Emelie Herou -

Måndag morgon

Känner mig lite besviken faktiskt, det är redan en ny vecka och jag har inte åstakommit ett skit på denna, kan man inte bara backa tiden så jag kunde få något gjort, damn jag har inget liv. Ska snart iväg på matte lektionen sen städa lite i huset, kommer aldrig orka det ^^ Skruff och ligger som vanligt och håller mig sällskap, det kan inte annat än gillas :)



Ska precis ringa Erica och se vad hon hittar på dessutom, har kanske skola iofs, jepp de hade hon. Haha att jag alltid lyckas ringa henne i fel tillfällen, fast jag blev väckt av en j*vla telefon försäljare halv 11, varför kan inte bara skita i alla dom jobben för jag stör mig bara. Tycker synd om sådana som jobbar med det, dom har det inte lätt är ju trotsallt ett jobb med pengar,

Aja, ska ordna snabbt här omkring.

Puss och Kram

2010-08-30 @ 10:49:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vilken dag

Och det är redan början på en ny, duktigt eller aa det är snarare en ny dag. Har precis kollat klart på zombieland så nu får de bli kvällen, eller slå på en till film att somna till, dock är jag inte det minsta trött. Sry för det sena inlägget men internet hade jag inte imorse sen drog jag och Sandra iväg för att fixa skolmatrial, sen var det jobbet som väntade, dock krångla även nätet där men sånt händer ^^ Yep it does.



På jobbet tog iaf jag och Gustav pizza, svin gött, sen bar det hem vid 10 prick för att först släppa av Linda i b-fors sen hem igen för att äta panpizza, bror och jag har bestämt att imorn ska vi laga mat, haha första gången jag äter lagat sen mamma och pappa for, dock är det jag som lagar den, kanske inte lika lovande. Har dessutom pratat med M i 45 min innan han dissa mig för sin bror, djävulslistan bara växer (A)

Men nu blir det mer film och imorn väntar matte boken, städning och eventuellt tvätt, dessutom kvalitets tid med Sandra :) Kan inte annat än gillas.

Natti folket :)

Puss och Kram

2010-08-30 @ 01:08:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kallt som satan

Håller vi på att gå mot en ny istid eller vad? Är ju minusgrader ute känns det som, fy faen. Hur som helst var jobbet lika segt som vanligt, dock några glädjespridare, på vägen hem drog regnet igång igen så får se hur översvämmningar och allt ser ut, förhoppningsvis tar vi oss till jobbet, haha det stor om ovädret på aftonbladet, inte ofta de händer ;) Sen spelar även lillasyster på hc, men jag är för gammal för sånt, har istället bäddat ner mig i sängen med Skruff och ska förbereda mig på en dag till imorn med yttligare jobb.



Är ledig på måndag men då har jag skolan istället och snart kommer Lollo hem ska bli kul att träffa henne trots att jag arbetar. Men så kan det vara, inte lätt att vara en fattig student ;) Haha, älskar dessutom alla danska kunder, vissa är så goa, förstår dock hälften ibland ^^ Aja, snabbt inlägg, vet inte vad jag ska säga då min hjärna inte fungerar för fem öre så får bli film och natten, me likes :)

Puss och Kram

2010-08-28 @ 23:43:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Oväder.

Får bli ett snabbt inlägg, åskan härjar utanför mitt fönster tillsammans med regnet, testa att köra bil dessutom och det var inte lätt, fy katten vilket pissväder! Gillas inte, har iaf fått tillbaka strömmen och det gillas ^^



Sötaste bilden på länge, men nu måste jag fixa mig för jobbet, haha har varit lite på latmanssidan ^^ Haha, ni får ha en fortsatt bra dag för nu kom åskan tillbaka ^^

Puss och Kram

2010-08-28 @ 11:21:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


När det inte alltid går som tänkt sig

Får man tänka i andra baner och så enkelt vad det, har precis vaknat ska till skolam halv elva och sen jobbet, vill inte! Fick smsa 07.14, fattar det inte för man sover den tiden, jag gör det iaf. Att folk aldrig kan låta mig sova ut, får inte sova ut på 3 veckor så tänk er in i den sitsen för den är inte speciellt rplig.



Jag vill verkligen inte gå upp liker fruktansvärt skönt i min säng, vill inte har ingen motivation för stunden, buhu! Aja, får sätta fart ska hinna duscha innan skolan sen måste jag smsa Jenny och se angående samåkning.

Hörs senare.

Puss och Kram

2010-08-27 @ 09:41:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klockan är snart läggdags.

Har precis pratat med Sandra, haha hennes pappa har varit jätterädd att det hänt något men hon är inte omtyckt av min katt eller av Lindas hund, tyckte det var lite små kul ^^ Har ringt en uppfödare idag också så snart får man bilder så jag kanske kan få vovven snart, längtar sönder. Dessutom svara äntligen M på mina sms så får lite sällskap under kvällen, nöjd :)



Haha man blir alltid lika bra på bild, åh har ett sådant sjukt glädjerus, tror inget kan sabba det, lycklig och folk smsar sönder mig, tur att man kan vara poppis någon gång, händer inte speciellt ofta :P Men varför gnälla hatar ändå när ingen vill mig något, hm bra tänkt Emelie, borde nog skriva en bok med alla blonda skämt.

Dagens blondin komentar 1
Jag - En börjes special
Pizzabagaren - En haram kebab
Jag - Nej en börjes
Linnea - Du vet att det är samma sak fast olika namn? Om du ska ha en börjes ska du gå till en annan pizzera.

Nej detta visste jag inte. ^^

Nummer 2
Mattias har pratar med någon vid datorn.
Ma - Men det är typ 50 mil till Karlskrona
Jag - Är du dum eller? Det är 50 till sthlm,
Ma - Hur långt är det till Karlskrona då?
Jag - Det ligger ju lite ovanför k-stad,
Ma bryter ut i världens skratt och meddelar sin kompis medan jag sitter och funderar över geografi och kommer fram till att ovanför k-stad har man karlskoga och inte karlskrona.

Blond in i själen. Nu på med pyjamas och se film :)

Puss och Kram

2010-08-26 @ 22:37:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kallt

Blir lite besviken på mamma när hon sitter i grekland med värmen och vi har denna kyla i sverige, smsa henne en bild på Leo efter badet och svaret var: Stackars Leo, vaddå? Jag tyckte han var supersöt och kunde utnyttja läget med att han inte är tjock ^^



Precis suttit och kollat på roomraiders och nu väntar simpsons, snart en vecka gjord och ett steg närmare mer frithet, eller aa till och från med tanke på att vovven kmr istället, längtar något så sjukt. Tycker dock synd om den eftersom den lär behöva bad precis som Leo, men lika bra att vänja dom. När jag flyttar hemifrån ska jag iaf ha ett badkar ^^

Puss och Kram

2010-08-26 @ 19:28:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Falska msk

Att denna värld ska vara så falsk? Hm, något jag aldrig kommer förstå, orkar inte med skiten längre, blir bara så sjukt trött på allt. Har besultsångest om jag ska dra till M eller inte, svårt val.



Åt pizza med bror förut, helt supergött :) Är fortfarande mätt, men alltid härligt ^^ Fick dessutom träffa Linnea en sväng kanske ska henne lite till ikäll beroende på vad som händer. Nu ska jag fortsätta nörda tv ^^

Puss och Kram

2010-08-26 @ 18:02:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stackars katt ^^

Efter skolan kom Sandra hit så vi skulle tvätta Leo som enligt lillebror kommit hem med en skata. Så Sandra köpte med shampoo sen slängde vi in honom, har dock inte mycket katt kvar ^^ Haha, stackarn han tycker så synd om sig själv haha.



Haha jag har på mig kläder, ser dock inte ut så, men det var blött att duscha en katt, men han var superduktig så jag är nöjd med honom iaf :) Han ligger och tvättar sig i soffan och ser ynklig ut :) Sitter iaf för stunden och tittar på One Tree Hill, kanske borde se alla säsonger. Snabbt inlägg :)

Puss och Kram

2010-08-26 @ 16:30:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny dag, nya löften

Vaknade 9 idag, gjorde allt som stod i min makt att lyckas and guess what jag lyckades :D Så nu är jag superdupernöjd, hihi. Dock vaknade jag inte av väcklarklockan men de är la en annan historia eller dom kanske går ihop, äh skitsamma. Jag är vaken och ska snart dra mig ner till stan för att ha naturkunskap, får se hur kul det blir, dessutom har jag inga cigg så nu ska jag sluta helt, inga mer för resten av mitt liv, önska mig lycka till på det ;)



Har bestämt för att försöka träffa massa kompisar idag, Sandra, Linnea och Erica, kanske kan klämma in Louise om hon vill, sen drar jag kanske hem till M för att se honom en stund. Usch jag har verkligen inget liv nu när skolan börjat och jobbet fortfarande är, jag blir faktiskt en aning deprimerad av detta, vill ha ett liv som alla andra. Har iaf kommit fram till att mobil kameran är helt okej får duga tills jag orkat fixa digital kameran. Men nu måste jag ordna mig och förhoppningsvis hörs vi senare.

Puss och Kram

2010-08-26 @ 11:46:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kmr inte hinna

Hade tänkt hinna skriva detta innan klockan slår över men de är la bara att glömma, så snabbt skriver jag inte. Min dag var fantastisk på jobbet får en utskällning på norska, alltid lika kul, börja dock småskratta när hon lagt på, haha! Åh, borde ta bort min msn, orkar ändå inte med alla som skriver, men that's life, whatya gonna do? Störd humor idag, som vanligt dock haha :D



Old pic. Hur som helst ligger och smsar med M och snart sova, är sjukt trött. Jag och lillebror har bestämt oss för att ta pizza imorgon när jag är ledig, go bror de :D Haha, orkar inte skrva mer, återkommer imorn :)

God natt.

Puss och Kram

2010-08-26 @ 00:00:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Happyface

Har ju fått rätt mobil nu, så kan inte sluta leka med den, asså den skrämmer skiten ur migför att jag inte kan med den än, men den är supersöt :) Tar bara ett tag innan man vänjer sig vid det kanske, anyway vakna av mig själv idag, ovanligt men tur får då se vaken hur den nya gör med väckning haha.



Satt och fundera på sjuka grejjer och kom på, inatt drömde jag om ett krig eller iaf liknande krig typ jag och några vänner mot bland annat min mamma, sjukt var det. Mot slutet tar jag tag i någons näsa och vrider, asså  jag känner hur den bryts, så himla groose, mot slutet var vi iaf i brandlikande, jag fick inte följa med på utryckningen, elaka msk ^^ Haha, men glad att jag slapp drömmen för den var sjuk, usch!

Skriver kanske mer sen, måste ordna innan jobbet.

Puss och Kram

2010-08-25 @ 10:28:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Då var det dags

Vakna i paniken av att jag missa att ställa om klockan på väcknimg. så trodde den var 11, lite smått panik eftersom jag ska hinna med k-stad innan jobbet, att jag alltid lyckas stressa, förstår det inte. Sen suger det att jag inte kan vara ledig en dag heller, känner att jag hade nog behövt vila ut, hela kroppen känns sleten och stel, gillar det inte alls.

'

Så nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen för äta lite frukost, skiter i sminket idag, tar alldeles för lång tid och vill hinna klara allt så jag slipper stressa, dessutom vill Patrik träffa mig så lär väl bli mer stress, vilket inte gillas. Usch, jag är enbart för gammal för detta, borde sitta på ett pensinärshem, guud vad gött det hade varit, min kropp är ju som en 90 åring, så borde de la gå eller?

Aja, dags att röra mig ska åka om en kvart.

Puss och Kram

2010-08-24 @ 07:43:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite små besviken

Skulle köpa mobil idag, men får fel mobil, blev lite besviken på 3 faktiskt så imorgon får jag dra dit igen för att ordna detta, inte kul när jag sen ska hem och jobba till 22, jag menar det blir dyrt för mig inte för dom, elaka gubbe. Sandra lovade att prata imorgon med tanke på att jag är väldigt irriterad, det har fortfarande inte släppt men oavsett vad ska jag gå och sova, som Kristian och Mattias sa, redan? Ja båda dom sov till 17 så klart jag lägger mig nu!



Vill ha en ny, skolan gick iaf bra, tur att något har en fördel sen fick Mattias ta en fästing från Skruff, han lyckades till och med få huvudet, impornerad av lillebror med tanke på att jag inte rör dem för fem öre, äckliga små djur. Nu blir det iaf film sen ska jag sova som bara den. Hoppas jag iaf!

Skriver kanske mer imorn, om jag hinner.

Puss och Kram

2010-08-23 @ 21:35:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


God morgon världen

Snart ska jag knalla mig iväg till skolan, känns lite spännande iaf. Var iaf riktigt skönt att få sova ut, känns som jag inte gjort det på år, herregu. Anyway mamma och pappa åkte idag, fortfarande sjukt avundsjuk, jag vill också utomlands :( Ska iaf träffa Sandra och Erica sen väntar en tripp till K-stad för att köpa ny mobil, går faktiskt inte annat än att gilla and that's it. Kommer väl springa runt i djuraffärer med puppy också, tror dock inte Sandra kan hålla fingarna i styr då ^^



Annars finns det inga planer alls för vad jag ska göra, imorgon är det ju jobb igen, ska gå den underbara tiden ett till tio, älskvärd men får iaf mer pengar och det behövs för mina räkningar var inte roliga, det suger verkligen att bli vuxen, vill vara liten. Aja, vet inte riktigt vad jag ska skriva, ska iaf hoppa i kläder, lite sminkning sen kanske jag får röra mig.

Talk to you later :)

Puss och Kram

2010-08-23 @ 11:49:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag förstår inte.

Sitter och glor runt på internet, hamna på vackrast and guess what? En 13 åring fejkar Kissie och idioter går på de, alla vet väl iaf vem hon är? Uppenbarligen inte. För att berätta något mer kanske inte så intressant för er men för mig, någon liten nörd från indonesien har hackat sig in på min facebook, har hänt fler gånger, vaddå har folk inte ett eget liv? Eller mitt kanske är för intressant vad vet jag :P



Hur som helst, imorgon börjar skolan och mina föräldrar åker till grekland, utan mig såklart. Lite orättvist faktiskt, men vad gör man, jobbet kallar :D Haha, hatar att jobba det suger så brutalt, men lite tur har jag för jag har dom underbaraste arbetskollegorna som gör dagarna underbara, ska dock lämna dom :( Anyway sitter på danska, svenska och norska linan nu, kul att snacka danska? Nej, man fattar inte allt.

Mycket skrivet, ska snart till Sandra och se film så ses antagligen sen :)

Puss och Kram

2010-08-22 @ 20:24:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bra dag, or not

Första dagen på jobbet sen sjukskriven, gick la inte så bra kanske ^^ Satt på mejl en bra stund sen mot slutet tänkte jag att jag iaf skulle försöka ta några samtal vilket resulterade till att jag blev hes, på en gång, jag menar vad är oddsen? Min tur som vanligt antar jag, kunde iaf compa lunchen så kom hem lite tidigare, nöjd :)



Ikväll ska jag dessutom försöka träffa sötgurkan, bättre än så kan det inte bli ^^ Hon kom ju förbi och kidnappade mig igår, satte oss på hannebol och bara tjöta sönder, men jag saknar tiden då man olaglig ^^ Minnen till graven. Vill se film också, men alla verkar dissa mig, lovely :) Dom får betala ett dyrare pris senare ;)

Skriver kanske mer sen :)

Puss och Kram

2010-08-17 @ 18:46:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


God morgon

Ligger och drar mig i sängen, allt på grund av att jag är så medvetet om hur mycket jag kommer frysa när jag går upp, inte bra, på med mer värme ja tack :) Anyway Sandra shoppade loss på hundsaker igår, lite ben med mera tog en rider till mariebersskogen för att titta på djur, var kul :) Tog även en fika i tornet vid korna, sen ville Sandra ha en kaffe så vi drog vidare till ett fik och diskutera nunnor, snarare Sandra berätta massa jag inte visste :P Haha, blond? ^^




Dessutom träffade jag Louise igårkväll, hon berömde mig för Sack hade varit jättefin när hon red honom, då får man faktiskt sträcka på sig och le lite mer, för det är inte varje dag jag har skött mig, haha :D Så tack tack! Snart är det bara att dra sig uppåt, ska duscha innan jobbet dessutom äta något.

Hörs senare :)

Puss och Kram

2010-08-17 @ 06:47:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snart åker vi :)

Min väckarklocka imorse var iaf puppy som vänligt hälsa mig välkommen genom att slicka mig örat, inte det mest trevliga dock. Så nu ligger hon vid mina fötter medans Sandra letar saker på datorn, nyvaken och seg är jag med andra ord. Snart ska vi dra oss mot K-stad, Sandra ska ju titta lägenhet och jag följer med som sällskap och för att jag är en sådan bra kompis :D


Sät liten pussgurka :)

Kan knappt bärga mig innan min kommer, lääängtar något så enormt, haha Sandra skräpde vovven när hon drog på musik måste ju ha något att lyssna på hela vägen upp :) Skriver mer sen kanske :)

Puss och Kram

2010-08-16 @ 11:09:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Välkommen

Morgondagens träningsvärk, körde precis ett riktigt dressyr pass med Sacka, dock är jag mer trött än honom måste ut och röra mig mer, dessutom lovade jag Sandra en K-stad resa imorgon och jag undrar om jag ens kan gå. Haha. Hur som helst var han iaf helt underbar idag är så nöjd med honom :) Får dock se om Louise är lika nöjd, dumt ibland att ridning är så inviduell faktiskt.


Sötponnyn :)

Nu väntar jag iaf på att Sandra ska ringa eftersom vi ska ha filmkväll och sen ladda upp för resan, hon lär ju få sig ett gott skratt när hon ser mig gå alltså, underhållande för mig själv till och med. Vet dock inte vad vi ska se har ju lyckats få ner den mänskliga tusenfotingen men vet inte ens om det är något att se, americanare är ju sååå känsliga.

Men skriver kanske mer sen, nu ska jag sova :P Haha

Puss och Kram

2010-08-15 @ 16:39:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gårdagen

Sov över hos Sandra från fre-lör för att sedan dra hem och fixa mig för kvällens härj, länge sen jag sminka mig en sådan stund, kommer iaf fram till B-fors då vi först drar till Patrik innan vi sedan drar vidare mot Marcus som hade festen, sitter, pratar och har väldigt trevligt. Mot en tolv sen bestämde vi oss för att dra ner mot centrum och se vad som hände, dock var jag och Lina dom enda som kom in så tappa bort hälften, träffade både Daniel och Frida var länge sen.



Så jag och Lina bestämde oss för att dra så vi gick upp för den sjuktlånga backen, det jobbigaste på hela dagen för att hämta bilen, sen tanka vi och så släppte jag av henne hemma, hoppas hon kom upp imorse till jobbet. Lider med henne iaf! Nu ska iaf jag snart äta sen ut till stallet för att träna med Sackebus, har försökt ringa Louise också utan resultat, men efter Sack blir det antagligen, det gillas!

Förresten är det sista dagen jag är sjukskriven idag, det känns bra med en liten svullen hals ;) Haha

Puss och Kram

2010-08-15 @ 12:34:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kväll

Dålig på uppdatering, no shit. Idag är det iaf myskväll med Sandra och massa filmer, det gillas högt! Har dessutom tagit en promenad med Sackebus, Sandra och vovvarna följde med, dock dök jag i en vattenpöl, gullig ponny, mina skor är svarta nu, dom var vita innan!



Hennes föräldrar bjuder dessutom på tacos mumsmums :) Dessutom blev jag attackerad av en liten valp med pussar, lätt att prata i telefonen samtidigt, haha! Aja, inte mycket att säga eller snarare inte orken. Imorgon blir det b-fors iaf för kräftskiva och kanotmaraton och så får jag träffa Frida, var aplängesen :)

Hörs!

Puss och Kram

2010-08-13 @ 21:18:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Morgon

Har typ precis vaknat efter att jag kom kl 6 imorse, eller runt 6 iaf, haha hade väldigt trevlig kväll däremot med mycket skratt det gillas :) Idag blir de iaf shopping med Erica, det gillas, behöver lite nya kläder, och nu jävlas Erica med mig i telefonen, gulligt värre!



Så se upp karlstad nu kommer vi :D Haha, nu måste jag ordna mig, see ya later.

Puss och Kram

2010-08-12 @ 14:57:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Motarbetas

Ohja, min vardag det, drar ner till banken för att ta ut pengar för att fixa p-piller, men självklart har ungdomsmotagningen stängt och öppnar inte förens 2, yes lovely! Så nu sitter jag här, grymt irriterad och undrar hur jag nu ska ordna med allt detta, med tanke på att jag börjar jobba nästa vecka, yes lovely times!



Nu har iaf mamma börjat med mat, verkar bli potatis eller liknade, kanske mos de hade varit fruktansvärt gott. Ska träffa hjärtat en sväng snart också hade jag tänkt om hon bara kan ringa upp mig någon gång, den lilla dretungen är inte alltid så smart ^^ Men jag gillar henne ändå.

Nu ska sminka mig, fixa håret och ordna ögonbrynen innan maten, sen blir det full fart igen för ikväll vankas film :)

Puss och Kram

2010-08-11 @ 12:24:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


GALEN

Åh, vad sjukt irriterande, var typ klar med ett helt inlägg, trycker på fel knapp och allt försvinner, min vanliga tur, åhhhh! Aja, Erica och jag drog till donken igår, skulle vi inte gjort men jag mår väl som jag förtjänar, stackars min mage =( På vägen hem började vi iaf diskutera björnar, om dom skulle anfalla har man då rätt att köra på dem? Har ingen aning vart hon ens får allt ifrån.



Sen blir det kanske liseberg imorn också, jag och Erica ska iaf dra iväg sen får vi se om någon mer kanske hakar på :) Snart åker föräldrarna till grekland, frustrerande eftersom jag inte får följa med, not nice! Tryckte fel knapp och får inte av fetstil, nej nu ger jag upp!

Syns!

Puss och Kram

2010-08-11 @ 10:34:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I väntans tider

Har precis nördat fullt hus igen, riktigt gamla klassiker alltså :) Erica ville ju ha filmkväll så äventyr med henne blir det inte, lite tråkigt men men, väntar på att Louise ska höra av sig så vi kanske kan ses en sväng, ses ju inte direkt speciellt ofta, vilket suger!



Får se ifall jag kanske nördar första scary movie filmen ikväll, den är ju ganska underhållande :) Me likes! Går ju inget bra på bion, vill se vampire sucks är sjukt sugen på den, haha verkar så grymt härlig :)

Men men, nu ska jag ringa Louise, hörs kanske senare :)

Puss och Kram

2010-08-10 @ 18:29:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bra låt

Har aldrig varit direkt förtjust i Taylor Swift men denna låten är helt okej faktiskt, gillar den skarpt :)



Sen har vi också en annan gammal goding :)



Älskar dom, synd att dom inte har så många låtar, ikväll ska jag iaf kanske träffa hjärtat :) Nöjd! Men skriver nog mer sen,

Puss och Kram

2010-08-10 @ 16:06:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Segt

Har så sjukt tråkigt, och är extremt cola sugen, som om det skulle vara någon nyhet? Kanske kan springa ner till coop och införskaffa en, imorgon ska jag iaf spendera lite tid med Sandra, hon har varit i Norge, ska bli mys :) Kanske hon kan hjälpa mig hur jag ska göra med jobbet och allt, dilemman!



Störd dag idag, orkar inte ta tag i vissa saker, men det viktigaste är avklarat, plus i kanten till mig. Till helgen blir det kanske en rider till B-fors med Erica, kanske någon mer om jag kan ragga upp dem, är något som händer där så kan alltid dra dit och checka läget, kommer självklart vara nykter, så mitt liv ser ut, som en nunna!

Skriver kanske mer sen, men tills dess, hade gött :D

Puss och Kram

2010-08-10 @ 14:16:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Beslutsångest

Skriv in mig på komvux idag, ska läsa 75 % samtidigt jobba heltid, hur faen hade jag tänkt lösa detta? Måste ha jobbet för att kunna ha råd med vovven, åhhhh, beslutsångest!



Dom kurser jag ska läsa är iaf Ma B, Eng C, Na A, Psykologi A och arbetsmiljö och säkerhet. Kommer bli en tuff månad framöver och hur ska jag klara detta? Tagit för mycket vatten över huvudet, hell yea! Aja, så kan det vara, för klura ut detta och samtidigt halv sova till en film, wonderful :)

Puss och Kram

2010-08-10 @ 12:26:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kroppsfixering?

Vissa barn pogram är teckande på ett så kroppsfixerat sätt, minns när man själv var liten då var det disney dags med Kalle och alla dom, nu då? Man målar tjejer med stora bröst ingen midja, vart är logiken?


Tycker det blir för mycket fixering runt kroppen.

Anyway, fick snabbt dra iväg till coop för att köpa mjölken mamma glömde, inte lätt att ha special mjölk ^^ Passade på att ringa D, länge sen, är kanotmaraton i helgen, kanske ska lyckas dra sig dit. Nykter och bara säga hej, alltid trevligt :) Har dessutom saknat kalaspuffar, mumma! Nu ska jag däcka till film och slappa, imorn blir det komvux.

Men blir nog sista inlägget för dagen, så ni ha en skön afton :)

Puss och Kram

2010-08-09 @ 20:42:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utråkad as hell

Sitter och tittar på en massa kändisar som har gått ner i vikt, vissa förlorar mycket men ändå, är bara skit på teven iaf. Har iaf aldrig gillat jamba, herregud fattar de inte, hur kan folk gå på sådan skit? :S



Har ett sjukt godis sug också, inte bra detta, men har lyckas komma halvt igång med träning trots alla motgångar med sjukdom och allt. Men jag biter ihop. Imorgon ska man ju till komvux, ta tag i den hemska matten, hujja! Men skönt att jag vet vad jag vill göra tillslut. Dessutom kommer snart vovven :)

Men nu GODIS och promenad :)

Puss och Kram

2010-08-09 @ 14:37:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fortfarande sjuk

Jag fick besök igår av febern, yes I love it. Nu ska jag snart ner till stan med sötnöten sen imorgon ska vi till komvux för att lösa allt så vi kan börja plugga, matte e here I come! Är inte direkt taggad faktiskt, plus när jag ville ha min efterlängtade oboy hade mamma inte köpt mjölk åt mig, elakt av henne så fick ta juice istället, hujja inte lätt att vara laktos intolerans!


Old make-up

Igår bakade jag och sötnöten äppelpaj, vi var grymma :) Resultatet blev riktigt bra, nöjd som få! Jag fick bara göra äpplena men lyckades iaf, suger på att ordna saker i ett kök, herregud! Suger grymt mycket på det dessutom. Men nu ska jag ordna resten sen drar jag, kanske kan ragga upp både sötnöten och hjärtat för en ride, som in the old times haha.

Hörs sen :)

Puss och Kram

2010-08-09 @ 11:37:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny frisyr :)

Kan inte stava, tror jag. Anyway har vart hos frisören idag så nu är löshåret tillbaks, plus att jag klippt luggen bättre :) Blev sjukt snyggt!


Osminkad ^^

Har dessutom blivit sjukskiven då jag antagligen har fått stämbandsinflammation, lovely ^^ Snart kommer vovven till mig också, ska hem till Sandra sen och mysa med film. Har ju typ talförbud :P Haha

Men nu ser ni frillan iaf :) Jag är nöjd :)

Puss och Kram

2010-08-07 @ 12:43:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0