Emelie Herou -

Snabb updatering

Var precis inne på FB och ser att bilder kommit ut, funderar på om det är värt att lägga upp dom för dom är inte vackra precis ;) Haha. Anyway har inte riktigt orken att skriva var hemma hos Sandris och kolla Desperate, sen en skön kvälls promenad hem för att dejta sängen ;)

Puss och Kram

2010-04-27 @ 23:11:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


100% party båt är verkligen 100% fylla :D

Kom nyss in i lägenheten efter en helt galen helg på havet :) Fy fasiken vilket drag, Åker upp på lördag med lite vilsekörning lyckades vi till slut hitta rätt, drar in till centralen en sväng för att möta upp Rebecka :) Kul att se henne igen det var länge sen, far sedan tillbaka till båten och checkar in  och möter upp Daniel, Cattis, Hanna, Emma och Tony. Går in på båten och det blir fullt ös medvetslös :) Me likes, smitta kanske en hel del med min jobbiga förkylning!


PARTY ;D

Anyway söndagen sen var också helt okej, lite nyktrare iaf :D Så minns mer från den kvällen än innan, säger bara en sak fullt ös :D Bakis är man också, helt underbart!

Gjort idag då?

Puss och Kram

2010-04-26 @ 15:57:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Good Morning

Vakna precis eller aa för 20 min sedan, har inte ens haft orken att fixa mig, glömde nämna att Sandra fyllde år igår men jag sa faktiskt grattis :) Min natt var ju helt makalös också, börjar med att jag somnar vid 12 när jag snackat klart med alla i telen, för att sen halv 4 vakna av ett högt pipande ljud, klättrar ner sängen och tittar ut då står ju 2 branbilar där nere och släcker någonting, försöker se vad utan framgång sen somna man om och kl ringde 06.00. Är svintrött så orkar inte ens fixa mig idag, lat idag, tänkte duscha också men ne ^^


Old pic.

Hör av mig senare ikväll, är ju massa saker som ordnas idag, packa, handla med mera :) Imorn smäller det folket :)

Puss och Kram

2010-04-23 @ 06:27:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Musikvideos :)

Linkin Park - Across the line



David Guetta ft. Akon - Party Animal



Enjoy :) Finns fler bra men har dom på andra datorn och minns inte vad alla hette ^^

Puss och Kram

2010-04-22 @ 21:19:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Say whaaaat

Kan lika gärna börja träna lite på engelskan, hör det ändå typ hela dagen så tur att man kan prata det men inte skriva, tihi! Kolla nyss klart på Sveriges Värsta Bilförare, haha älskar det :) Finns faktiskt värre än Johanna men dom är inte tillräckligt tuffa för att anmäla sig för ett sådant pogram, suckers ;) Imorn på lunchen ska det iaf bli pizza, vet dock inte vilka som skulle med men blir nog ett gäng, bara tjöta och vara allmänt knäppa. Min mobil vibrerar, vad vill folk? :S


Old pic igen, I know. Älskar dock solbrännan ^^ Haha

Anyway snart är det dags för kryssning igen, wiho! På lördag drar jag, Sasa och Erica upp till sthlm alla ni buddies up there får ringa om ni vill ses, har någon timme till övers, ni som inte har de nya numret snacka med Rebecka hon har det iaf :) Guud, taggar sönder, men egentligen ska iväg men har inte ett öre att spendera det suger, ska försöka ordna så det iaf blir några bilder :) Minnen för livet. Hjälp detta fick bli ett längre inlägg ^^ Men ni överlever, har ju inte uppdaterat på hela dagen så ^^ Haha

Har ni gjort idag? Eller snarare planer till helgen? Någon av er som ska iväg på kryssning till Riga?

Många frågor men alltid trevligt, nu smsades det igen så får nog ta det. Hörs imorn ppl :)

Puss och Kram

Btw lite bra låtar: Jason Derulo - Encore
Linkin Park - Across the line
Esme Denters - Outta here

2010-04-22 @ 21:12:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


No life, no future

Haha eller framtid har jag nog är bara grymt sleten, segt as hell! Ännu en dag på utbildning gjord, slapp dag rakt igenom det gillas. Sitter hemma nu igen, ska kanske se film med lite folk sen ikväll och träffa Louise det gillas :)


En trött och sleten Emelie ^^

Nu sitter man på msn och allmänt cpar, funderar på att försöka uppdatera bloggen iaf 3 gånger om dagen, är nog det jag hinner dessvärre, men bättre än inget, men vad finns det i mitt liv som är intressant? Tell me :) haha

Gjort idag då? Lill lördag igen, vilka ska ut? :)

Anyway nu mer Simpsons och invänta besked av mina söta vänner där ute, faen vad någon skriver på FB, pluppar som bara den, hm kusinbarn på 10 år kul!

Puss och Kram

2010-04-21 @ 19:38:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Antar att det bara är att vänja sig

Sitter och försöker hålla mig vaken, är ju desperate ikväll så det kan man ju inte missa, tror iaf att det ska vara :) Om jag får bestämma, annars blir det direkt till sängen, bara tack och hej för mig ^_^ Det är så segt går upp 6 på morgonen, åker till jobbet 7 sen är jag inte hemma förens 6 på kvällen, så aa.. Långa dagar! Men riktigt trevligt folk så håller tummarna att allt löser sig och jag kanske kan få en heltidsanställning, håll tummarna :)


HC i lördags, Louise, jag och Sandra.En helt galen kväll :)

Men snart börjar nya Simpsons avsnitten så nu får det bli choklad och cola, så man kan mysa i sin ensamhet ^^ Imorgon är det en ny dag, upp 6 sen är det fullt röjj hela dagen, lite skönt att ha något att göra.

Har hänt i eran värld idag då?

Gillar att läsarna börjar stiga lite, dumt att man alltid hamnar i en svacka men det ska vi ändra eller vad säger ni? :)

Puss och Kram

2010-04-20 @ 19:58:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Slut

Var ju på första dagen på jobbet idag, eller aa utbildning. Allt var på engelska, fy fasiken vad man fick bita ihop och tänka, tog lite på hjärnan så nu är den helt utmattad. Gick upp 6 imorse så ja, tidig kväll idag. Nu är allt dessutom bestämt till kryssningen iaf, taggar sönder! Åker ju upp med Sasa och Erica nu på lördag, allt är redan bestämt ^^ Vem som kör vart, guuud jag längtar :) Sen kommer ju en person hem på fredag så då blir det fredagsmys :) Tihi!


Fick se ut såhär första dagen!

Man skulle ju fotograferas också, men med den gemenskapen tror jag verkligen det kan bli super rakt igenom :) Dessutom fick jag träffa Anki, Martin och deras vovve Bamse :) Åt gemenskap frukost med Anki och pratade massa allmänt strunt ^^ Imorn ska jag iaf samåka med Tess, skönt att slippa åka ensam ^^ Men nu väntar jag på att Erica ska höra av sig så vi kan äta lite pizza tillsammans :) Myspys med henne också!

Vad har ni gjort idag då? Är ju måndag igen, segt!

Puss och Kram

2010-04-19 @ 19:28:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Slarvat igen

Haha, lyckas alltid börja slarva med bloggandet och städandet för den delen. Ligger helt utslagen i soffan just nu, inte kul att vara sjuk! Igår var det iaf HC som gällde, spontant sådär, Louise frågade om jag ville med och jag hängde på :) Fick en total makeover från dom 2, bilder kommer, har tyvärr inga själv men bra blev det iaf :) Ser inte ut som mig själv. Sen träffade jag en massa folk också, Erica, Sasa, Patrik, Lollo, Nina, Patrik och en massa mer. Riktigt rolig kväll :) Lyckad iaf haha :D

På vägen hem blev det såklart pizza eller kebabtallrik för mig iaf ^^ Där träffade man också massa kompisar man inte sett på länge sen hem och åt mat. Och hela vägen hade jag trevligt sällskap i luren :) Me likes!

Hur spenderade ni eran lördag nu då? :D Give me details.

Var en trafik olycka här också igår, hoppas verkligen ni alla klarar er, tänker på er!

Hörs senare :)

Puss och Kram

2010-04-18 @ 13:47:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fått jobb

Så nu börjar en utblidning redan på måna, gött! Nu är iaf Louise på väg till mig hon klarade uppkörningen grattis till henne och hon kom precis så nu dags att rusa :) Ha de härligt alla!

Puss och Kram

2010-04-15 @ 15:03:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Morgon

Usch, har huvudvärk och nu ska jag till praktiken en hel dag, mm min kropp gillar detta, hemska, dumma förkylning! Lär ju få ett mycket trevligt samtal från AF idag iaf, men bara att vara ärlig åker jag på ungdomsgarantin är det ändå inte så mycket att göra åt, dom lyssnar ju ändå inte på ens förklaring, blä!

Men nu måste jag ila, syns kanske sen :)

Puss och Kram

2010-04-15 @ 08:24:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite duktig är jag

Har lyckas uppdatera en gång om dagen iaf, impornerande Emelie :) Var ju på intervjun idag och det gick förvånansvärt bra faktiskt, hoppas på ett jobb nu så jag slipper den förbaskade AF och kan äntligen få skaffa min lilla chihuahua :) Namn är redan klart, tihi!


Bjur på en icke så vacker bild idag ^^

Sitter och håller på bli sjuk irriterande, tack för den din skit! Suck! Idag har jag dessutom träffat Sandra och puppy, hon är bara såååå söt :) Valpsjuk? Tycker dessutom synd om Bassebus, stackarn blev kastrerad igår :( Vad har mer hänt då? :P Haha en hel del, fick träffa Anki och Martin och dom har jag nog inte sett sen höstas så det var superduper :) Sitter och kollar på Van Helsing nu eller aa, halv kollar och halv sover ^^ Fy skäms ^^

Hur spenderar ni er lill lördag då? :)

Puss och Kram

2010-04-14 @ 21:24:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma

Har knappt varit hemma en stund, bara vart ute och härjat med Louise, uppskattas, sen var jag och Erica lite hurtiga med att springa. Det var sååå underbart, har verkligen saknat detta sommarväder =) Imorn är det dags för arbetsintervju, nervös? Ohja! Sitter jättenervös och vet inte vart jag ska tä vägen riktigt.

Snart är det ju dags för Desperate också, har verkligen längtat hela veckan :) Så får längta i 3 minuter till innan det börjar :D Wiho!Fick sms av en liten person och hela jag skiner upp och blir glad haha, Louise komentar på detta: Emelie börjar bli lite betuttad, haha kanske inte betuttad men grymt intresserad :D

Men hur som helst nu ska jag se Desperate så vi hörs av och önska mig lycka till :) Ah till sms ne, nu får jag dra mig :P

Puss och Kram

2010-04-13 @ 20:59:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite bättre med uppdateringen

Haha lyckas till viss del, nu ligger jag halv död i soffan och har jätteont i magen =( Kanske magsjuka på g! Ne fy, usch så kan man inte tänka, ser framför mig fy katten! Helgen har varit jättekul, en förfest med brudarna och sen HC med massa folk och mycket underhållande. Våran uppvsisning med tequila funkade inte haha! :D


Skruffis :)

Men nu ska jag sova och leta lite sommarjobb, håller tummarna för att man hittar något! =)

Puss och Kram

2010-04-12 @ 08:53:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stalljour

Är morgonpigg eller inte! Lovade Mickan att jag skulle hjälpa henne på stalljouren så nu sitter jag här påklädd och klar! Sen efter detta ska jag hem till Louise och träna hela dagen, ska försöka bli nyttiga och få platt mage till sommarn :) Men skriver kanske mer ikväll om jag orkar. Haha

Puss och Kram

2010-04-05 @ 07:45:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0