Emelie Herou -

Fixat och donat

Har gjort provet nu, duktig! Dessutom har jag hoppat av hi B, vilket betyder att nu får jag inga pengar men skönt att bara fokusera på matte c, så känner mig duktig. Dessutom ska jag söka lite halvtidstjänster så jag får extra pengar.

Känner mig som en riktig plugghäst :)

2011-02-17 @ 13:47:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu ska jag ta tag i skiten

Usch, får alltid en sådan prestations ångest när jag inte gör allt jag borde göra, så nu SKA jag ta tag i skolan, ordentligt. Ska plugga matte varje dag, ska hoppa av historian och fixa psykologin, en uppgift de här fixar jag utan problem!

Ska tagga mig själv varje dag, alltså inga nöjen innan allt är gjort, (bloggen räknas inte som nöje) haha, inte helt iaf, fixar jag detta och kommer in på basåret då har jag lyckats! Jag kommer ifrån åmål, bara tack och hej :) Nu ska jag hoppa i kläder, se om katterna vill ut sen ner till skolan!

De här fixar jag :)


Mitt nya jag!

2011-02-17 @ 10:22:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nikotin tuggemin

Gör mig illamående, usch, tog min sista cigg igår och tog ett tuggemi nu, och jag mår allvarligt talat skit! Dessutom har jag en fruktansvärd träningsvärk, idag tog jag mig faktiskt knappt upp ur sängen, illa?

Ska till skolan sen i eftermiddag, göra lite prov och samtidigt ev hoppa av historian, behöver inte ens ha historia för att komma vidare, känns smartare att bråka med matten istället, för den måste jag ju ha! Suck!


Jag och Feebz imorse

2011-02-17 @ 09:32:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En sjuk värld vi lever

Börjar faen undra vart vägen är på väg.. Herregu, fortsätt allihop vi dödar vår värld och oss själva. Människans värsta fiende är faen människan! Shit!

Sjuk värld. Kollar på efterlyst nu sen ska jag ta natten, skola imorn, underbart!

2011-02-16 @ 21:28:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fikat :)

For iväg en sväng till B-fors för en fika, sluta med att de blev jag, Lollo, Daniel och Patrik, bara prata om gamla goda tider då vi alla var unga och fräna ;) Haha! Satt på kickis i några h, men trevligt vart de :)

Nu ska jag lägga mig och plugga matte, imron ska jag göra nationella prov, nervös!







2011-02-16 @ 20:09:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Galet

Precis kommit hem från Linda, blev lite pizza och Feebz blev nästan våldtagen, tror hon börjar bli könsmogen, träna lite utställning, prata och kolla rasstardnad! Stavning? Får välla hoppas på de bästa helt enkelt nu på söndag :)

Är hemma igen och funderar hur jag ska spendera kvällen, svårt att bestämma mig men så kan de vara ^^



2011-02-16 @ 15:16:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klar

Fy fasen, att träna med träningsvärk är verkligen ingen höjdare, men lyckades hålla ut i 15 min, stolt :) Var inte lika jobbigt idag iaf skönt de, men ska göra mig iordning för att dra hem till Linda!

Dessutom är de inte lätt att träna rumplyft med en vovve på magen, jisses!





2011-02-16 @ 11:23:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Träna i 15 min

Ska upp på pilatesbollen i 15 min, med träningsvärk, sen ska jag hem till Linda så vovvarna får leka lite :)

2011-02-16 @ 10:57:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


SOVMORGON!

Fick min första sovmorgon idag, vet inte på hur många dagar men underbart är de! Dock känner jag mig inte utvilad för de och ja, träningsvärk ^^ Ska snart lägga mig på bollen igen hade jag tänkt.

Sitter dock hostar slem, blä! Vill inte vara sjuk, vill inte, vill inte.. Hela familjen är typ sjuka så de suger, dessutom börjar de dra ihop sig för utställningen, shit! Nervös!

2011-02-16 @ 10:40:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mannen som talar hundar

Älskar att titta på hans pogram, så sjukt intressant, dock har jag inte fått bort Feebz skällande helt *morr*.. Men har fått jättemånga komentarer att hon är en super go och glad chihuahua, vart ju noga med uppfödare, ville ha en stabil hund och de fick jag :) *stolt*

Har as ont i magen efter träningen också, kommer nog inte komma upp ur sängen imorgon, haha! Men skönt att veta att jag åstakommit något ;) Underbar känsla tom. Har pluggat matte typ hela dagen, dock inte tränat Feebz men får ta de snabbt nu vid 10 :)

Men ska stänga ner datorn nu, så ha en bra kväll så syns vi imorgon :) (om jag kommer upp)

2011-02-15 @ 21:39:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tecknat försäkring (igen)

Ringde precis Agria hade tappat bort Skruffs autogiro papper så bad om ett nytt och passa på att teckna en försäkring på Leo, så nu är alla mina bebisar försäkrade, känns super skönt!

Efter jag duschat fick jag åka ner och hämta mamma, åkte till apoteket och hon köpte nikotin tuggemin till mig, nu ska jag banne mig sluta röka och kanske bygga upp konditionen bättre, hoppas! Mamma lagar köttfärslimpa, *mums*, god mat :)

2011-02-15 @ 15:24:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fy faen!

Brorsan fick en sån där pilates boll i julklapp och sa att jag kunde låna den, han var inte så sugen på att pusha mig, hur som helst sitter och pumpar upp bollen känns som en evighet...

När den är pumpad visar brorsan lite övningar, sitter och tränar på bollen i 15 min och blir seriöst helt slutkörd :S Jag trodde jag hade bra kondition men uppenbarligen, iofs har inte jag tränat ordentligt på över ett år. Så efter 15 min var jag som sagt slutkörd och ställde mig i duschen, har ont i armar och mage.. Benen är de enda tränade! Hihi!

Men jisses, tror inte jag kommer kunna gå imorn, nu ska jag ta en energidricka och hålla mig vaken, delvis anledningen att jag inte orka är för den fördömda fökylningen *morr*..


Min värsta fiende!

2011-02-15 @ 14:17:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Träna!

Ska be lillebror om hjälp så jag kan träna lite, tror ni han ställer upp? Han är ju trotsallt hockeyspelare så han kommer förhoppningsvis pusha på mig en hel del, haha! Får se om jag vågar detta!

2011-02-15 @ 13:12:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Magtäning?

Satt med Feebz i knät och försökte blogga via mobilen, misslyckades igen så nu ligger hon i sin säng och jag sitter här! Tittar på desperate, gamla avsnitt dock vill ha de nya.

Brb, börjar nu!

Tebax, tänkte hoppa i kläder och dra iväg för att införskaffa mig en cola, skippar hela bantningen nu tills jag är frisk, ska dock köra lite mer träning varje kväll, tänkte börja idag, kommer nog inte ta mig upp ur sängen imorn ^^ Vet ni någon bra magträning?


Desperate, vovve och chips

2011-02-15 @ 12:31:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stabilt?

Var ju inte pecis duktig på att blogga igår, bara gnällde, dålig stil. Men skyller på vädret de är kallt och eländigt och jag vill ha sommar!

Sitter här för stunden med en hals som gör cp ont, tät näsa och en mysko dröm jag hade inatt (som jag självklart glömt bort nu), borde lära mig de här med drömtydare, kanske kan ge mig något exempel på alla mina knäppa drömmar, eller vad tror ni? Btw, hur många av er tror man återföds på nytt? Att vi haft ett liv innan detta och kommer på ett nytt efter, inte att födas som djur nu men som människor? Tror ni på sånt?


Morgonpigg?

2011-02-15 @ 09:29:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trött!

Mår inge bra så tänker ta natten nu, eller iaf lägga mig i sängen och titta på film, kanske blir någon scooby doo, will see :)

Hur som helst så har jag nördat sl, blev bjuden på ett bröllop, så vart riktigt skojj :) Dock lagga de sönder eftersom brorsan samtidigt nördar cs, och vi syskon kan ju aldrig samsas ;) Right?


Old pic, fick en my little pony i julklapp :)

2011-02-14 @ 21:15:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Promenad dags

Helt underbart! Ses senare!

2011-02-14 @ 16:15:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Träning med Feebz

Brorsan filma medans jag träna Feebz för utställning, asså börjar bli nervös, de är på söndag, inte alls långt kvar nu *andas*.. Har dessutom slängt iväg ett mejl till hennes uppfödare, med lite videos och så, snäll jag är ;)

2011-02-14 @ 15:08:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vad hände med partysessan?

Satt och funderade lite, på mitt liv då och nu, vilken j*vla skillnad asså. Tex sommaren 08 festa jag konstant från vecka 16 och drygt ett halvår framöver, då menar jag varje helg och vissa vardagar, var de fest så var jag med, alltid!

Men nu senare år, har jag hamnat hemma på kvällarna, tittat film och växt upp antar jag, lever livet som en småbarns morsa, känns så iaf, har försökt ha ett seriöst förhållande, INTE min starka sida, men vad ska man kalla de då?

Partysessan mognade och insåg allt hon gjort, kanske.. Har inte känt för att festa ordentligt på över ett år, kanske lekte av mig tillräckligt då 08, jag menar mot slutet vart de ändå bara snefylla och gråt, patetiskt liv egentligen!


2 av mina älsklingar <3

2011-02-14 @ 13:39:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alla <3 dag, sån skit!

Asså hur många meninglösa dagar finns de på ett år, tex alla hjärtans dag, blä! Mor och fars dag, också ren och skär skit! Kommer spendera denna skitiga dag som alla andra, vad faen är meningen?

Och nej, jag hatar inte denna dag för att jag är singel, trivs bäst som singel and have always done, tycker bara de är sjukt meningslös dag och hade jag haft pojkvän hade jag inte firat nått större! Skulle vara en vanlig kväll med film och pizza..

Piss, spy och blä!

2011-02-14 @ 10:50:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trött

Mamma och pappa kommer snart hem, vad har jag åstakommit? Inte ett skit, sitter här med förkylningen och försöker tänka lyckliga tankar ;)

Har dessutom bestämt mig för att dissa dieten, iaf tills jag är frisk igen, jag menar kommer behöva all energi, går runt konstant och är jättetrött, de suger faktiskt!


Min vaktvovve :)

2011-02-13 @ 20:59:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vaddå nörd?

Jag hamna aldrig med sims, istället spela jag greys spelet, riktigt underhållande :) Haha, spelat som ett as tills nu då jag faila och vägra spela mer, haha kort stubin?

Dessutom går Sofias änglar på femman nu, tv visar bara massa skit nu för tiden, suger! Sätt på något intressant istället, de som finns på tv:n är skit pogram och överdrivet mycket reklam!

2011-02-13 @ 19:12:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nörd time

Ska sätta mig och nörda sims 2, de enda min dator klarar tyvärr. Den andra vet jag inte prognosen på så får helt enkelt vänta med sims 3, segt =/

2011-02-13 @ 14:28:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Älskar helgen

Varenda helg brukar mamma alltid lyxa till de med god mat, underbart! Dom ska iväg på hockey ikväll (som vanligt) så får försöka ragga hit någon väg, om jag lyckas!

Ska titta på mannen som talar med hundar nu, de är så sjukt intressant, var dock lite tråkigt att jag inte kunde se honom när vi var i gbg, hade varit ganska intressant eller vad tror ni?


Pusskalas!

2011-02-13 @ 13:00:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Igår kväll

Jag och Erica drog ner till hc vid kvart i elva, lämna jackorna i bilen och sprang in till värmen, ville inte lägga ut pengar på garderoben sen träffa vi Patrik, Lätt, Sasa med flera, riktigt trevligt! Träffade massa människor jag inte sett på flera månader.

Sen blev en kompis utkastad och fick stå utanför, asså de var minus 19 grader och han fick vänta utan för, han hade inte ens gjort något, så när jag och Erica bestämmer oss för att dra står han kvar utanför så springer och letar efter Patrik och får reda på att hans skjus ankommit så vi får iväg honom till bilen så han får värme.

Som sagt, riktigt bra kväll trots missöden :) Kom ju hem ganska tidigt också, var hemma halv ett, inga fel på de inte ;)


Patrik och Erica


Sasa och Erica


Patrik och Lätt


Erica och Patrik


Lätt


Jag och Patrik

2011-02-13 @ 10:32:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tagga!

Helt taggad för att dra ut, trots huvudvärken, kommer ta bilen iaf så kan ju alltid åka hem när jag vill :) Ha en super bra lördag allihop och var försiktiga ;)


Olika strumpor på mig ;)

2011-02-12 @ 22:05:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utgång

Försöker göra mig iordning för kvällen, blir en snabb visit på hc för att träffa alla :) Mysigt! Dock är kläder så långt jag kommit, haha seg startad? Ska ordna håret och sminka mig, inte tid att sitta här, dags att göra sig klar :)

Kommer vara en nykter kväll, inga fel på de inte ;)

2011-02-12 @ 21:18:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Legend of the seeker

Har aldrig trott den serien vart nått bra, men Erre har skickat massa info om den och mord sith, tyckte bara de verka så fränt så nu ska jag se serien, duktig eller?


Så cola :D

2011-02-12 @ 19:15:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kallt!

Fy satan vad kallt de börjar bli ute, hade nästan vårkänslor där ett tag men ne då, nu blir de kallt och eländigt! Som sagt blir de ingen utgång ikväll men ska kanske hyra film och ha lite kvalitets tid med familjen, inte ofta de händer :)

Brudens far går dessutom på 4:an men är typ slut, dessutom går Dream Girls idag, funderar på att se den, är så sjukt bra :)

2011-02-12 @ 17:24:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Solen skiner

Så ska gå ut och njuta av en promenad i den härliga vädret, nästan som vårkänslorna kommer eller vad säger ni?

2011-02-12 @ 14:39:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Planerna

Fick till slut tag på min kära kusin, via en annan kusin och morbror, haha vaddå gå omvägar? Hur som helst var han fortfarande full så verkar inte som de blir någon utgång för mig idag, segt!

Istället blir de nog mys med skruttan, alltid något, sitta och titta film och mysa i sängen, ganska skönt med denna lugn och ro, kanske drar ut på något äventyr om jag får med mig någon, kanske träffa Patrik :) Återstår att se helt enkelt. Nu nörda spel :)

2011-02-12 @ 12:28:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Festsugen!

Är jättesugen på fest men de verkar inte som de blir nått, tråkigt! Kusinen skulle bjuda eftersom han dissa mig när jag kom iväg till hans moder, men verkar inte bli nått tråkigt!

Har suttit med pappa och tittat tv och ätit frukost, dessutom kom mamma nu så ska försöka få numret till moster så jag kanske når kusinen, hoppas!


Sugen!

2011-02-12 @ 10:26:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Time for bed

Som ni ser har jag fuckat upp min desing, har pratat med Erre och hoppas detta går att lösa! Hur som helst ska jag ut på kvällspromenaden (runt kvarteret, längre orkar jag inte *lat*), sen ska jag slå på en film och dejta kudden, sa ju att jag levde småbarns livet, skämta inte ;)

Erre har dessutom fått sitt pris eftersom hon vann designer tävlingen, kanske glömt nämna de, hur som helst fick hon en cola och kexchoklad, snäll jag är va ;) Men som sagt dags att natta kudden! Ha en super duper bra fredag allihop och ta de lugnt med spriten ;)


Haha, sån är jag ;) 5 minuter till ;) Värst på morgonen..

2011-02-11 @ 22:06:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


KALLT!

Mina päron är så snåla med värme, så sitter med 2 tröjjor på mig och fryser, synd om mig :( Precis pratat med Patrik, alltid lika underhållande ^^ Haha psyko! Måste ha tag på kusinen och se hur de blir imorn, är sugen på utgång, men får se hur de blir, lever som sagt livet som småbarns morsa ;)

Har precis haft diskussion med mamma, hunden är fortfarande inte rumsren, men de kommer hoppas jag. Börjar undra om de är svårare att få en chihuahua rumsren är en stor vovve, läst på många ställen att de tar tid, är dock inte så påläst om de =/


Psyko! Ser jättetjock med alla kläder :( Vill ha sommar!

2011-02-11 @ 21:05:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag vill till sthlm :(

Satt med familjen och åt mat, då kläcker brorsan ur sig att han ska till sthlm imorn, men dom tar inte bilen så jag kan åka med, hur deprimerande är inte de? Jag vill till sthlm, träffa alla, vara ung och dum igen utan allt ansvar :(

Suttit och kollat igenom lite bilder, måste åka upp snart, hade de inte vart för skolan hade jag flyttat dit för länge sen, ångrar mig på ett sätt att jag flytta hem, är ingen småstadsmänniska, jo kanske när jag blir gammal och får egna barn, men just nu vill jag ha frihet! Festa all night.

Buhu! Varför tar du inte bilen brorsan? :(

2011-02-11 @ 16:33:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma!

Har precis vart hos balder, hämtat mamma och handlat mat, duktig! Asså att göra hals prov är hemskt, hur som helst börja dom allt med lyssna på hjärtat, kolla halsen snabbt, sen de första proven som var stick i fingret och halsprov (blä), efter de mer prat och sen lämna blodprov och ett till halsprov! Suck!

Sen på köpet av allt hitta dom inget, buhu! Dom andra provsvaren får jag inte förens nästa vecka så ja, får helt enkelt se vart de leder, är ju en aning irriterande! Nu ska jag njuta av min cola tillsammans med tv:n. Med andra ord leva livet ;)

2011-02-11 @ 15:09:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


1 och en halv timme

Senare är jag klar, med sminkning och letat kläder, haha första gången jag var så seg ;) Too bad! Ska snart ut och skotta, snäll jag är, självklart kommer Feebz förl med ut ;)

Dessutom grattis till Lollo som fick sitt KÖRKORT idag! Det gillar vi, nu ska jag fixa allt innan jag måste åka till läkarn, får se om Erre kanske åker med, hoppas! Skriver mer efter de, hoppas verkligen dom hittar nått!


Mitt fönster! Deprimerande? Svar ja!

2011-02-11 @ 12:42:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nyduschad ^^

Har vart vaken sen 9 imorse, men enbart legat framför tv:n, ska ju iväg till balder idag så kände att de var dags att göra sig iordning lite, brorsan kommer vid halv 2 och ska hålla Feebz sällskap tills mor kommer hem, helt okej.. Är dock inte sugen på att dra iväg till läkarn :(

Hur som helst har nyss kommit ur duschen och ska snart hoppa i kläder, sminka mig med mera, alltid massa sysslor när man duschat haha! Sandra tyckte de var onödigt att ta nässpray om den motverka nått så jag inte får svar så för överleva med att inte kunna andas genom en näsporren ;) Skojj!

2011-02-11 @ 11:14:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vaddå sakna sommarn?

Sitter och lyssnar på riktigt härliga sommarlåtar, känner värmen via dom, underbart! Ska snart dra mig in i rummet, ska ju iväg till 2 imorn, får iaf lite sovmorgon hoppas jag, men man vet aldrig, synd :(

Har ansträngt min hjärna med massa frågor, riktigt grym är jag faktiskt ;) Stolt! Men nu fortsätta digga sommarlåtar :)


SOMMAR!

2011-02-10 @ 21:24:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Red Bull

Tror faen jag snart kommer börja leva på skiten, nu dricker jag de så jag kan hålla mig vaken till 10 typ, känner mig en småbarns morsa som inte få någon sömn :( Buhu! Snacka om att Feebz avskräcker mig för att skaffa barn inom en snar framtid, jag menar, varför följa trenden med förlovningar och barn? So not my stile!

En sak kan vara att jag är så krävande och inte kan behålla en pojkvän *bitch*, men skulle aldrig passa som toffel och dessutom aldrig kunna vara ihop med, stackars grabb, han skulle bli så utnyttjad *devilface*. Men ska fortsätta njuta av Red bull, har precis promenerat, måste äta kvällsmat också, snart är hon efter åtta och då blir de ingen mat i magen ;)


Har sett in i verkligheten, då jag och Linnea vart iväg till Smögen för midsommar, coolt ;)

2011-02-10 @ 19:16:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Promenad eller ej!

Asså, borde egentligen vara hemma eftersom jag fortfarande har problem med halsen, men stannar jag hemma förlorar jag allt jag kämpar för. Asså om inte jag går kommer jag sitta framför datorn, då bränner man ju inte fettet precis :(

Sitter och nördar sl med Erica och Tobbe, skojj med lite fler folk, dessutom verkar de vara skidor på tv, sådan skit dom sänder nu! Usch!


Busungar :)

2011-02-10 @ 17:32:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Chihuahua och kyla

Tror min vovve är udda, hon gillar att leka ute i snön haha!

2011-02-10 @ 14:16:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Deprimerande

Har inte orkat flytta mig från datorn, jo gick ut och skotta i min morgonrock medans Feebz sprang runt, haha vilken syn. Hur som helst vart jag deprimerad då jag upptäckt att de snöat, asså hemskt, vill verkligen ha vår och sommar nu :(

Har kört lite frågesport på fb, haha jag suger, de vart inte mycket jag kunde men ändå tycker jag att jag är allmänbildad ;) Många som säger emot dock men aja! Ska iaf hoppa i kläder, känns fel att sitta i morgonrock när storebror har besök med sig hem, haha!


Våran baksida, snöat mkt ju :(

2011-02-10 @ 13:44:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Morgon!

Gick upp för en stund sen men har inte riktigt orkat blogga, för de första är jag så j*vla hes att jag knappt kan prata så ringde ner till balderkliniken och fick en tid imorgon vid 2, då ska vi faen se vad de är för fel på denna j*vla hals!

Dessutom har jag suttit i telefon med mamma och skrikit (med den röst jag har) på Skruff och Feebz som flänger runt i huset, orkar inte ens ha koll på dom! Dessutom köpte jag ju en red bull igår som jag inte druckit så för att vakna till liv tänkte jag ta den :) Smart va? Just de, prata dessutom med Sandris innan, haha, bra morgon suttit fast i en telefon ;) Yay!

Såg precis att jag fått ett röstmeddelande, vi har två vårdcentraler i åmål, jag är såklart inskriven på den andra men efter de dåliga bemötandet jag fick där, vilket även min kompis bror fick så tänker inte jag sätta min fot där, shit, nu kom vi av ämnet, hur som helst balder hade ringt och eftersom jag inte är inskriven hos dom får jag betala dubbelt, som sagt hellre de än den andra, piss, spy och blääää!


Feebz och jag imorse

2011-02-10 @ 09:44:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Video inlägg

Snäll jag är ;) Nu får ni se linserna ordentligt, as snygga är dom!

2011-02-09 @ 21:34:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pizza

Mamma beställde precis pizza till kvällsmat, satan vad gött de ska bli :) Är en riktig skräpmats idol, inte bra eftersom jag försöker gå ner några kilo, men som sagt får den snart så kommer inte äta något efter 8 sen, bra va? :)

Känner mig så duktig att jag hållt mitt egna löfte, plus att jag dragit ner på godiset, stolt! Fundera på en video blogg, de verkar ju uppskattat på youtube iaf, så får se om jag pallar :)


Frän eller hur? :)

2011-02-09 @ 18:23:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny design

Har precis vart ute på en promenad, köpte en red bull, lär behöva den. Hur som helst medans jag var ute fick jag sms av Erre som sa att hon fixa designen, och aa, resultatet ser ni :) Vad tycker ni?

Hur som helst ska jag avnjuta min fika och sen se lite film med mitt monster :)


Mums :)

2011-02-09 @ 17:45:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Barnvakt

Mamma sitter barnvakt till mina kusiner, lyckades underhålla dom med en film samtidigt som Feebz skäller på dom, haha lyckades distrahera henne med ett ben, snäll matte :)

2011-02-09 @ 16:05:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma igen

Har precis hämtat mor min och dessutom ensamtränat Feebz, vad duktig jag är :) För övrigt har jag totalt bara slappat, inte haft orken så skönt att ta de lugnt ibland, eller hur?

Väntar på att maten ska bli klar, fördel med att bo hemma, mamma lagar mat :) Däremot har jag smutskläder överallt i mitt rum och jag orkar inte ens titta på de, eller bära ut de? Svåra dilemman :(


Titta på Glee, visst ser Feebz scary ut ^^

2011-02-09 @ 14:53:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fullt upp!

Mådde ap dåligt igår så gick och la mig vid halv 9, inte min stil alls, men! Skulle upp kvart över sju idag för att köra Lollo till Säffle vid 8, sen när jag kört henne så bestämmer jag mig för att vänta och träffa Natalie och hennes son, har inte sett henne på typ 2 år eller nått. Så sitter och pratar med henne innan jag sen hämtar Lollo och drar till Donken, nyttig frukost or not!

Men nu är jag hemma igen, haft fullt upp hela morgonen som sagt och Feebz vart inte glad eftersom hon har suttit fast i sin bur, vet inte om någon kolla på Lite sällskap, var ju tvungen och se om KPR var kvar, vilket den inte verkade vara så aa nu vet jag de ;)

2011-02-09 @ 10:52:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Övergiven

Lollo stack precis hem efter vårat plugg, eller aa typ plugg! Satt mest och prata och leta vovve som rymde, men lite fick vi gjort! Stolt :) Väntar på att mamma och pappa ska komma hem så jag kanske kan hinna med en promenad, hoppas!

Om inte annat ringa och fråga när du kommer och kanske ensam träna Feebz lite :) Alltid något, katterna är ju inte inne så de borde funka, eller så skiter jag i promenaden idag, mår inte bra! Men nu börjar filmen :)

2011-02-08 @ 18:33:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bus och plugg

Sitter och pluggar med Lollo, eller aa försöker har gjort några tal, sen planerar vi på bus, inga fel inte :)

2011-02-08 @ 17:19:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I väntan på Lollo

Mamma kom precis hem, blir lasagne till middag idag, hur gött är inte de? :) Väntar oxå på att Lollo ska höra av sig, vi skulle plugga idag, frågan är hur mycket plugg de blir, hehe! Kolla dessutom på Meet the Fockers med Feebz, dock bara för att få henne att somna, hon är som en liten bebis!

Tänkte se om mamma skulle ha lite hjälp med maten, tror knappast jag kommer få hjälpa till, haha, jag är mer till besvär enligt henne (oftast iaf).


In da hood ;)

2011-02-08 @ 14:36:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Långa ögonfransar

Asså nackdel för mig, har långa ögonfranser men får faen typ aldrig färg på dom, asså snacka om att de suger! Springer föresten runt i bh och byxor och pratar msn, populär ibland :) Ne, men har som sagt blivit strul med designen, men hoppas de löser sig snart, jag kan ju inte med html koder för fem öre!

Hur som helst så ska jag leta kläder och sen ta Feebz på en promenad, överenergisk hund jag har, dessutom har jag upptäckt att alla stora bloggare skaffar chihuahua, japp, lycka till med de! De är då inte lätta att uppfostra, och för guds skull använd dom inte som utsmyckning, de är hemskt och fel!


Just nu


Mina ögonfransar, lyckades få lite färg! Har ni oxå långa? Jepp, fräknar :(

2011-02-08 @ 12:20:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag kommer DÖDA min hals

Asså, varför släpper inte förkylningen/halsen tag någon gång, man blir ju förhelskotta självmordsbenägen! Sitter här och inser att jag måste sluta träna för att jag inte pallar de för stunden, hur kul är de då? GAH, totalt meningslöst, är inte den personen som ligger hemma och väntar på att bli frisk, har inte tid med sånt!

Ska kanske plugga med Lollo senare också, alltid något, måste bli klar med kapitel 3, sen är de nationella och sen tar vi matte c på en gång, så har inte mycket kvar, skönt de, men som sagt om jag orkar ta tag i mig själv är frågan! Nu ska jag ordna frukost sen däcka i sängen!


Snart boka läkarbesök och fråga vad jag ska göra :(

2011-02-08 @ 10:26:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Glee

Haha, tror allvarligt att jag har ett nytt beroende, har aldrig insett värdet av glee men guess what, nu är jag beroende av de och har tittat hela dagen, tur att man kan hitta något medans vädret gör en deprimerad ;) Eftersom min stationära dator suger kan jag inte spela mitt nya favvo spel, toca race driver, nörd jag är :)

Har dessutom tränat gärnan, kan verkligen behövas, senaste gången jag hörde att jag var smart var nog över 1 års sen, säger de nått eller? BLOND! Men ska försöka träna hjärnan mer innan jag fortsätter se film, köpte en ny med mamma idag, hon betala ;)

2011-02-07 @ 20:42:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snart kväll

Har precis legat och nördat 3 glee avsnitt, att jag aldrig fattat att de är bra, efter eller vad? Ska snart ut i snön och gå en promenad, deprimerande, vill liksom ha våren inte mer snö, klarar mig utan den! Usch, blir så oengaerad av skiten..

Mamma och Feebz sitter i soffan, tro mig den hunden är bortskämd, när de var som kallast sa mamma: Vi får skaffa en rosa mössa så du inte fryser om dina små öron! Mamma sa de, inte jag. Eftersom typ alla trodde jag skulle klä henne, haha suck on that ;)


Trött vovve :)

2011-02-07 @ 18:30:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kissie = Pojkflicka?

Seriöst? Läste precis hennes blogg och då hon sa att hon var en riktig pojkflicka, med vilka grunder? Hur "pojkaktigt" är de att sminka sig, förstora brösten, läppar etc, en enkel, simpel fråga? Jo, för att hon umgås hellre med killar, vem gör inte de? Tjejer är i lag fruktansvärt falska medans killar står för de dom säger (oftast, finns undantag)!

Så förstår inte hur hon ser sig som en pojkflicka antar jag, gör ni? Sen är hon dessutom femenist? Lilla gumman, vart är logiken? Satt och fundera på bilar och helt plötsligt fick jag ett sug att köra gokart, får ordna de i sommar, eller så lånar jag brors bil och leker lite, wiho!

Nu mat!

2011-02-07 @ 15:10:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemskt!

Asså de är sjukt hur dålig jag blivit med uppdateringen, asså shit! Hur som helst så har jag vart på matten iaf, kom iväg men gör de någon nytta när jag är före alla i den kursen? Fick lite hjälp tur de, så kanske jag kan komma vidare!

Sen stack jag och Sandra iväg till vetrinären, eftersom hon skulle röntgas idag, hon skötte sig jättebra, dessutom hitta dom inget på röntgen så nu ska jag bara vänta och se, antingen blir de bättre eller sämre, blir de sämre kommer jag få åka iväg till K-stad med henne, men de hoppas vi inte på! Efter vetrinären drog vi vidare till Lollo, prata och tog en fika :) Myys!

Nu håller mamma på med mat och jag ska ta lugnt hela kvällen, kanske plugga lite matte, tror ni jag lyckas? Ne, inte jag heller (A)


Vilka goa katter jag har :)

2011-02-07 @ 14:56:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vad gör jag vaken nu?

Lovade mig själv att sköta skolan bättre, kan säga att jag ångrar mig just nu, vill bara krypa ner i sängen, dessutom är jag så fruktansvärt nervös :( Håller tummarna att de går bra med min lilla tjej!

Har dessutom sovit jättedåligt inatt, delvis katterna och vovven, vakna var och varannan timme av någon anledning, sen drömde jag att jag var i USA sen helt plötsligt skulle jag med på en kristen sak, asså hela skiten påminde mig och sofias änglar, snacka om stört :S

Men har ingen bra låt så bjuder på en ny låt, igen (A)

2011-02-07 @ 07:37:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Solsidan och Time Out

Har precis kollat på Solsidan och Time Out, men eftersom de är reklam tänkte jag blogga snabbt, snällt va? :) Mattias ligger på golvet och leker med Feebz, ganska underhållande eftersom hon försöker göra rent hans öron, fräscht, ne inte direkt, men underhållande!

Ska snart ut på en promenad med Sandris :) Men då får Feebz följa med, kanske kan få henne lite trött också, håller tummarna för de iaf :) Har dessutom inte ätit något efter åtta, stolt! Dieten håller, men har inte nått min målvikt =/ Har dock ingen men under 50 kg ska jag!


Roligaste serien på länge, eller vad säger ni? :)

2011-02-06 @ 20:52:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Okej?

Har precis bestämt mig för en promenad så ska snabbt in i mamma och pappas sovrum, tittar ut genom fönstret och ser ungdomar, står och kramar ett träd och tar bilder, snacka om chock! Inte alltid en fördel att bo i ett villa område ;)

Men som sagt, ska ut på promenad, lyssna på hög musik och tänka posetiva tankar, inga fel på de inte :)


Snyggt or not! Vill bli frisk! :(

2011-02-06 @ 17:04:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Full fart

Har precis kommit hem från Sandris, fikat lite och sen släppte vi hundarna så dom fick springa löst, Feebz var superduktig, stolt matte! Tihi.. Ska eventuellt ut senare idag på en promenad, frågan som återstår är om Feebz ska med eller inte.

Fick ÄNTLIGEN tag på Louise idag, efter hur många försök? Haha, tro mig en hel del, men nu vet jag att hon lever och de är ju bra, eller? Funderar på en till sthlms tripp, dock är pengakrisen enorm med Feebz vetrinär räkningar, suck!


Min och Sandras fika, mums! :)

2011-02-06 @ 14:15:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu sticker jag :D

Så klar med sminkning och hittat kläder, så nu drar jag till affären och sen hem till Sandris :) Myys! Lillebror vakna precis också, men inte ville ha ta hun'n som man man säger på värmländska ;) Så kul att en kille kan bli så kär i en chihuahua, båda mina bröder, plus min kusins kille är helt impade av henne ;)

Men men, nu ska jag pysa :)


Bjuder på den, första bilden på mig själv på någon dag, som sagt sjuk!

2011-02-06 @ 10:52:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny låt Akon låt 2011!

Ska iväg och hoppa i kläder, sminka mig, håret orkar jag inte med så de åker bara upp i en häst svans, sött va? ;) Ska iväg och handla lite, sen även träffa Sandra lite, inga fel på de inte. Men kan inte precis åka iväg i morgonrocken, fast den är snygg!

Mamma och pappa är väl i gbg skulle jag tro, båtmässa eller något? Kan gissa på att pappa saknar somarn då han kan ta ut båten, de enda jag längtar till är solen och bada, yay! Bli brun igen :) Pallar inte solarium, så ja får snällt vänta. Under tiden får ni lyssna på Akons nya låt :)

2011-02-06 @ 10:34:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Melodifestivalen? Kom igen!

Har inte gjort ett skit under hela dagen, hur skönt är inte de? Bara suttit vid datorn, tittat på glee, pratat med folk, vart chafför till lillebror, snäll syster.. Däremot kommer jag förlora dieten idag, kvällsmaten är precis klar och jag ska inte äta nu egentligen, inte efter åtta, men en dag skippar man ;)

Så melodifestivalen har börjat igen, när ska Sverige sluta med skiten? SÅ fruktansvärt meningslöst, de är mest tanter som tittar på de och röstar ut helt fel låt, asså! Märker folk att detta är 2000 talet? Uppenbarligen inte... Ne, skippa hela skiten! Finns så mycket bättre än de, blä. Kommer faen inte sitta framför skiten iaf!

2011-02-05 @ 20:04:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gammal goding

Suttit och nördat youtube medans jag väntat på att lillebror ska vakna, tror ni han har gjort de? Ne, verkligen inte. Här har vi iaf en gammal goding :)

2011-02-05 @ 11:59:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nya låter 2011

Hitta nya låtar från 2011 :) Inga fel på de inte :)


Pitbull ft. Chris Brown - Where do we go from here


David Guetta ft Black Eyed Peas - Everything is wonderful 

2011-02-05 @ 11:04:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny dag

Första fördelen idag, jag drömde inte drömmar om folk jag inte sett på 4 - 5 år, stört eller vad? Man blir ju lite fundersam, har dock inga planer idag, min hals är värre igen så ska trycka i mig hostmedecinen, blir jag inte bättre snart får de bli en ny läkare, suck!

Funderar dessutom hur jag ska göra med utställningen, får väl helt enkelt vänta till efter röntgen och sen hoppas på de bästa, är inte lätt att vara djur ägare när djuren är sjuka, på tal om djur, borde leta efter hunden igen.. Ska försöka ordna designen också :)


Ni får denna så länge, ANGRY BIRDS :D

2011-02-05 @ 09:45:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dålig på uppdatering

Erica har precis suttit och försökt ordna till designen, så börjar närma sig, tittar på dukes of hazzard, dreggel, ska ut med Feebz sen ta natten, har inte känt mig något vidare social idag efter beskedet, ber om ursäkt för detta.

Anyway så blir de kanske en bättre morgon dag imorn :) Kan hoppas iaf! Ha en trevlig fredag kväll allihop :)


Hade ingen bild på denna dator så bjuder på Erres avatar i SL, sånna nördar vi är ;)
2011-02-04 @ 22:06:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny låt P!nk 2011

Riktigt grym faktiskt :) Eller vad säger ni?

2011-02-04 @ 18:10:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rensat hövvet

Gick ut en sväng för att rensa huvudet, ganska behövligt. Känns enbart som min otur att drappas av de här, men dock hade Sandra samma otur, brutet ben på hennes valp.

Men men, ska inte vara bitter, istället vill jag gratulera Lollo för att hon klara teorin, grattis bruttan :) Snart körkortshavare och mina nya chafför :) Tihi, de är de bästa, när alla man kört får körkort kan dom köra tillbaks på en, inga fel på de inte ;)


Goa Leo är iaf på bättringsvägar :)

2011-02-04 @ 17:48:50 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Helvete!

Vet inte om jag ska skratta eller gråta, kan någon allvarligt talat ha mer otur än mig just nu, Feebz ska in på röken, uppenbarligen har kristallerna ökat och nu måste vi gå vidare med utredningen, asså fy faen. Bara jag kan ha sådan otur!

Ska ut på promenad och rensa tankarna lite, vet allvarligt inte vad jag ska göra nu!

2011-02-04 @ 16:35:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snö, wtf!

Mamma väckte mig imorse, fråga om jag kunde köra henne till jobbet, som en dvala vakna jag för att se att de fanns snö, snacka om att vilja gå in till sängen och fortsätta sova, fy faen! Hade en dröm jag drömt tusen gånger om. Jag fattar de inte varför? :S

Anyway, fick urin prov idag iaf, dessutom när jag kommit hem igår såg jag att mamma städat mitt rum, tihi! Söt hon är så nu är de rent igen, skönt.


Chipsen jag lät bli för min nya diet, duktig jag är :)


Mitt mys, ett glas vatten


Sandra var den som offra sig för en bild, tillsammans med vovvarna :)

2011-02-04 @ 08:18:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tack och hej

Ska gå en kvällspromenad med Feebz sen ska vi sova, ska upp till vetrinären imorgon så behöver min skönhets sömn ;) Ska dessutom trycka i mig hostmedecinen.

Har haft en trevlig kväll med Sandra och Lollo, blev lite film och mest prat om allt och inget. Skönt att träffa folk igen, känner mig så isolerad när jag är sjuk :( Inte kul. Försökte mobilblogga men de ville sig inte, min mobil är som den är. Bilder kommer imorgon, jag var så duktig och åt inget efter åtta utan drack vatten medans dom satt med chips och dipp, duktig jag är :D


Bjuder på denna så länge :)

2011-02-03 @ 22:23:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Iväg igen

Snacka om att bli fullbokad, Sandra är hemma i Åmål ska hem till henne tillsammans med Lollo, se film eller i mitt fall däcka. Ska åka så fort jag käkat kvällsmat, mamma gör snitchel (stavning?), pommes och bearnessås (stavning?), ska bli gött :)

Men shit vad kallt de är ute nu, hade hoppats med all snö som smälts bort att sommarn var på väg, antar att jag hade fel om de.. Suck.. Vill ha värme igen!

2011-02-03 @ 19:24:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dålig uppdatering

Suger verkligen på uppdateringar idag, men har tappat fästet för allt idag, jag menar på börjar en sak men lyckas inte göra klar den, ingen dag att vara mig iaf. Har hämtat skärmen, musen och tangentbordet hos Erica så jag lyckats hålla mig sysselsatt.

Ska ut på en välbehövlig promenad, är as seg. Ingen bild men däremot musik video :) Yay!

Helt underbar :)

2011-02-03 @ 18:21:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fått papper

Har fått papperna från Örebro, Feebz ska starta som nummer 16 så de verkar vara med en hel del chihuahuaor, usch börjar bli lite små nervös :( Ska iaf eventuellt hem till Marie och träna idag, att ha vovve framför och bakom sig, ska bli intressant hur hon reagerar.

Har försökt nå Erica också för detta med designen, ingen var klar så dom fick lite extra tid så får ringa och kolla hur läget är, sen måste jag även hinna träna monstret, med kopplet och stå på ett bord utan att sänka ryggen, hon tycker inte om bord =/


Visst är hon fin? :)

2011-02-03 @ 12:54:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Morning

Har precis gett Feebz medecin och tryckt i mig hostmedecin, inte skojj! Dock gör halsen så fruktansvärt ont att jag inte vet vad jag ska göra =/ Snart är de dags för den nya desigenen också, har sett 2 st så får hoppas på de bästa :)

Ska dessutom lägga mig framför tv:n och titta på gamla Desperate avsnitt, dom är ju sååå bra :D Tihi.. Först ska jag ha en morgon cigg, mums! Och kanske fanta haha återstår att se.


Vet alla laddar upp den, men den är ju bra :)

2011-02-03 @ 10:34:09 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nej, godnatt

Hostmedecinen smakar förjävligt, Feebz springer runt och protesterar att vi är vakna samtidigt som jag lova en kompis att snacka på msn, shit asså! Fullt upp såhär på kvällen när man ska ta de lugnt, hur som helst är detta mitt sista inlägg, känner mig helt groggig, wiho party!

Som sagt sista inlägget, ha en jättebra kväll/natt!


Usch, syns att jag är sjuk :(

2011-02-02 @ 22:41:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hm, man har inte alltid koll

Upptäckte en ny låt med Avril idag, snacka om chockad, haha trodde jag hade bra koll på de senaste, men icke så nicke, man får lära av sina misstag. Kan fortfarande inte ladda upp filmer, asså vad är problemet? Suck, ger en länk iaf :) Förhoppningsvis är inte jag den enda som missat de, (önsketänkande)

http://www.youtube.com/watch?v=tQmEd_UeeIk

Där har ni den, gillar den skarpt :D

2011-02-02 @ 21:39:29 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Promenad och kvällsmat

En bra deal faktiskt, dock åt jag efter 8 inte lika bra, känner mig helt uppblåst nu, de går fort för kroppen att ställa om sig för mig, men jag gnäller inte för de ;)

Sitter och nördar med Erica, tänkte vara uppe sent inatt, vet inte varför men planer har man ibland ;) Feebz har damp och lämnar inte katten ifred, som om de skulle vara en nyhet, ne tror inte de. Ska nörda vidare nu :)


Visst är tröjan snygg, är sååå kär :)

2011-02-02 @ 20:53:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Promenad snart

Yay, behöver dock göra sträckan längre men ska inte överanstränga mig nu när jag är sjuk (som jag vart i ett halvår), kan inte bara släppa de, blir lika frustrerad varje gång :(

Feebz ligger och sover och jag väntar på mamma så hon kan ta över, tihi! När jag vill ha lugn och ro får mamma hunden, dock gnäller inte hon utan skämmer (stavning?) bort henne, när jag inte ser såklart hon vet att jag blir frustrerad av de haha.


Snö, den är på väg bort :D

2011-02-02 @ 17:44:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ger upp!

Sitter med Kristians starka hostmedecin, man kan bli full av den, coolt, ne men asså, dricker den varje morgon kväll, började idag för att se om de hjälper, hoppas.. Annars får jag snart uppsöka läkare igen, en historia jag inte har med, asså har bränt hela studiebidraget på första veckan, hur kul är de?

Ska snart ut på en promenad, rensa hövvet lite, hur smart de nu är med tanke på att jag hade feber igår, blooond! Dessutom blir de nog bara bilder på Feebz ett tag framöver, haha jag ser ut som ett miffo, ska bjuda på en bild så ska ni själva få se ;) Hemsk! Dessutom avslutas tävligen om en och en halv timme, vaddå taggad? :D


Som sagt, ett troll haha!

2011-02-02 @ 16:28:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Impornerande!

Vilken duktig tjej, man blir ju impornerad av de, eller vad säger ni?

http://video.se.msn.com/watch/video/trearing-raddade-mammas-liv/ahqpxshm

2011-02-02 @ 13:54:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Duktigt!

Jag har pluggat lite matte, duktig jag är, dock var de lite svårt då Feebz ville vara med, tugga pennan, snatta suddet, bet i boken. Hon är ju inget matte geni ;) Men däremot så får jag vara med på utställningen trots att hon har medecinerats, vaddå nöjd? :)

Ska försöka ringa Erica också och se hur de går med datorn, vill spela spel när jag är sjuk, funkar inte så bra på en bärbar vilket suger! Bara några timmar kvar innan tävlingen avslutas ^^


Snygg när man är sjuk ;)

2011-02-02 @ 12:47:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Shit!

Kolla precis pm:et för utställningen den 20 som Feebz ska vara med på, det är 73 chihuahuaor som ska vara med varav 32 är korthårig, snacka om konkurrans, får hoppas på de bästa, tom med Linda började bli nervös nu ;) Hihi!

Sitter med Sandra i telefon, har precis tagit skitstark host medecin, för att lena upp halsen, får hoppas de hjälper, håll tummarna för mig, nu ska jag och Feebz ut på en promenad och sen däcka framför tv:n, härligt :)


Feebz torterar sin råtta :)

2011-02-02 @ 10:48:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nyvaken

Blev idag igen väckt av något knäppt nummer orkar inte ens svara på skiten, är konstant övertygad om att de telefonförsäljare, hatar den skiten, så snälla ring inte på morgonen, jag sover..

Idag är de deadline på designen också, tävligen avslutas klockan 18 och förhoppningsvis ganska snabbt efter de får vi ordningen på den också. Men då är den iaf fixad, dagens planer är enkla, att bli frisk ;) Snabbt och smärtfritt, tror ni jag lyckas? Ne, inte jag heller.. Här däremot lyckats hålla att inte äta efter 8, får se hur många kilo jag gått ner om en vecka eller snarare upp med tanke på alla muskler man försöker bygga. Skitsamma, ointressant diskussion.


Feebz just nu :)

2011-02-02 @ 09:47:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bra att man vet ^^

Kolla precis tempen, mami har köpt en man tar i örat, jättepraktiskt, hur som helst visa den 37,9, fick inte riktigt ihop detta eftersom de kan vara normalt, eller hur? Hur som helst smsa mamma och fråga och sa att jag kände mig dålig och fråga vad jag ligger på vanligtvis, mammas svar du har feber, vet dock inte om hon skrev så för att jag kände mig febrig men wtf.

Gick tom omvårdnadsprogrammet, vaddå blond? (A) Haha, skitsamma ska ta Feebz på en promenad sen ska vi krypa ner i sängen i mysa, dock är inte hon ett dugg trött, suck.. Skriver kanske mer imorn om jag inte kommer stanna i sängen hela dagen, hoppas inte, speciellt inte när kusinen fråga om jag ville med ut snart, hoppas jag kan!


Ser hemsk ut nu :(

2011-02-01 @ 21:36:23 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hitta vovven

Haha sprang ju runt som en idiot för att hitta Feebz, men självklart har hon lagt sig i sitt hus, dock tror jag att jag har feber inte lika kul, varför kan aldrig jag få vara frisk som alla andra? Suger att vara sjuk :( Mamma köpte ju en ny temp kanske borde testa den och se, allt är halsens fel.

Läste i en skvallerblogg om en komentar om Nemo, visst han klanta sig kanske och låg med en yngre men so what? Är inte de typ vad alla gör nu? :S Jag kan nämna någon jag vet, så vad är problemet? Ingen reagerar när en 60 åring ligger med en 20 åring, dessutom har ni sett dagens unga? Wtf hur ska man veta deras riktiga ålder när alla ser mycket äldre ut, bortsett mig dock! Haha.. Aja, life goes on, alla har vi skelett i garderoben, glöm inte de ;)


Så här hitta jag Feebz efter flängt runt som en yr höna letat och ropat efter henne

2011-02-01 @ 20:12:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Smala ben..

Läste precis på Dessies blogg att hon hade breda höfter, min åsikt är följande hellre breda höfter än smala ben, ni som har smala ben känner nog igen er men asså. Jag får typ gå på barn avdelningarna för att hitta jeans som sitter snyggt, för mina ben är så smala, så hellre lite höfter tack, har iofs lite höfter men skitsamma.

Jag hittar typ aldrig stövlar som passar mig i vaden, alla är verkligen för stora *morr*, har lyckats hitta ett par skor som sitter bra, men shit ett par skor i mitt 21 åriga liv, stabilt, nej skulle inte tro de. Men missförstå mig inte, benen är de jag är mest nöjd med, för jag har ingen fett på dom ;) Wiho! Enbart muskler på mina små ben men som sagt lite fett hade inte skadat för att hitta fler jeans och stövlar framför allt, älskar skor, och snart kommer sommarn, massa snygga skor :D Yay!


Dålig bild men aa, mina smala ben, har ni problem att hitta skor och jeans?

2011-02-01 @ 18:53:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma!

Har precis kommit hem från en snabb promenad, ska vara ensam hemma igen, så varför inte dra igång musiken och köra lite hemma träning, inga fel på de inte. Är ju uppvärmd nu med promenad ;) Haha, frågan är om Feebz kommer vara i ansiktet på mig, för de brukar hon, på tal om de, vart katten är hon? :S

De är ju ganska enkelt att tappa bort en chihuahua men detta tar priset, bra ägare, *hosthost*, funderar också varför man inte kan lägga in filmer från youtube, någon som vet för jag behöver en hjälpande hand, dessutom har jag bytt mentol ciggen mot äkta vara, rökte de bara för halsen men är inte värt den smaken. Så kör riktigt igen, ska dock sluta (någon gång).. Nu leta vovve...


Psyko, dock ser mina tänder gula ut, wtf! Hoppas jag inte dom är..

2011-02-01 @ 17:24:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagen lider mot sitt slut

Inte lång tid kvar innan man kan krypa ner i sängen och sova :P Jag är typiskt en sådan person som sover bort mitt liv, mår jag dåligt över de, absolut inte, älskar att sova, tihi. Datorn är i alla fall hos Erica så dom kan fixa den.

Kristian har ju lyckades fixa internet, som han sa min dag är räddad. Haha! Tänk er ett liv utan all teknologi, jag hade aldrig fixat de, hade ni? :) Men nu har jag internet igen, *happyface*, ska ta en cigg sen får jag se vad dagen bjuder på :)


Jag just nu, seriös? Haha, älskar min tröjja dock :D

2011-02-01 @ 16:03:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Deadline

Imorgon avslutas tävlingen, och då dröjer de inte länge innan den nya designen kommer *happyface*, sitter fortfarande och bråkar med internet, medans vaktvovven vaktar på spöken, haha. Ska ta datorn till Erica senare förhoppningsvis så den kanske kan funka igen, hoppas!

Har inte orkat röra mig än iaf, internet har tagit all min energi så sitter här i min morgonrock, vaddå mys? :) Ska snart hoppa i kläderna ifall Erica vill att jag kommer snart, måste smsa bror och se om han kan ta Feebz en stund, Erres katt gillar inte henne. Haha förståligt, eftersom Feebz tror alla katter är som dom här hemma, pucko vovve ^^


Jag och Feebz just nu :)
2011-02-01 @ 12:27:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


God morgon :)

Har precis bråkat med internet, de är fortfarande lite psyko men, aja. Snattade grannens ;) Feebz springer runt med ett grisöra och är söt. Dessutom är de skönt för jag har inga planer för dagen, wie. Ska eventuellt lämna datorn till Erica och se om dom kan få ordning på den.

Annars ska jag ensamträna Feebz, haha hon är 5 månader och ensam tränad 10 min, dags att utöka de lite. Kanske.. Har lyssnat på Kristians skiva i hans bil också och funnit en gammal kärleks låt ;) Helt underbar är den, så de så ;)

Men som vanligt funkar inte de, så ni får länken ^^

http://www.youtube.com/watch?v=gPDcwjJ8pLg
The All American Rejects - My dirty little secret :)


Han är ju såååå söt :)
2011-02-01 @ 11:13:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0