoppas hon är trött hela dagen så jag får nana ikväll :)



Är sugen på skräp mat med de är som de brukar vara, de sjuka är att oavsett hur mycket skräpmat jag äter står jag stilla i vikt, men däremot om jag inte äter de då rasar jag i vikt, ska väl inte gnälla, vissa har de värre.

Men nu ska jag fortsätta vänta på Lollo :) Hon städar (kanske jag med borde göra)

Puss och Kram

2010-12-05 @ 16:51:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snabb uppdatering

Hm, gjorde precis ett inlägg men de verkar ha försvunnit eller så cpar min datorn ;) Hur som helst skrev jag inget vettigt som vanligt ;) Däremot kör jag drog och alkohol diskussionen ikväll, men då får ni komentera och helst inte dömma mig för hårt.

Syns de att jag har haft bad hair day, eller lyckades jag gömma de? ;)

Hur som helst ligger Feebz och sover och mamma tjatar om vem som tar henne då jag har skola hela dagen imorgon, har ju lektion på brandstation imorgon, inte taggad! Hatar att alla ska se när man ska släcka den där dockan. Jag har gjort de förr och kan de men, men varför ska alla kolla på så man får en massa press på sig?

Puss och Kram

2010-12-05 @ 15:14:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bad hair day

Kan man lugnt säga att jag har haft idag (några dagar), så har fått uten nu med hjälp av mamma och en sax :( Inte skojj, inte någonstans. Just nu har Feebz äntligen lagt sig för att sova och jag passar på att nörda :)



Ikväll kommer kanske Lollo hit och på tal om de, dags att sluta nörda, har fortfarande psykologin som ska in imorgon, fuck! Hade totallt glömt de, hörs sen, MÅSTE plugga!

Puss och Kram

2010-12-05 @ 14:08:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Andra advent

Hade sett att jag fått en komentar om att jag skulle köra en diskussion igår, som jag dock aldrig orkade göra, men kan ju ta den ikväll istället, saken är att droger och alkohol inte är en diskussion som jag alltid taggar på då jag har mycket om de, har sett mycket om inte annat. Men ska försöka ta de ikväll istället.

Idag är de ju andra advent, mamma hade laddat upp med en god frukost, fralla, ägg, juice, mums :)


Mums :)

De som kommer närmast nu blir nog, antingen att åka med till farfar, har inte helt bestämt mig eftersom jag måste plugga psykologi, ska lämnas in imorgon, har typ bara tre frågor jag ska göra, så de är skönt, men är fortfarande lat i skolan, sluta med de Emelie, skäms. Ska prata med matte läraren imorgon också så får jag veta hur de gick på nationella, håll tummarna.

Skriver mer sen.

Puss och Kram

2010-12-05 @ 09:56:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag ser de snöar

Och jag gillar de inte, kallt och eländigt plus att vägarna blir halare, inte riktigt min stil, inte för fem öre.


Min vackra min haha, man ska ju bjuda på sig själv.
'
Har varit dålig på att uppdatera idag, eller aa sämre än vad jag brukar, dessutom inga bilder, detta funkar inte, så imorgon ska jag vara duktig :P

Men nu ska jag kolla film och sen tar jag kvällen, min axel dödar mig.

Puss och Kram

2010-12-04 @ 20:55:31 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Simpsons

Väntar på att pizzan ska bli klar, dessutom ska jag rasta Feebz och försöka ta en rök, har dock inte kommit på något viktigt att skriva om, så funderar på droger och alkohol? Liksom typiskt tonårskris, eller vad tror ni om de?



Nu nördar jag iaf Simpsons, synd att de är gamla pogram men snart är iaf maten klar, mums, vill ha nu :D haha, hur som helst ska masa mig ut nu, men säg gärna till vad ni tror om samtals ämnet? :) Bra att veta liksom :)

Puss och Kram

2010-12-04 @ 19:11:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inser varför jag aldrig spelar

För jag är för tävlingsinriktad, spelar liksom ingen roll vad de är, dessutom är min stubin i kortaste laget, suck!



Men funderar på att dra upp någon viktig diskussion ikväll men vet inte vad, eller kanske dissa någon jag irriterar mig sönder på, hm svårt val. Vad vill ni läsa om? Något speciellt :)

Puss och Kram

2010-12-04 @ 17:34:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hem kommen

Har ju följt med Lollo när hon skulle rida (jag passa på att miljöträna Feebz), var jättekul att komma ut bland hästarna igen, vi fick komma dit fler gånger om vi ville, som om vi skulle tacka nej till de? ;)


Visst ser de härligt ut :) Glömde såklart kameran :(

Dessutom ska mamma laga hemma gjord pizza, gött :D Jag är bortskämd ;) Haha men nu ska jag försöka få Feebz att sova :)

Puss och Kram

2010-12-04 @ 16:52:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Besökt farfar

I brist på annat åkte jag och Feebz med till farfar idag, när hon fick leka med Issa, dock var jag dum och tog inga bilder, skäms Emelie =(


Men istället bjur jag på en bild av mig själv ;)

Just nu väntar jag på att maten ska bli klar sen ska jag köra Lollo ut till tveta eftersom hon ska rida idag, haha jag är en snäll kompis, men ska nörda vidare nintendo 64 nu ;)

Puss och Kram

2010-12-04 @ 13:02:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens början

Känns helt sjukt att de åter igen är helg, var ju inte länge sen men visst jag ska inte gnälla :P haha, närmar mig skolan så kommer behöva sätta mig och plugga nu i helgen om jag lyckas, mamma har bäddat fram god frukost, inga fel med de inte ;)



Vad kommer dagen annars att bjuda på förutom plugg, ska kanske köra Lollo eftersom hon ska iväg och rida, får kolla detta nogare så att jag får ha bilen, hörs sen :)

Ska äta en nyttig frukost ;)

Puss och Kram

2010-12-04 @ 09:07:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nörd kvällen avslutad

Nu har Lollo åkt hem efter våran nördkväll :) Mycket trevligt var de, synd att vi båda är så dåliga förlorare ;) haha




Mario Party :)


Våran fina möblering ;)

Dessutom kom Putti med en stund så de var fullt hus här hemma, men skönt eftersom Feebz är riktigt trött nu, så ska dejta kudden och ta oss en härlig natts sömn :) Mamma och pappa är ju fortfarande inte hemma så får väl ringa och se vart dom befinner sig, kvällsmaten blev ju pizza, plus trevligt besök :)

Hörs imorn folket :)

Puss och Kram

2010-12-03 @ 23:10:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inte kommit långt

Skulle ju sminka mig med mera, fick på mig kläder sen försvann jag i datorn, haha kan lätt bli så när man börjar snacka med folk man inte haft kontakt med på ett tag, men de är livet ;)


Skruff håller mig sällskap :)


Feebz har nanat i knäet, tills jag fick flytta henne för att hämta tröjjan

Men snart kommer mamma hem och lagar mat och efter de ska jag försöka ordna mig, blir ju mario kart ikväll med den goa Lollo :) Me likes!

Puss och Kram

2010-12-03 @ 14:31:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny duschad, klar och luktar gott ;)

Måste säga att det är lättare att duscha när någon kan ta hunden åt mig, lite enklare när hon inte ska vara med men men, så är de :P


Feebz före



Feebz efter

Tur att hon är så liten så de inte stinker blöt hund i hela huset, men nu ska jag göra mig lite fin eftersom jag och Lollo antagligen ska ha nördkväll idag ;) Inget fel med de inte :)

Puss och Kram

2010-12-03 @ 12:23:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min mamma är snäll :)

Hon kommer antagligen köpa cigg till mig och köra hem de (med först predikan om att du ska sluta röka), alltid samma procedur, men saken är att jag ska sluta men de är inte lätt, man måste verkligen bestämma sig och de kan inte jag.


söta putti

Ska sluta ta bilder när jag är sjuk, för de ser enbart hemskt ut. Haha man är inte vacker då men så är de ;) Ikväll är jag antagligen återigen ensam hemma så vad ska jag göra då? Försöker få tag på Lollo för att se om hon vill leka med mig en stund, hoppas :)

Puss och Kram

2010-12-03 @ 11:10:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Borde äta nyttigare

Bara för att jag är sjuk och lat orkar jag inte göra i ordning en riktig frukost, så nu sitter jag med chips och dipp och snart ett glas cola, haha jag är onyttig, men har en tur att aldrig gå upp i vikt ;) Ganska skönt


Hm, undra om vi har is hemma


Gött :D

Har aldrig vart en person som tänker på vad jag äter eller så därför ska jag fortsätta njuta för fulla drag :) Hörs sen.

Puss och Kram

2010-12-03 @ 10:37:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sämre idag

Inte kul att vakna upp och känna dig sämre dagen efter, morr, måste bli frisk innan sthlms resa, dessutom måste jag köpa cigg och har ingen bil, blir väl till att gå med lillskrutta.


Såhär beter sig Feebz när hon inte vill gå ut ;)

Hur som helst ska lösa de och se om jag kan få skjus någonstans eller om någon vänlig själ kan hjälpa, har svårt att tro de men iaf :)

Hörs sen ppl!

Puss och Kram

2010-12-03 @ 09:52:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min mobil måste hata mig

Pratade med Rebecca för en stund sen och när vi skulle lägga på fortsatte min mobil, så där rök min månads kostnad känns de som, hur som helst var mobil väldigt nära på att få se sina sista dagar, nu sitter jag och Feebz och kollar på Hellboy II och myser :)


Visst är hon söt i sitt halsband, men de är fortfarande för stort!


Dessutom fick jag klippa mina naglar efter bråket med min telefon, hej då långa naglar :(

Men nu ska jag leka med Feebz och kolla klart filmen :) Hörs nog imorgon :)

Puss och Kram

2010-12-02 @ 21:35:02 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Äntligen midsommar

Bara för att jag längtar så till sommarn ska jag och Feebz titta på den halv 8 ;) Eller aa, hon ligger och sover, lilla skruttan är trött ;)



Finns det någon mer än jag som tycker den filmen är bra? :) Men ska se klart på simpsons och läsa lite bloggar, får se om de kommit något intressant ;)

Puss och Kram

2010-12-02 @ 19:02:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ge mig sommar

Trots vantar och mössa, har jag ingen känsel i fingrarna, de suger! Fy faen.


Dålig kamera, men visst kan vintern vara fin :)

Hade de inte varit för kylan skulle jag gnällt men fy, ge mig sommar och sol, men innan de ska de hinnas med fyllepulka och pulka efter bilen, eller vad säger ni folket? :)

Men nu ska jag tina upp mina händer och börja mysa :)

Puss och Kram

2010-12-02 @ 17:44:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dags att besegra förkylningen

Och det blir genom en lång promenad (utan Feebz som får stanna hemma med mamma), sen ska jag mysa ner mig i sängen med chips, dipp och cola som min snälla mamma har köpt :) Tack mamma :D


Feebz från promenaden :)

Dock håller hon på att mörda min toffla nu, den hunden har svårt att slappna av och när hon är som mest i farten ger jag henne till mamma ;)

Sen får jag tacka Cissi (http://cviklund.blogg.se/ ) för din snälla komentar och säga tack desamma sen även Alicia (http://picturethisalicia.blogg.se/ ) för din snälla komentar :) Känner mig riktigt snäll nu, så kanske får en julklapp nu iår ;) haha

Skriver mer sen :)

Puss och Kram 

2010-12-02 @ 16:48:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Promenad med Feebz

Gick inte speciellt bra, vet inte vad jag ska hitta på för att få henne med engagerad till att gå ut, suck! Hur ska hon ens överleva vintern?


Haha, visst är man vacker när man är sjuk ;)


Feebz får på, visst är hon söt, sen såklart mitt rosa flexikoppel ;)

Däremot mötte vi en granne som hade hunden ute på baksidan, och den började såklart skälla ganska så ordentligt (Feebz har lite men för stora hundar som skäller, efter besöket hos vetrinären), men hon skötte sig jättebra även fast hon tyckte jag skulle gå fortare och var jätteelak eftersom hon inte fick komma upp på armen, men jag är nöjd med henne :)

Puss och Kram

2010-12-02 @ 14:39:32 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Borde plugga

Gjorde faktiskt ett ärligt försök men snacka om att jag inte har motivationen, någon som har bra tips hur man får upp motivationen?


Min skrutta är söt :)

Funderar på att testa att ringa Erica igen, hon ligger antagligen och sover, btw på bilden ser ni högen av böcker, haha snacka om att jag är lat ;)

Puss och Kram

2010-12-02 @ 13:26:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En sak klar

Har varit på en gammal arbetsplats, och självklart föll alla pladask för Feebz charm ;) Vem kan måstå den? Just nu sitter och är ett allmänt pain in the ass, suck får träna henne lite så jag får lugn och ro, inte lätt att vara sjuk!


Har även fått tid för astma sköterskan

Jag är inte taggad, de är sjukt jobbit att blåsa i den där saken som jag har tappat namnet på. Men hur som helst ska jag träna Feebz så jag kan få vila mig en stund, de är inte lätt när de är svårt :)

Puss och Kram

2010-12-02 @ 11:52:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


God morgon alla pigga o glada

Feebz och jag har drygt vart uppe i en halvtimme men ska snart ut med henne igen (i denna bistra kyla), på det sättet ångrar jag köpet av hund för jag hatar att gå upp på morgonen och jag hatar att vara ute i kyla, de går liksom lite emot mig, not good!


Huvudvärk, haha passar bra, alla rökare tänk på de ;)

Men nu står Feebz och skäller på mig så får väl gå ut, idag ska vi kanske förbi min gamla arbetsplats :) Ska bli kul.

Puss och Kram

2010-12-02 @ 08:58:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjukdomen tar över

Så nu ska jag bädda ner mig i sängen och se klart arga snickaren med Feebz :)



Så hörs imorgon då Feebz och jag ska hälsa på min gamla chef, skönt att ha något att göra =)

Puss och Kram

2010-12-01 @ 20:25:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kvällen idag :)

Som alltid (nästan) består av godis och cola, försökte vänja Feebz med skorna, men dom gillar hon inte, suck då får hon frysa, kräsna hund!


Mums =)


Feebz med katternas råtta =)


Extremt ful bild men bjur på de ;) inte lätt när man är sjuk


Söt vovven :)


Haha, visst är hon söt :)


Feebz hel klädd, visst är hon söt :)

Fick dock ta av bak skorna då hon vägra gå men fram fick vara kvar, de var inte lika lätt med alla fyra ;) Haha, nu ska jag nörda simpsons :)

Puss och Kram

2010-12-01 @ 19:14:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dåliga raggningsrepliker

Haha, satt här och kom och tänka på en gång när jag var på hc, står vid baren med Erica och väntar på att beställa en drink, då kommer en kille fram.
Killen - Hej
Jag - Hej
Sen står han bara och tittar på mig flirtit innan han drar vidare och lämnar mig som ett fån,
Erica - (skriker när han går) Vaddå var de där en raggningsreplik?
Haha!



Så mina känslor vilken är den värsta raggningen ni har varit med om? Har ni någon sådan här extra smaskig som ni gömmer eller tar fram då och då :) Let me know :) Dessutom har jag pratat med den underbara Rebecca, saknar henne :)

Puss och Kram

2010-12-01 @ 17:13:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dödtid

Jag hatar att jag verkligen håller på bli sjuk, till råka på allt så driver Feebz mig till vansinne, herregud hon ska vara med och blogga och bita matte i handen och vara ett allmänt pain in the ass. Men nu sprang hon iväg för att störa mamma ;) Hon ska vara i mitten av smeten ^^


För att underhålla mig i sjukdomen tittar jag på heartbreak hotel ;)

Ganska komisk, haha minns att jag kolla på den första gången med D och tro mig de var länge sen, mycket man missat i sina dagar. Hatar att vara sjuk för allt blir så sjukt tråkigt, nu ska jag fortsätta se filmen och även läsa lite bloggar :) Hörs senare :)

Puss och Kram

2010-12-01 @ 16:21:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skolan klar

Lämna precis in engelska arbeten så nu är de bok redovisningen och provet kvar, känns ganska sugit att läraren säger att jag kunde fått mvg om jag gjort såhär hela året, blä! Nu får jag g eller om jag sköter mig bra ett vg! Suger ganska hårt, eller vad säger ni?


Feebz är glad att vara hemma

Har ju skärmat av mellan köket och vardags rummet efter som Skruff och Feebz springer och leker som idioter, något jag inte gillar! Men om man skärmar av ska katterna vara överallt och ingenstans, dom vill ju inte gå ut i detta väder, mesar! Men nu ska jag lägga mig framför tv:n.

Puss och Kram

2010-12-01 @ 12:27:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Älskar att gå upp på morgonen

Speciellt när man känner sig på förkylningsvägar, jag vill INTE bli sjuk har ju typ vart de hela året, men nee då, jag ska allt bli sjuk igen, dumma ödet eller vad de nu än är som bestämmer en sådan sak!


Har ingen bild att bju på därför får ni denna på Feebz, 1 eller 2 dagen jag hade na :)

Ska snart iväg till engelskan, tur att jag gjorde all läxa ;) Annars blir kankse lite mer träning med Feebz, ensam träningen går super bra och hon är jätteduktig :) Skriver mer sen, ska ut och förgifta mina lungor ^^

Puss och Kram

2010-12-01 @ 08:40:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0