Emelie Herou -

Stallet med Lollo

Var ju på Harrys och firade Daniel, mycket trevlig kväll med mycket drikande och lite buggande :) Idag mår man inte lika bra, stackars lilla huvudet men som sagt självförvållat. Nu ska jag iaf med Louise ut till Sackebus sen får jag se vad dagen ska erbjuda, pga denna snön behövde jag iaf inte åka till badhuset och passa Wilma så huvudet kanske kan få vila lite mer :)


Saknar min Emily <3

Men nu måste jag få på mig lite kläder sen ska jag springa iväg, sen ska jag försöka få tag på mina kablar så jag kan skicka över massa bilder på datorn, detta gillas :) Hur var erat fredagsmys då? =)

Puss och Kram

Sluta skriv till mig, leder ingenvart!
2010-02-20 @ 11:21:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fortfarande sjuk

Och är så irriterad, skulle egentligen börjat praktiken idag men kan inte detta då jag inte har någta krafter. Just nu besöker Louise mig har precis hafr frukost på mammas jobb. Sitter och tittar på barnpogram medans jag väntar på Sjunde Himlen ska börja :) Måste tycka att barnpogramen var bättre när man själv var liten, så segt allt blivit. Herregud men nu ska jag däcka.

Puss och Kram

2010-02-08 @ 11:37:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuk

Sitter hemma hos Sandra hos stunden, dock extremt sjuk och har antagligen åkt på en infektion i inner örat eller hjärnan som påverkar mitt balanssinne, yes it lovely! Har aldrig varit gladare ^^ Medans andra kompisar ligger i magsjukan eller har legat i detta, vintern kan vara underbar. Men nu snurrar allt lite för mycket så snabb update och nu däcka ^^ Tänk er efter en kväll ute och huvudet bara snurrar så man spyr när man ska sova så känns det konstant ^^ Haha

 

Puss och Kram

2010-02-07 @ 14:53:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0