Emelie Herou -

I väntan på bättre tider

Sitter och nördar sims medans Skruff ligger bredvid mig och kurrar, han är sååå söt, dock tar han upp hela sängen och lämnar inte utrymme till mig gulligt, väntar dessutom på att Louise ska komma, hon åker ju upp till sthlm igen så måste ha lilla blå innan hon drar, haha hon sticker och har kul och jag sitter med hennes häst eller aa ponny ^^



Ska snart dra mig upp till Sandra också, för att plugga matte sen måste jag även ordna engelskan, viktigt!Synd att jag aldrig kan ta mig tiden till att göra något ordentligt, är så fruktansvärt lat, men inte mycket att göra åt. Min axel gör fortfarande apont, vad katten har jag gjort egentligen?

Skriver mer sen om jag hinner eller orkar ^^

Puss och Kram

2010-09-26 @ 14:41:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mår som man förtjänar

Är dock inte extremt bakis, wiho, men av någon anledning har jag sjukt ont i axeln, måste slått i den på något sätt, ligger för stunden i sängen och väntar på maten, tror dock den snart är klar. Haha blev ju nattpizza med Louise igår, någon full gubbe i 50 års åldern höll på som faen, ignorerade idioten, haha Emelie och sprit är ingen bra blandning ^^



Och min lilla dator dör snart, suck, kan inte lyssna på musik för det bara brusar, 3:dje gången detta händer gillas inte alls. Idag blir nog K-stad iaf, för att spendera tid med Sandra och plugga den fördömda matten som hatar mig, ända sen jag sluta jobba har jag ingen rutin i sömnvarnor, detta måste ändras. Men skriver mer sen :)

Puss och Kram

2010-09-26 @ 13:00:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


In i dimman

Haha sitter full som faen och vill undvika allt för att ha en morgon dag med bakfylla, kommer aldrig lyckas! Fy faen vilken dag, satt hemma hos Louise som hade en vibrerande mascara, typ bara wtf, sen hämta vi Erica och drog hem till Malin och Emma för fest för att sen hamna i Säffle med massa karuseller och fick träffa Adde, var hur länge sen som helst men såg honom så det var kul :)



Haha, har ni tur bjur jag kanske på en bild från bakfyllan, dock inte mycket att se ^^ Tror dessutom Leo kom in i rummet så snart ska jag hämta Skruff, måste få lite mys tid, eftersom M inte kommer hit, har antagligen somnat då han kommer men haha, inte lätt.

Nu sova :)

Puss och Kram

2010-09-26 @ 02:22:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Duktig

Har hunnit med duschen och ätit middag med familjen, och ännu mer nöjd med, har inte rökt på hela dagen :) Gah jag är sååå duktig :) Däremot lyckades jag tappa bort mobilen men hitta den igen, puh hade inte vart kul om den var borta.



Så nu ska jag sätta mig och plugga matte, jag är duktig när jag vill, men kan ju hitta på något medan håret torkar så varför inte plugga lite, sen ska man ju sminka sig. Att platta håret är ingen ide eftersom de regnar och det kommer lyckats bli tovigt, kanske ska köra med uppsatt, alltid något.

Men matte boken väntar.

Puss och Kram

2010-09-25 @ 13:30:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag morgon

Antar att hälften ligger bakis hemme och tycker synd om sig själv, kommer lida med er imorgon för idag blir de party :) Igår drog jag och Erica till Säffle en sväng, kolla läget och jag blev lite besviken, tagada den roligaste karusellen fanns inte kvar, buhu! Men finns andra saker man kan åka, som tur är :)



Någon av mina bröder släppte dessutom in Skruff i mitt rum, med blöta tassar, var fruktansvärt kul att vakna till de, min förkylning är värre idag än igår, gillas inte. Vad ska man göra för att bli av med skten, en ny metod är att supa nu! Dessutom har jag lyckats få ansvar över Sack måndag till fredag, Louise är såå söt :) Och eftersom jag är bättre kan jag träna och kanske få beröm av henne :)

Men nu äta mer choklad sen duschen :)

Puss och Kram

2010-09-25 @ 12:46:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag morgon

Var lite dålig på att uppdatera igår men helt allvarligt spenderades hela dagen med plugg och en liten promenad på kvällen, idag är jag dock en aning med fullbokad, nu vid 10 ska jag ner till stan för att träffa Frida, sen skolan, polisen och banken, dessutom måste jag lämna sjukintyget till jobbet också, har fortfarande inte gjort de ^^



Till råga på allt så har min förkylning fortfarande inte släppt, vaddå lyckat? Hur länge sla man behöva vara sjuk egentligen, undrar dessutom när jag ska få pengarna från csn, för dom är ganska behövliga ^^ Prata med uppfödarna igår, så kanske blir en hane nu men bilderna kommer snart så bara att vänta, längtar som bara den. Men nu måste jag ordna mig, see ya leter :)

Puss och Kram

2010-09-24 @ 09:19:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Operera sig mellan benen

Sitter med Sandra och Erica och tittar på en helt sjuk dokumentär på 4:an där brudar opererar sig mellan benen för att se normala ut, men wtf vad är normal då? Asså det är helt sjukt Vem får för sig en sådan grej, sitter i tjcok och dom visar de ganska ordentligt också ^^



Hitta ingen passande bild, men vill ni se de slå på 4:an, herregud, vi 3 sitter lite små förvirrad och nu ska dom andvända de mellan benen, herregud. Vart är världen påväg?

Så folket, skulle ni kunna operera er vagina? Det skulle inte jag, är nog inte värt de eftersom de gör ont dessutom och typ konstant mens, nej tack!

Puss och Kram

2010-09-22 @ 23:06:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Beslutsångest

Kan inte bestämma mig, uppsatt eller utsläppt hår, beslut på beslut. Snart är jag iaf klar för trippen till K-stad, Sandra och jag funderade på tacos ikväll bara som lite extra mys såhär på onsdagen, haha det är ju trotsallt lill lördag så varför inte, ska snart ringa Erica också för att se hur de går för henne, gissar jag rätt är hon efter mig ^^




Svårt beslut, men lär bli utsläppt, sällan jag har de så varför inte, slänger typ bara upp de i en knut sen hoppas man på de bästa, haha vissa dagar är bara värre än andra, just de ber om ursäkt för kvaliten, min dator cam är inte den bästa ^^ Aja, måste ringa så hörs senare :)

Puss och Kram


2010-09-22 @ 16:47:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Älskvärda Erica

När jag kom hem till henne förut var de första hon sa, men gud Emelie vad har hänt du har fått finnar, eller aa en iaf. Haha, wow till och med jag får finnar då är det illa ;) Sen räknar man typ på hur många jag har fått under hela min uppväxt och då är det ganska få faktiskt, ibland är det bra att ha bra hy utan en massa produkter ;)


Erica, Lollo och Emmelie, tror jag, haha gammal party bild ^^

Men man blir ju äldre med åren, herregud jag är 21 iår, hur sjukt är inte de? Jag är halvvägs till 40, omg panik! Ska hoppa i kläder, mamma har gjort klart maten så borde kanske äta något innan vi drar, den bästa studie gruppen alltså, haha or not, med mig och Erica kan inget vara smart ;)

Puss och Kram

2010-09-22 @ 15:51:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Smart man är

Pratade med Sandra i telefon förut och funderade på varför mina pengar från csn inte hade kommit, då hittar jag en lapp som jag måste skicka in, smart Emelie, bara några månader efter sådär, haha! Ska snart hoppa in i duschen eftersom de blir en tripp till K-stad idag, jag och Erica ska våldgästa Sandra och putti, kommer bli mys tillsammans med lite plugg, haha den matten tar emot men har faktiskt pluggat lite idag, nöjd :)




Saknar den busponnyn ^^ Skruff kom dessutom nyss in i rummet, tror han är lite mamma sjuk så nu ligger han bredvid mitt ben och kurrar, underbar musik för öronen, plus att han är sååå gudomligt söööt :) Erica lovade dessutom att ta med sin kamera så kommer bli lite på bilder på resan nu, haha har fortfarande inte lyckats fixa min kamera än och jag saknar den :P

Men nu göra mig iordning, kanske hinner dra ett inlägg innan vi åker för datorn åker med till K-stad iaf :)

Puss och Kram

2010-09-22 @ 15:19:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag morgon

Min hals försöker fortfarande döda mig, den är inte ett dugg bättre, jättekul eftersom jag och Erica hade tänkt sitta modeller, suck! Men måste verkligen ha nya bilder till headfronten, måste också fixa hela utseendet på bloggen men har ju typ glömt bort allt som har med html koder att göra. Ska snart ringa och väcka Erica, hon tar en stund på sig med sminket, sen ska hon dessutom sminka mig, nöjd :)



Sitter och lyssnar på gamla godingar med Simple Plan, save you och your love is just a lie, haha behöver lite mer musik till min mobil, tröttnar mycket lätt på de jag har, inte alltid bra men så är de. Snart gråter jag nog med, halsen bränner, kan inte svälja, nysa, gäspa eller hosta för allt gör ont :(

Så nu ska jag gå och pyssla om de, hörs senare :)

Puss och Kram

2010-09-22 @ 10:07:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godnatt inlägg

Klockan är halv elva och jag somnar vilken sekund som helst, asså shit är helt slut, när ska denna dumma förkylning släppa? Kanske borde uppsöka läkare igen men de är ju dyrt, hela min lön lär gå på läkare eller annan skit, gillas inte! Har vart med Erica hela kvällen, spelade lite Left 4 Dead och maffia, haha som dom nördar vi är ^^



Imorn ska kanske jag och Erica även sitta modeller, haha kul att göra de när man är sjuk eller inte, har inget som vill samarbeta, aja inte mycket mer att säga, hoppas ni alla får sova gott.

Puss och Kram

2010-09-21 @ 22:29:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bröstförstorning

Satt och zappade på tv:n igår och hamna på någon bröstförstornings fakta liknande, hur som helst så var det en brud som hade gjort det och det hade blivit totallt misslyckat, asså, hon fick göra fem operationer, så sitter jag med vänner som vill göra det? Hallå världen, det är faen inte naturligt att förstora brösten, varför kan inte varje brud vara nöjd med hur dom ser ut? Asså slänga ut en massa pengar på något som man sen kanske ångrar eller ännu värre, låna pengar till de. Jag blir bara trött, fine jag har inte små bröst men inte heller precis stora men inte faen vill jag göra en operation för de!



Inte naturligt någonstans, blir bara förvirrad, alla ska göra en ny, så är det helt plötsligt fult att vara naturlig? Seriöst tjejer tänk efter, vet många killar som inte ens tycker om stora bröst, asså så sjukt mycket ryggproblem det blir, visst alla kanske inte vill göra så mycket större, fine men är det inte bättre att köra på naturligt? Som alla utseende fixerade brudar, killar kommer se er i era värsta stunder och tycker dom er, bryr dom sig inte, så varför inte köra på att våga vara naturlig, för det gör jag!

Puss och Kram

Ps, komentera på [email protected], antingen håller ni med eller så gör ni inte, men vill gärna veta vad ni tycker, för eller emot? :) Ds

2010-09-21 @ 15:19:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Morgonstund har guld i munn :)

Hur mås det såhär på en tisdags morgon? Själv sitter man med sin svullna hals och täta näsa och hoppas på bättre tider, någon som kanske vill byta med mig? :) Jag hade uppskattat det, hur som helst kollade på lite sällskap med M igår och Hans Göran är ju såååå go, hade jag varit i den åldern hade jag velat dejta honom ^^



Ska snart hem till lilla Åmål igen för att träffa Erica och kanske åka till Sandra i K-stad, men en sak är ett måste, plugga! Saknar skoltiden faktiskt men sådana här dagar tar de emot, mattelärarn är inte den bästa han verkar väldigt rörig men så är de, inte mycket annat än att bita ihop. M stack precis ner för att införskaffa cigg, geisha och cola åt mig, tror han tycker lite synd om mig nu med tanke på att jag inte kan prata utan typ viskar, haha!

Ha en super go dag allihop så hörs vi snart igen :)

Puss och Kram

Ps, vill ni komentera eller så skriv då till [email protected], ska snart fixa sidan så att det kanske går komentera igen, Ds
2010-09-21 @ 10:55:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Myskväll

Sitter hemma hos M och tittar på simpsons, kommer enbart bli tv tittande och förhoppningsvis kanske jag kan få M till att hämta pizza, men det går inge bra eftersom han tycker jag ska anstränga mig med min förkylning, snällt. Tekniskt sätt ska jag vara nerbäddad och folk ska ta hand om mig, men man får inte alltid som man vill, eller vad säger ni? :)



Men får mat, haha ska beställa sen bara att hämta kanske borde passa på att köpa cigg för mitt sluta röka går inte bra alls, allt går bara emot mig, imorn ska jag antagligen förbi ed en sväng eller kanske ta en tripp till karlstad för att titta på Sandras lägenhet, spendera tid med henne. För till helgen laddar vi för säffle marknaden :D

Puss och Kram
2010-09-20 @ 20:02:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tråkigt!

Har redan bestämt sminket jag ska ha för den nya headfronten, försökte få min sminkning lika bra men får jag inte till det får Erica hjälpa mig, hon har ju lite utbildning i make up :) Är inte precis bruden som brukar sminka mig eller klä upp mig heller så inte lätt när man inte är van, är helt okej en enkel pojkflicka som längtar till hockeyn drar igång på allvar ^^



Mitt försök blev inte jättelyckat men ser inte dum ut iaf ^^ haha alltid något. Men övning ger färdighet eller vad säger ni? :) Det är samma med att bli fin då får man lida lite, på tal om att bli fin jag behöver verkligen göra något åt mina ögonbryn och naglar, skriva upp en lista. Men nu är maten klar :)

Puss och Kram

2010-09-20 @ 15:16:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Halva dagen borta

Och jag skolkade från matten, hade inte ork alls, dumma hals :( Väntar på att mamma ska bli klar med maten sen drar jag antagligen hem till M för att spendera tid med honom, saknar på ett sätt singel livet utan alla krav men samtidigt så mysigt när man har någon som tycker om en ^^ Har aldrig varit en person som vill ha förhållande så alla vänner tycker det är underhållande att jag skaffat mig ett nu, eller chockad är en hel del av dem ^^



Har spenderat lite tid med Erica, haha spela maffia 2 och nörda oss som vanligt, funderar när jag ska ändra utseendet igen på bloggen, måste fixa de snart haha, men är man lat så är man, sitter och lyssnar på Kelly Rowland - Rose Colored Glasses, kan inte annat än gilla den låten :) Skulle ha hjälpt mamma måla altanen idag också får se om de blir av, skönt att man inte har lektioner förens på torsdag nu, helt lovely ^^

Puss och Kram

2010-09-20 @ 14:54:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag morgon

Ser att chocken verkar släppa på de flesta ställen och folk börjar tänka till lite, dock stör jag mig på alla som skriver vi vill ha sverige tillbaka, jag menar jag har danska vänner dom är ju också invandrare vad ska sd göra med dom? Men kommer bli intressant och se vad som händer och om sverige kommer minska invandringen eller om sd får mer makt om 4 år, det skulle nog vara dom andra partiernas mardröm men så är de.



Sverige lär väl bli nya mini tyskland eller liknande, kanske dags att överväga en flytt, till norge och sen själv vara invandrare, haha. Men idag är det iaf dags för lite sällskap folket och det måste ju gillas, underbara Filip och Fredrik ^^ Så ska åka hem till M snart eller aa senare, innan de måste jag rådfråga med mamma då förkylningen blivit värre över natten, haha eller aa hela dagen igår svek den, så kunde inte sova ^^

Hörs mer sen :)

Puss och Kram

2010-09-20 @ 11:49:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sd i riksdagen och moderatsvin i ledningen

Fy katten vilken dag, herregud. Sitter och kollar på fb och ser alla komentarer som folk ger, min åsikt är följande: Lika bra att sd kom in nu än nästa röstning, om 4 år hade dom fått fler röster eftersom partierna inte bryr sig, jag menar enda anledningen till att dom kom in nu är ju bara för att svenska folket är trötta på invandringen. Vi har inte plats eller jobb för fler, så varför inte sänka antalet då? Och ska moderatsvinen styra sverige kommer det sluta illa, herregud välkommen till sverige, idioternas land!



Så svenska folket hur tror ni vi kommer klara oss nu? Gissa vad sverige kommer krascha sönder as hell. Hur som helst var jag och Louise ute och körde en sväng förut, höll på krocka med en älg, asså ni fattar inte hur nära de var, har aldrig varit så nära och lilla blå klarar inte den smällen. Men han bromsa som tur var ^^ Nöjd! Nu är det ju måndag så idag är det dags för lite sällskap så ska mysa med M framför tv:n ikväll hoppas jag :)

Aja, sd i riksdagen och moderaterna styr de, men asså hur många hade inte räknat med sd i riksdagen? Jag var inte förvånad överhuvudtaget, grattis sverige hur ska ni göra nu? Herregud, allt kommer sluta i skit!

Puss och Kram

PS. Eftersom det inte går komentera min blogg är ni välkomna att mejla era åsikter och vad ni tycker med mera, kommer ändra detta bekymmer snart då jag samtidigt ordnar ett nytt utseende ^^
Mejl: [email protected]
DS!

2010-09-20 @ 02:10:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snabb

Skriver bara ett snabbt inlägg eftersom Erica skulle hänga tvätt, haha vi sitter och nördar Left for dead och nu är hon klar. Så får nörda vidare men guess what jag är grym :D

Haha!

Puss och Kram
2010-09-19 @ 16:50:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En sak avklarad

Nu har jag röstat, varit i stallet och ska snart träffa Erica, borde gå upp tidigare varje dag, men hinner med så mycket mer och det kan ju inte annat än gillas, sitter och nördar sims 3 som den tönt jag är, dock är min dator sjukt seg så tar ju hundra år för den att ladda genom natten, aja får snart en ny nöjd :)



Sen ikväll ska jag träffa hjärtat och höra henne gnälla över att Sack är ett pain in the ass, jaja jag har slarvat och inte orkat rida, men skulle ni ha de som mig skulle inte ni heller orka, för det är hemskt! Jag har dessutom inte pengar på mobilen, kan inte ringa eller smsa, så alla måste ringa mig, haha telefon terror all day, kan det annat än gillas? Ne skulle inte tro de va :D

Aja men nu ska jag sticka, syns sen :)

Puss och Kram

2010-09-19 @ 11:37:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag morgon

Idag är det även valdagen, jiho första gången jag får välja och jag vet fortfarande inte vad jag ska rösta på, damn!  Men som sagt tar vad som helst förutom dom där moderatsvinen, spotta! Kanske ska rösta på Sverige Demokrater, dom verkar faktiskt ha en god chans att komma in i riksdagen, fast varför rösta på ett parti som inte kommer vinna, tycker dock att dom andra partierna borde öppna ögonen om SD kommer med, eller dom kanske vill riskera ännu fler om 4 år, aja kommer bli ett intressant dag.



Idag blir det kanske en sväng till M om jag orkar, halsen motarbetar mig just nu, bli frisk, bli frisk. Jag vill bara få min vovve snart, hatar att vänta, fast det gör jag med allt, men asså, vovve, NU! Undra förresten när mamma och pappa åker, hade ju tänkt ta sällskap med dom ner, kanske då borde fixa mig lite ^^ Haha good job Emelie, syns senare :)

Puss och Kram

2010-09-19 @ 09:55:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tråkigt

Hur kul är det att spendera en lördag kväl ensam hemma, med en misse som sällskap, eller aa katten kan jag inte dissa, bästa killen man kan ha :) Min lilla bäbis de :) Ligger fortfarande i sängen och tjötar med idioter, suck folk ger sig aldrig. Min hals gör ont så kommer inte somna heller. Och fy faen jag har inte rökt på en stund kanske därför man har lite pmsvarning, be ware!



Mitt liv är så underbart, asså shit, jag har lite allmänna humörsväningar, inte mycket att göra åt, tror dom är medfödda faktiskt! Men tänk på dom stackars barnen i afrika, dom har de minsann inte lätt, fast i vissa delar tror jag faktiskt dom har de, dom har mer närhet med familjen än vad vi svenssons har, haha, damp!

Puss och Kram

2010-09-19 @ 00:16:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sista inläget

Har varit med Sandra hela kvällen, lite filmmys och även en snabbis på stan för att titta på ljusfesten, ibland kan det vara vackert i åmål, stört jag vet. M känner sig dessutom ensam, så imorn får man nog spendera lite tid med honom, men varför gnälla, vill bara att den dumma halsen ska sluta, 2 alvedon och en strepsil och jag har fortfarande ont ^^ Fast kroppen funkar inte alls längre, haha mig själv att skylla, borde faktiskt ta de lugnt ^^



Imorn ska man rösta dessutom, kommer rösta på vad som helst utan dom idiotiska moderaterna, spy på er! Jevla snobbar som tror dom är något, uscha. Är dock inte min dag idag, pratar med någon idiot på msn som verkar ha svårt att fatta när man är dissad, borde faen skaffa mig en msn, trött på alla puckon!

Aja men ska sova nu, hörs kanske imorn. Och till alla er lyckostar som festar, drick för mig med.

Sup och svälj, trevlig helg!

Puss och Kram

2010-09-18 @ 23:28:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Städat

Tog tag i mitt rum idag, såg helt allvarligt ut som en katastronfzon, slängde massa gamla papper, smink etc, och det blev riktigt mysigt, hitta dessutom en hel viktiga papper, bra Emelie ^^ Så nu ligger och Skruff i sängen och njuter av att vara klara :)


Innan ^^


Efter.

Haha en liten suddig bild men hela rummet är helt klart, rent snyggt, åh känner mig duktig, titta hur Skruff ligger helt utslagen på sängen, lille bubben :) Prata med M förut också, har lyckats övertala honom om kissen nu, haha kan man vara annat än nöjd då? Så jag kommer få ha en kattunge hos honom och sen kommer vovven :)

Skriver kanske mer sen, måste vila innan stallet :)

Puss och Kram

2010-09-18 @ 15:35:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vårdcentralen

Nu har man träffat läkare men dom kan inte göra något om det inte blir värre, så jag ska uppenbarligen vara helt prikig och ha hög feber innan jag kan återkomma. Ville ju undvika de och bli frisk snart men nehe, aja inte mycket att göra åt. Så dagen ska spenderas med mig själv i mitt lilla mysiga rum, ska ordna lite med sminket nu, mamma handla en hylla så jag kan få bort de från databordet helt lovely!



Sandra och puppy kanske kommer över ikväll för lite mys, är ju ljusfestivalen och årjängsmarknaden men kan inte gå på något av de, dumma hals, vill kapa bort den helt, eller kanske någon vill byta? Tro mig skulle uppskattas! Träffa dessutom Alex på balders, haha han har också halsproblem, verkar som det är populärt ^^

Men ska nörda dator nu, see ya later!

Puss och Kram

2010-09-18 @ 12:24:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjukt bra låtar



Kelly Rowland - Rose Colored Glasses



R kelly feat Usher - Same girl

Lyssna på dem, älskar verkligen Kellys nya =)

Puss och Kram

2010-09-18 @ 10:03:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag morgon

För det första ursäkta att jag inte har uppdaterat men har inte riktigt haft tiden tilll detta, men tro mig på en vecka har de hänt mkt, hujja! Jag har åter igen blivit sjukskriven, halsen spökar med mig så ska tillbaka till vårdcentralen idag igen, wish me luck, och suger inte de rubbet när sista dagen hade varit på söndag, jag menar kom igen! Sen så träffas jag och M en hel del, men har fått det klart så nu är det ett förhållande ^^ Som alltid blandas med ett fyllesamtal på natten, härligt!



Sandra har dessutom ordnat lägenhet i K-stad så nu ska jag våldgästa henne, så fort jag blir frisk, har tagit hand om Sack hela veckan då Louise försvann till Sthlm, tro mig jag är avundsjuk vill också dit! Just de ja, träffa en läkare i förr förr går som sa att det inte alls vara några fel på mig, medans jag hade 2 igår som ville ha tillbaka mig igen, haha funderar helt allvarligt talat på att byta till balders, mycket bättre, blev ju jobberbjuden :)

Skriver kanske mer senare, nu har man ju tiden igen ^^

Puss och Kram

2010-09-18 @ 09:34:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag morgon

Trött som ett as men är inte bakis ;) Hm hur många utan sveriges befolkning är bakis idag? Tell me, skulle låsa upp dörren för gt eller nått slutar med att jag håller på att bryta hela nageln så nu får jag klippa bort dom, kommer känna mig så fruktansvärt handikappad, älskar verkligen långa naglar.



Ska försöka få tag på Louise också, lär väl vara önsketänkande och det var det, haha hon vill inte prata med mig, M håller mig iaf sällskap på sms, fick fyllesamtal inatt av Patrik ofcourse. Då han dissat alla satt utanför där han skulle sova och kom inte in, lyckat! Kunde dock inte göra så mycket åt de heller, låg i en varm säng med kissen :)

Hörs kanske senare =)

Puss och Kram

2010-09-05 @ 10:22:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag natt

Och jag antar att hälften av alla unga är ute och festar, sov hos M inatt så kom precis hem, var tvungen att säga hej till Lollo som kommit hem, ska träffa henne på måndag igen, ska bli kul. Är ju skönt med lite ledighet, just nu ligger jag och Skruff i sängen och snart ska jag sova, imorn väntar yttligare en dags arbete, gillas inte!



Fördelen är väl att det inte är långt kvar innan jag slutar, snart bara en vecka kvar, helt fucking underbart :) Var hos vetrinären med Leo i fredags, lilla gubben får salva och äta antibiotika nu, dock får han skylla sig själv när han ska slåss. Men han var verkligen super duper duktig, han skötte sig exemplariskt som vanligt, han är gammal och vis :)

Men nu måste jag sova, mår skit för stunden! Uscha

Natti!

Puss och Kram

2010-09-04 @ 23:28:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I'm back

Har sugit lite på att uppdatera det senaste kan bero på att jag inte vart i närheten av datorn, kan vara men är inte helt säker. Ska snart in i duschen för att sen ha engelska, efter det blir det ju jobbet. Har lyckats slå i min fotknöl också så har jju sjukt ont, inte härligt alls.



Är inte alls pigg iaf, vill bara fortsätta sovs hela dagen, helt slut verkligen. vet inte alls vad jag ska skriva, hjärnan funkar inte, verkar iaf som om skolböckerna har kommit så snart får jag dom, helt lovely =) Aja, skriver mer sen,

Puss och Kram

2010-09-03 @ 09:42:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0