Emelie Herou -

Söndag

Sitter ensam med Frida i lägenheten och smsar, eller sanningens ord ska köra hem henne nu sen blir man ensam igen :P Haha denna ständiga ensamhet, omtyckt sak ^^


Söt Frida och jag :)

Tur att man iaf kan vara poppis via telefon, omtycka folk det, eller så är jag omtyckt, hatar dock fortfarande att skriva sms men de får man, allt handlar om att ge och ta faktiskt, oavsett relation :) Anyway så är det snart dags för en fajt med föräldrarna men det orkar jag inte med, finns folk som inte gör saken bättre heller så men de får man ta :P

Puss och Kram

2010-03-21 @ 16:47:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag

Fredagsmyset fick spenderas med drickande och mycket trevligt folk :) Bärt en massa högtalare och haft vattenkrig på mammas jobb ^^ Jisses :) Dock fick jag inte sista dansen som Patrik lova mig, får väl ta de nästa helg igen, se om man får till det då :) Idag har jag inget planerat iaf, får se vad dagen har att erbjuda ska iaf ta en tidig kväll, finns inget bättre än att sova :)


Old pic

Har fortfarande beslutsångest med att köpa eller inte köpa häst, suck det är inte lätt ibland. Nu ska jag ragga folk och se om någon vill leka med mig idag :)

Puss och Kram
2010-03-20 @ 15:48:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äntligen

Efter mycket krångel lyckades jag få min pizza, så den avnjöts tillsammans med vänner och nu simpsons :) Älskar det, pratar med Sanna på msn också det var länge sen :) Snacka om att man saknar Lappcupen, vilka minnen ^^

Nu nörda tv, hörs kanske imorn :)

Puss och Kram
2010-03-18 @ 19:17:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pizza någon?

Har ringt alla i hela telefonboken nu, men inte en enda person vill äta med mig, vad gör man? Får fortsätta ringa alla dom som inte svarade eller som Erica gör skriver sms att man ska ringa detta gillas :)

Men alla dissar mig, haha omtyckt jag är :) Tjata får man göra iaf, men ger bra träning att övertyga folk =) Men går inget vidare dock ^^ Haha, ska försöka vidare =) Wish me luck ^^
2010-03-18 @ 17:30:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


JAG VILL!

Förstår inte detta med att föräldrar ska lova en sak sen inte hålla den, hatar det men jag ger inte upp, har fått ett bra erbjudande om Bassebus nu och vill ha honom men att konfrontera 2 föräldrar är dock inte de lättaste men dom kanske ger vika, för jag kan allt vara odräglig ibland ^^ (A)


(Bild lånad från www.stallkullensarabstuteri.se)vad tror ni? Ska jag köpa honom eller inte?


Nu vet jag inte alls vad jag ska göra, blir nog se på tv och sen slappa en stund, överväga nack och fördelar kanske :) Ska ju jobba åt mamma imorn också, alltid lika kul ^^ Sen får man se vad dagen har att erbjuda, pizza sugen någon? Just de ja, på tal om en rolig sak så har jag lärt Basse Vart är skålen? haha, han är så söt men han lyckas, impornerande :)

Puss och Kram
2010-03-18 @ 16:34:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny musik?

Oftast brukar små städerna vara först med den nya musiken, sanningen för det ni i storstäderna lyssnar på är redan utjatat för oss lantbor ^^ Anyway återfann en icke så extremt gammal låt Beyonce Knowles - Broken Hearted Girl :) Jag gillar den skarpt iaf :)

Eftersom youtube gjort om sig lägger jag iaf ut länken (http://www.youtube.com/watch?v=q20iPBnpGdc) Så kan ni själva kolla :)

Grymt bra låt iaf, tror alla gillar den jag gör de iaf :)

Puss och Kram

2010-03-17 @ 18:51:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Home sweet home

Nu är man hemma och kan ta de lugnt efter träningen med Bassebus och Minna :) Båda kan nu yoga och buga, nöjd :) Försöker dessutom lära Bassebus aport men det går som de går, skulle nog behövt klicka in det beetendet hm, får kolla om jag hittar något bra :)


Hannes, jag, Martina och Gara när vi tolkade :)

Nu ska jag iaf spela en stund sen blir det slappa hela dagen, ska jobba åt mamma på fredag som tur är får jag sällskap men av vem blir min lilla hemlis :) Tihi. Nu nörda vidare :)

Puss och Kram
2010-03-17 @ 16:13:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


The Bitch is back

Eller snarare har vart det den senaste veckan så rätt många är rätt pist off på mig nu ^^ Kul? Nej inte direkt va, så nu försöker jag lätta samvetet med att ringa och be om ursäkt en klar och en kvar, den andra vägrar dock svara i telefon (förståligt). Men hur ska man då be om ursäkt? Någon som vet? Och jisses vad man fejkar när folk frågar mår du bra, svaret blir alltid detsamma, ja jag mår bra, sj? Haha, LÖGN!


Snyggaste stilen på Skruffis =)

5 min senare reagerar jag på att jag borde skriva klart inlägget, fastnade i telefonen då jag lyckades få tag på den andra personen så nu är allt ursäktande klart och jag kan sova gott inatt :) Så nu ska jag lägga mig och läsa en bok sen väntar natten :) Imorn är ju en ny dag på praktiken med Bassebus :)

Puss och Kram
2010-03-16 @ 23:02:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jisses

Ibland hjälper det att lägga ut att man uppdaterat på FB, ganska många läsare idag, hm kanske borde försöka hålla i detta då ^^ Funderar på att designa om bloggen igen, ska bara ta orken till det. Är så mycket nu så ^^ Efter 10 ska jag iaf ringa lilla Patrik och se om jag kan byta kön en stund så jag får vara med på grabbmyset, detta uppskattas ju :) Jag föddes med fel kön tror jag, haha det är jag och stjärnan de :)


Saknar min mössa :(

Just nu kollar jag iaf på Simpsons för att vänta till Desperate börjar, finns inget bättre än detta :) En riktig myskväll för mig själv i lägenheten, dock lite ensamt i mellan åt men det får man ta :) Prata med söt Sara och Rebecka idag, direkt jag börja prata med Sara kom sthlm dialekten tillbaka så nu ska jag jävlas med alla :) Hörs kanske senare.

Puss och Kram
2010-03-16 @ 20:15:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Segt

Mitt liv är ju så underhållande för stunden, måste tjata på Louise om att jag vill ha tillbaka min sladd så jag också kan leka fotograf. Anyway så har vi börjat träna tricks med småpluttarna, både Bassebus och Minna är duktiga. Ibland önskar jag att man vore miljonär alltså, vill köpa den lilla skiten på ett sätt men på ett annat sätt inte, detta ständiga krångel!


Bassebus och Kharachi =)

Hm, denna beslutsångest, ikväll är det iaf 3:dje avsnittet på Desperate, längtar sönder redan nu, annars har jag absolut inga planer för kvällen. Får väl bli en tidig kväll, måste ordna till kryssningen också, börjar bli dags för detta nu. Men that's life, det är fanimig aldrig enkelt :P Nu ska jag värma lasagne och titta tv :)

Puss och Kram
2010-03-16 @ 18:05:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Seg man kan vara

Haha, snacka om bloggtrötthet ^^ Sitter hemma hos mor och far med en söt Skruffis på bordet, stackarn skada benet för några dagar sen så nu funderar jag på att teckna en försäkran till dom, men vet inte riktigt, vad tror ni? Förresten är det lag på att man måste chipmärka katter nu, har hört något liknande.

Anyway så klippte jag lugg igår, ganska nöjd iaf, fortfarande inte van att se mig i det dock men det kommer, sen for jag och stjärnan till K-stad för att gratta Eddie och kolla bio, Farsan är en grymt underhållande film, skratta och grina, haha har börjat bli finkänslig!

Nu väntar jag iaf på att Frida ska vakna så vi kan leka lite innan de blir arbete, planerar barndiscon vi funderar på att börja köra, en kul grejj, sen kan jag kanske få lite pengar eftersom det blir kryssning den 24 april :) Längtar en massa, speciellt när stjärnan ska med, älskar den bruden <3

Men nu ska jag ringa henne igen sen ut och ta en snabb rök innan jag däckar framför tv:n, inte kul att vara förkyld, kanske borde börja leva på menthol cigg men nu är det bra tillfälle att sluta iaf, om man ska se allt posetivt, sen ska jag träffa hjärtat senare ikväll :) Poppis idag :D

Puss och Kram

2010-03-07 @ 12:24:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0